понеделник, 20 септември 2021 г.

КРЪВ ... СВЕЩЕНА ... СРАМНО ДА НЕ ЗНАЕТЕ - ФАТАЛНО ДА НЕ РАЗБЕРЕТЕ

 В човешката кръв има структури и частици, които пряко свързват физическата обвивка с въплътената същност чрез ДНК. Те осигуряват връзка директно между физическото тяло и енергиите на Душата и Духа.

При преглед на ситуацията се оказа, че в Русия през последните пет години само 6% от дарената кръв е била използвана по предназначение, т.е. за преливане за тези, които наистина се нуждаят. В други страни положението е малко по-добро, но почти навсякъде повече от 85% от кръвта отива за напълно различни нужди.



Повече от 63% от кръвта на руснаците се изнася в тайни медицински бази, където правят продукт, който много прилича на хематоген, дори външно. Този хематоген се доставя директно на сивите и рептилоидите, които летят на чинии - човешката кръв наистина удължава живота им. Едва сега кръвоснабдяването се осъществява не чрез убийство, а с по-цивилизован начин и „хематогенът“ е по-концентриран продукт от обикновената кръв. Част от хематогена се продава за големи суми на някои държавни служители и еврейския елит тук на земята.

Приблизително 27% от кръвта се изнася в чужбина, обикновено в Израел, където се използва за различни цели: от действителното лечение на евреите (гойската кръв е по-полезна за тях от тяхната собствена), до различни изследвания и експерименти. Дарената кръв също се използва активно в окултни ритуали, насочени срещу Русия и руското население. Например, за да се организира украинският конфликт, само 100 хиляди литра дарена кръв бяха принесени в жертва на Йехова, Ваал и разрушителните аспекти на Кали.



Руската кръв се използва активно за преливане на ранени от американската армия и техните наемници. Пикът на най-активната промоция на дарение беше през 2011 г. Дори от участниците в езотерични форуми мнозина дариха кръв, вярвайки, че по този начин проявяват „осъзнатост“ и „състрадание към живите същества“. Тази година бележи така наречената „специална операция“ на САЩ в Либия и началото на гражданската война в Сирия. Много кръв беше изнесена от Русия именно за подпомагане на ранените американски войници (от които нямаше толкова много).

Що се отнася до това откъде идва кръвта за руските пациенти, има доста добре смазан механизъм. Има "професионални донори" (тази позиция не е разкрита), които спазват специални диети и процедури и са доставчици на кръв. Също така, в случай на недостиг на кръв, всяка голяма клиника може под претекст на тестове да вземе кръв от всеки пациент, който не страда от кръвни заболявания. Освен това се практикуват кръвопреливания от наскоро починали. Преливането на кръв от мъртви хора е възможно и това е научно доказан факт: http://kondratio.livejournal.com/168510.html. Но отново това никъде не се афишира.



Така че заслугата на доброволните дарители в спасяването на нечий живот е много малка, те се използват главно от матрицата като доставчици на необходимите суровини.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.