неделя, 5 септември 2021 г.

Биологични оръжия на глобалистите срещу човечеството

 Все повече независими изследователи и анализатори започват да казват, че появата на коронавирусите не е резултат от естествени мутации, а целенасочена разработка на биологични оръжия от сила, враждебна на човечеството. Тази сила контролира т.нар. „западна цивилизация“, използвайки военната и икономическата си сила, за да постигне плановете си за световно господство. И именно оттук водят началото си агресивната колониална политика на европейските държави и геноцидът над местното население на окупираните територии.



И сега тази паразитна сатанинска сила използва биологичните лаборатории на ционско-англосаксонската империя, разположени както на нейната територия, така и на територията на многобройните му колонии (бившите държави от Варшавския договор и републиките на СССР) за разработване, тестване и разпространение на бактериологични оръжия, а също и в страните от „третия свят“. Така че в момента общият брой на чисто американските биологични лаборатории по света е надхвърлил 200. Те се намират на територията на 27 държави, включително бившите републики на СССР и съседните държави. Само на територията на Украйна има 15 такива биологични лаборатории, а на територията на Грузия - 3 лаборатории и 11 малки изследователски института. В същото време популацията на всички тези страни се използва тайно като „пробен материал“ (лабораторни плъхове).

И цялата тази античовешка дейност на глобалистите-сатанисти, включително разполагането на военни бази на НАТО около руските граници (план „Анаконда“), се осъществява под истеричните русофобски викове на фалшива фарисейска антируска пропаганда, организирана от банковите юдеохазарски кланове чрез световните медии, контролирани от тях. Така че появата на коронавируси и тяхното разпространение по света е пряко свързано с тази паразитна сатанинска сила, която в миналото е завзела пълен контрол над страните от „западния свят“ и техните сателити.

Изкуственото създаване на коронавируси е признато дори от западните учени, които твърдят, че естественият вирус няма такава комбинация от геноми в последователността CGG-CGG, но учените често използват такава комбинация, за да увеличат инфекциозността и смъртността на всички други вируси. Използването на тази вложка в структурата на вируса SARS-CoV-2 напълно показва, че с нея се е работило в лаборатория. В същото време, признавайки изкуствеността на появата на такъв вирус, западните учени се опитват да прехвърлят вината за неговото „изтичане“ на Китай, очевидно изпълнявайки поръчката на юдеохазарските кланове от Лондонското Сити и Уол Стрийт. Което обаче напълно отговаря на фарисейската природа на техните господари, които винаги действат според добре познатия принцип: „Дръжте крадеца!“ - вика най-силно самият крадец.



Първо, именно глобалистическите кланове на сатанистите са се провъзгласили за т.нар. „Световно правителство“, като една от приоритетните задачи на своя античовешки план за изграждане на „нов световен ред“ то обяви намаляването на броя на човечеството, първо до 1 милиард (концепцията за „златния милиард“), а след това до 500 милиона души. Последната цифра е ясно посочена в посланието на глобалистите, издълбано на много езици по света върху паметник, който са издигнали на територията на САЩ, наречен „Скрижалите на Джорджия“. Така че разпространението на коронавируси е най-полезно за тях, което им позволява активно да го използват, заедно с други инструменти на глобалната мафия на сатанистите, за намаляване на световното население (войни, революции, изкуствено предизвикани финансови и икономически кризи и предизвикани от човека бедствия, ГМО, вредни химикали в продукти и лекарства, химически следи, пропаганда на хомосексуалност и др.).

Второ, според вестник USA Today, от 2003 г. досега са станали стотици инциденти в американски биолаборатории, разположени по целия свят, по време на които служителите са влезли в контакт със смъртоносни микроби. Така че вероятността от „случайно изтичане“ от американските лаборатории е необичайно голяма.

