неделя, 12 септември 2021 г.

Езотеричната тайна на "Беловежкото споразумение"

 Мястото на „Беловежкото споразумение“ от представителите на силите, чиято задача е била да унищожат Съветския съюз, дори не е избрано случайно. То има пряка връзка с древната история на Ведическата Русия. И така, какви бяха тези сили, които по заповед на своите западни господари вървяха против волята на народите на СССР? Какъв таен смисъл имаше това споразумение и на какви събития от древността бе продължение?

Отговори на тези въпроси дава руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайната хронология и психофизика на руския народ“. И това е, което той пише там, отбелязвайки, че процесът на разпадането на СССР е започнат от Н. С. Хрушчов, чието истинско име е Перлмутер: "Господарството на хранениците на западната юдеодемокрация в СССР, започвайки с Н.С. Перлмутер (Хрушчов) и завършвайки с Горбачов - потомък на самия Мойсей - не е нищо повече от постепенното унищожаване на това, което е построено от народите на СССР при И. В. Сталин.

Сега нека си припомним така нареченото „размразяване на Хрушчов“. Какво беше това размразяване? Просто преход от социализъм към държавен капитализъм. Н. С. Хрушчов, с укропняването си, царевицата и държавните стопанства, унищожи селското стопанство, постави под ножа добитъка на конезаводите, умишлено причини изчезването на стадата рогат добитък и инвестира гигантски народни средства в напълно ненужно начинание с отглеждането на девствени земи. Това не може да се нарече по друг начин освен целенасочен саботаж.

В допълнение, планирайки разпадането на СССР (планът за разпадането на една държава е разработен от масоните по време на неговото управление), тази марионетка на Запада даде Крим на Украйна, Южен Сибир и Урал на Казахстан, казашките земи - на Чечня. Но неговите антинародни реформи все още не бяха разбили страната - сталинският дух беше твърде силен сред хората, а военното поколение все още беше в сила. Скоро Хрушчов беше разбран от хората, както показват многобройни анекдоти за него. Западните юдеоционистки господари трябваше да го сменят с по-лежерен и спокоен „реформатор“ - добре известният Л. И. Брежнев. „Петата колона“, проникнала в Кремъл, вече разбиваше страната. Горбачов е евреин по религия, масон по убеждения, по неговите думи потомък на Мойсей, което означава, че е илюминат по произход - в акта на унищожаването на Съветския съюз той е по-зловеща фигура от получуваша-полуевреина Б.Н. Елцин.

Последният действа като изпълнител на проектираното от Горбачов. Освен това Елцин се оказа лесна за контролиране фигура, следователно много ценна за Запада. Много факти казват, че Елцин е управляван поне от подписването на известния договор в Беловежска пуща. Какво е това, ако не еврейски ритуал ?! Самият Елцин никога нямаше да се сети; руският народ е с къса памет, но не и евреите.

Хазарските евреи добре си спомнят как през 10-ти век армията на Светослав нахлува в свещената столица на Хазария, завладяна някога от хазарите и техните съюзници, древноруския град на северняците Белая Вежа, преименуван от завоевателите на Саркел. Толкова за окултно-ритуалното значение на Беловежката спогодба. Оказва се, че битката за Белая Вежа не е приключила, тя е продължила хиляда години; в резултат руският народ я загуби и загуби 25 милиона пленници. Едва в края на 20 век войната с Хазария приключва. Вярно е, че потомците на хазарите мислят така, но руският народ мисли по различен начин. За нас решителната битка тепърва предстои и определено ще спечелим. Не ни е дадено друго “.

Така „Беловежката спогодба“ е акт на юдео-масонските сили, чиято основна задача е възстановяването на Хазарския каганат в земите на Украйна и Русия. След държавния преврат в Украйна тази държава по своята същност вече се е превърнала в Нова Хазария, управлявана от чисто юдео-масонски „елит”, който в по-голямата си част са потомци на хазарските евреи.

Но те също се нуждаят от част от руските земи. Ето защо  дрогираните с наркотици и музика украински жители бяха призовани от хазарските евреи от трибуната на Майдана да си „върнат изконните украински земи“, като Кубанската, Ростовската, Воронежката, Белгородската област. И именно за тази цел юдео-масонските власти на Украйна, след като сключиха споразумение със своите единоверци от Русия, организираха клане в Донбас, опитвайки се да въвлекат Русия в пряка военна конфронтация с НАТО.

Що се отнася до Беловежката пуща, това място е наистина свещено за хазарските евреи, защото досега потомците на хазарските евреи (много от които смениха фамилиите си на славянски) провеждат своите тайни събирания на територията на пущата и излюпват антируски планове. Те напълно подкрепяха геноцида над рускоезичното население на Донбас, а някои от тях дори взеха лично участие в него като част от терористични батальони.

Русофобията им е присъща на генетично ниво, заедно с хазарските гени и те няма да се успокоят, докато не унищожат Русия и не превърнат всички славяни в свои гойски роби. Плановете на тези сили включват и дестабилизиране на обстановката не само на територията на Руската федерация, но и в Република Беларус, с последващото прехвърляне на част от нейната територия (включително свещеното юдео-масонско място) на Нова Хазария.

Следователно, докато всички тези престъпни планове на еврейските масони станат реалност, ще е време руснаците, украинците, беларусите, както и другите народи на Русия да разберат кой точно ги противопоставя един на друг, подбуждайки етническа омраза и действайки според принципите, отдавна известни в еврейския свят: "Разделяй и владей!" ... Единствено върху взаимната вражда на народите и техните безкрайни конфликти и войни се държи световната паразитна юдео-масонска пирамида на властта. И докато "гоите" се унищожават взаимно, "избраният от Бога" "елит" продължава да брои печалбите си. Но не случайно нашите общи предци някога са разбрали, че силата на Русия е в нейното единство.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.