сряда, 8 септември 2021 г.

Г. Сидоров за самопочистването на планетата Земя от паразитизма

 Руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров получава интересна информация от двама сибирски отшелници по време на пътуванията си в Северна Сибир. Тази информация показва, че от време на време нашата планета унищожава паразитни технократични цивилизации, появяващи се на нейната повърхност, унищожаващи биосферата и генерирайки негативни информационни полета с тяхното влошено съзнание. И именно тази съдба очаква всички онези, които нагло се намесиха в историята на човечеството в нашето минало, както и тези, които продължават да служат на тази паразитна сатанинска сила.

Ето какво можете да прочетете за това в книгата на Г. Сидоров „Система и общи унифицирани закони на Вселената“: „... всяка звезда и всяка планета, която се върти около нея, има мощен арсенал срещу всяка сатанинска цивилизация. планетата започва война срещу паразитите, които я окупират, колкото и да са силни, те все пак си го получават! Освен това звездата ще й помогне в това благородно дело на пречистване ...

Не знаеш, младежо, че планетата, освен обикновените вулкани, от които има стотици, има и супервулкани. Това е ужасно оръжие срещу всяка безбожна цивилизация. Защото е ужасно, че супервулканите не изригват, а експлодират. Техните експлозии са сравними по сила с удара на гигантски астероиди, падащи върху Земята. Ужасът е, че експлозията на един супервулкан ще доведе до експлозии на други от същия вид и интензивната работа на обикновените вулкани. Това е цунами, спад на температурата до критично ниво и ужасна сила на земетресения.

Експлозията на гиганта в Йелоустоун е достатъчна, за да унищожи нашата самонадеяна паразитна цивилизация. Но експлозията му ще доведе до експлозии и на други супервулкани. В Чили ще се взриви калдерата Пакана, калдерата Тоба ще избухне в Индонезия, калдерата в Дългата долина ще детонира в Калифорния, вулканът Таупо ще избухне в Нова Зеландия, калдерата Валес в Ню Мексико, всички те са безброй. Защо супервулканите са страшни? Не приличат на обикновени. Това не са хълмове, а по-скоро малки хълмове и изобщо не са забележителни. Те се виждат само от космоса и в никакъв случай не всички са отворени. Как ти харесва такъв арсенал? .. Повтарям, за да унищожи нашата цивилизация, един Йелоустоун е достатъчен. Сега ти стана ясно къде Системата води човечеството? Създателят-вълшебник - първо той създава полевия живот, след това, след като го е изпълнил в пет измерения, го прехвърля в четири измерения и по-нататък в света на трите измерения. Знаеш ли защо в наше време нови видове не се появяват на Земята? Защото Създателят се готви да унищожи нашата паразитна цивилизация, която е доста скучна за него. Ако успеем да променим нейния код, да деактивираме Системата и да я изпратим на сметището на историята, Сътворението отново ще запълни всички свободни екологични ниши. Безброй стада бизони, стада едророги елени, носорози и мамути отново ще се появят на Земята. В океана ще се появят морски крави и сега изчезнали видове китове. В Мадагаскар и Нова Зеландия учените отново ще намерят епиорнис.

Всичко ще се възроди, млади човече, но при едно условие, ако човека отиде отново при Създателя. И не като молител и просяк, а като равноправен партньор и съмишленик. Но за да се случи това, човек трябва не само да повярва в Творението, но и да познае неговата същност. Системата ни наложи войнстващ атеизъм, който с нейните усилия се превърна в истински сатанизъм. Какво правим? Разделяме и разделяме всичко. Разпадане, където и да погледнеш, разпадане навсякъде - живо гниене.

Виж какво се случва: сърбите и хърватите всъщност са един народ. Но какво виждаме? Единият народ мрази другия. Системата ги раздели и ги взриви. С какво ги хвана? Религиозната идеология. Някои яйца за Великден се удрят от острия край, а други - от тъпия. Уви, колко е важно !! Такова несъгласие се измива само с кръв, в противен случай няма да е възможно! Или да вземем нашите южни руснаци, които са си дали географско име - украинци. Откъде взеха тази омраза към московчаните? Каква вреда са им причинили на тях тези, които не живеят на югозапад, а предпочитат да живеят на североизток? В крайна сметка по отношение на генетиката и културата те и ние сме един народ. Имаме обща хилядолетна история и несъмнено общи предци ...

Да вземем същата тази Великобритания или Съединените американски щати. Какво виждаме? Британският елит живее собствения си живот, а хората - своя. Той не се интересува, че британците скоро ще си отидат, те ще бъдат прогонени от араби, индуси и турци. За лордовете и перовете хората са просто ресурс. Каква е разликата какъв цвят ще бъде той - бял, жълт или черен? Същото може да се каже и за Америка - там е същото ...

Транснационалните, те като цяло полудяха. Представиха си, че са като олимпийци-богове! Поставиха се толкова високо, че няма накъде повече. За тях държавните административни елити са нещо като слуги ... Една и съща форма на лудост ... Хората са обсебени от идеята за своята изключителност ... И не разбират, че човечеството е едно по отношение на Творението. Всеки от нас е свързан с другите с невидими нишки ... Никога не достига до нас, че всички жители на Земята са едно цяло по отношение на Създателя ... "

Представители на световния и националния елит смятат, че намалявайки човечеството до 500 милиона души или 1 милиард измамени индивиди и превръщайки оцелелите в микрочипирани биороботи, те самите ще се окажат в „златния век“. Но това няма да стане. Ако използват своя античовешки план, тогава те самите ще бъдат напълно унищожени и то много скоро. Човечеството може да влезе в „златния век“ само като цяло, а не като отделна „избрана“ група.

Ето защо планът за установяване на „нов световен ред“, измислен от паразитите и осъществен от техните слуги, неизбежно ще доведе както до смъртта на човечеството, така и до смъртта на сатанинската паразитна сила, която го пороби. Но човечеството все още има шанс, ако то само започне да се бори с тази сила, която унищожава планетата. И не да се бори на нейното технократично поле и не с помощта на инструментите на паразитната система. А като промени собственото си съзнание.

Ако човечеството обърне съзнанието си към Висшата разумна сила и започне да живее според Законите на Вселената, а не според наложените му закони на паразитния свят, тогава няма да има „жътва“ за човечеството. Това ще засегне само онези шепи паразити, които смятат, че са „богове“, които не са в състояние да започнат да изграждат една хармонична ведическа цивилизация. И сега много зависи от самите хора, от желанието им да избегнат тотална „дезинфекция” на планетата от паразитизъм, което ще засегне и тях, ако не променят коренно отношението си към света и околните.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.