Трето, огнището на коронавирус в китайската провинция Ухан се случи, след като бе посетено от американската военно-бактериологична делегация от „наблюдатели“, което предполага, че именно американските военни са били източникът на разпространение на опасната инфекция. Това се доказва от фактите за появата на пандемията на коронавирус в Съединените щати, още преди избухването й в Ухан.

По-специално руският военен експерт И. Никулин говори за това, като отбелязва, че за първи път информация за експерименти с вируса SARS-CoV-2 е публикувана през 2015 г. (т.е. няколко години преди официално обявената от СЗО пандемия) в най-авторитетното научно списание Nature, издавано във Великобритания. И тази публикация ни дава ясен „американски отпечатък“ в създаването на биологични оръжия в рамките на глобалистката програма „COVID-19“. Това се подкрепя и от факта, че в природата има 38 коронавируса, но всички те са много различни от COVID-19, който е ясно създаден in vitro като хибрид на човешки (80%) вирус и вирус, получен от прилепи ( 20%).

И. Никулин отбелязва, че всъщност няма естествен природен резервоар за появата на COVID-19, но има статия в уважаваното научно списание Nature, свидетелстваща за работата в тази посока, която се извършва в САЩ. И за да докажете, че изследването от 2015 г. е „нещо друго“, трябва да представите този хибриден вирус на световната общност. Но тъй като всичко това все още не е направено, изглежда очевидно желанието на американските власти и на сатанинските кланове на глобалистите зад тях да скрият истината от човечеството. И в този аспект фарисейските опити да обвинят Китай за „изтичането на вируса“ изобщо не са изненадващи, защото в този случай те преследват две цели едновременно: да скрият истинския източник на пандемията от световната общност и да обвинят своя основен световен икономически съперник, което е доста стандартна политическа игра на семитизирания управляващ „елит“ на Запада, използван от нея в продължение на няколко века.

И сега, в допълнение към публикацията на списанието Nature, показваща работата по създаването на боен коронавирус в САЩ през 2015 г., има и доклад от Националните здравни институти на САЩ (NIH) след изследване на кръвни проби, проведени в страната. В този доклад се посочва, че американски учени са изследвали повече от 24 000 кръвни проби от 50 щата, получени между 2 януари и 18 март 2020 г. В същото време се оказа, че още в началото на януари 2020 г. някои американци са имали антитела срещу коронавирус, въпреки че по това време в САЩ официално не е регистриран нито един случай на инфекция. Така че именно биологичните лаборатории в САЩ, контролирани от глобалистите, са не само създателите, но и разпространителите на създадените от тях бойни щамове коронавируси, чийто брой непрекъснато се увеличава.

И неслучайно през май 2020 г. анализаторите на Института РУССТРАТ в доклада си „Коронавирус - Упражнения на командния пункт на дълбоката държава“ изразиха тезата, че коронавирусът е лека форма на биологично оръжие, пуснато в света от определена част от световния елит с цел провеждане на социално-организационния експеримент. Ето конкретните изводи, направени в този доклад: „Следните предварителни заключения могат да бъдат направени от ситуацията с епидемията от коронавирус.

1. Коронавирусът е лека форма на биологично оръжие, пуснато в света от определена част от световния елит с цел провеждане на социално-организационен експеримент.

Целите на експеримента са много. Основните:

а) да се види организационната и социалната реакция на населението и ръководството на водещите страни по света, кой какво и как ще направи;

б) да се определят най-болезнените и най-стабилните възли на държавната инфраструктура (медицинска, транспортна, промишлена, енергийна и др.) във водещите страни по света;

в) да се види как страните ще разрешат възникващите конфликтни ситуации;

г) да се анализира реакцията на световната финансова, транспортна и комуникационна, енергийна, хранителна, селскостопанска и други индустрии;

д) създаване на предпоставки за масово чипиране на населението. Който контролира чиповете, той ще бъде световното правителство. Местните власти ще имат статут на наместници на централната световна власт.

2. Последните три месеца от епидемията ни позволяват да кажем, че резултатът, заради който са започнали тези командно-щабни учения - получаване на информация - е постигнат. Първичната информация за секторите на световната икономика и държавите е практически събрана и предстои етап от нейното проучване, обработка, анализ и систематизация.

3. Епидемията показа, че биологичните оръжия са много по-ефективна форма на атака от ядрените. Няма радиоактивно замърсяване на територията, няма разрушаване на инфраструктурата, най-важното е, че няма разбираем враг, срещу когото е необходимо да се отговори.

4. Най -вероятно ръстът на населението, изчерпването на световните ресурси, както и такъв оперативен фактор като появата на лидери в Русия, САЩ и Китай, които са готови да разбият глобалистичния проект на бъдещия свят, доведоха дълбоката световна държава до заключението, че трябва да се предприемат сериозни стъпки в мащаб, надвишаващ терористичната атака в Ню Йорк през 2001 г., за да се запази влиянието й върху света.

5. Най -вероятно операция „Коронавирус“ е замислена с цел да спре китайската икономика и да спре дотук. Китай обаче издържа на тази атака. След това беше решено да се разшири засегнатата зона до Европа, за да се затрудни основният китайски износен пазар. В същото време започна петролната и финансова криза. В резултат на това, вместо да атакуват, водещите световни лидери се озоваха в отбранителна ситуация".

Целта на този експеримент е съвсем ясна - унищожаването на националните държави (чрез създаване на "контролиран" хаос на тяхна територия) и намаляването на човешката популация. Ето защо постоянно наблюдаваме появата на все по-смъртоносни щамове на тези биологични оръжия. Така че биологичната война на глобалистите-сатанисти срещу човечеството продължава. И неслучайно дълги години сатанинските кланове на глобалистите и техните наети говорители активно популяризират концепцията за „пренаселеност на Земята“ в информационното пространство, което води до екологични проблеми на планетата.

Но всъщност биосферата на Земята не се убива от населението, а от екологично вредната въглеводородна енергия, наложена на човечеството и много други вредни индустрии и технологии, включително варварското експлоатиране на природните ресурси, както и хищническо-потребителския начин на живот. Така че, за да се решат екологичните проблеми на планетата, е необходимо да се "съкрати" истинската причина за деградацията на човека и пагубното екологично положение на планетата - самата сила, която поради своята глобална алчност и страх от загуба на световната власт, предотвратява въвеждането и разпространението на чисти технологии на евтина енергия.

Следователно, когато ни се говори за агресивността на САЩ, Великобритания, Израел и други инструменти на световната сатанинска глобокрация, трябва да разберем, че не сами по себе си тези страни са се превърнали в основния проблем на човечеството, а в сатанинската власт на хибридните нечовеци, които са завзели контрола над тях в лицето на най-богатите банкови кланове и семейства от Юдеохазар, както и смесените с тях кралски династии на Земята. Но цялата тази „черна аристокрация“, която е огнище на сатанизъм, хомосексуалност, педофилия и сексуално извращение, има свои „господари“, чиито заповеди е принудена да изпълнява безпрекословно.

Но тези господари вече не са наша грижа, тъй като сега на Земята има съюзна сила, неутрализираща всички антихуманни планове на „външната сила“, враждебна към нас, която активно се намесва в нашата история през последните векове. Но тази съюзна с нас сила няма да ни „изхвърли боклука“, който допуснахме до световната власт в лицето на деградиралите хибридни нечовеци от световния „елит“ и техните „шестици“ от националните правителствени структури. Всеки проблем най-накрая се решава само, когато се отстрани истинската му причина, а не чрез реакция на последствията. И докато човечеството не разбере това, всички проблеми на съвременната човешка цивилизация, засегната от вирусите на потребителския паразитизъм и сатанизма, няма да изчезнат. А всички глобални проблеми на човечеството имат глобална причина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.