четвъртък, 2 септември 2021 г.

Събитията от 1 септември 2020 г., които дадоха визуална представа за демиурга

 Експериментално има потвърждение, че системата на демиурга е на много нива и има няколко степени на защита. Да бъдат пробити няма да е лесно, но има едно слабо място. Както в древните митове за неуязвимите демони, които могат да се победят само в момента, когато се хранят. Това е подсказка. Вече има изяснени ред дати, когато системата за събиране на гавах, макар и за кратко, импулсно, но се включва отварящ механизъм за енергиен портал. И точно в такива моменти можем да действаме. На запис от метеорадар: дата по кода на демиурга - 1-9-2020 г. На времевия отрязък между 12 и 15 часа над централната част на Мексико се наблюдава много странно образувание. Истинско "око" като на циклоп, с добре структурирана "зеница" и "ирис". В реалността и природността на такава аномалия е трудно да се повярва.


Но запис от втори метеорадар прави втори контролен и наистина обезкуражаващ удар - в същото време и в същото място, както и еднозначно изкуствен по природа и достатъчно мощен по сила сигнал. Впоследствие показанията от радара са били изчистени и следи от тази аномалия вече не можем да намерим. Провървяло ни е,  че е направен видеозапис. Време е да вдигнем поглед и да започнем сериозно да анализираме. Датата по кода на демиурга е подходяща - първи септември, т.е. 1 и 9. До края на годината остават 121 дни, което всъщност е 11 на квадрат. Забавна математика, нали? А на тази дата е отбелязано началото на най-кръвопролитната война от най-новата история на човечеството - 2-ра световна. В този ден в много страни се провеждат възпоменателни мероприятия. През 2020 г. заради обявената пандемия траурните мероприятия нямаха такъв голям размах, какъвто беше в предходните години, но все пак десетки милиони европейци, американци и японци  си спомниха за своите паднали воини. Представете си колко мощен изблик на енергия е имало по целия свят в този ден. Но защо тя се е акумулирала именно в Мексико?


Точно в центъра на това око се намира мексиканския град Гуанахуато. Ако потърсите подробности за него, веднага изплува подсказка: Музей на мумиите - местна забележителност. И парадът с кодовете на демиурга продължава: година на откриване на музея - 1969; брой мумии - 111. Относно действащото в периода 1865-1958 г. гробище - много жители преставали да плащат за местата на своите баби и дядовци. Телата на покойните се ексхумирали, а тяхното място се освобождавало за следващите. Но особените климатични условия и съставът на почвата изиграл лоша шега с останките - те не се разлагали, а се мумифицирали. По този начин, в средата на 20-ти век в хранилищата на гробището се натрупал цял сарай от мумии, който впоследствие съставил основната част от експозицията на музея, открит точно до стария некропол. Тази изложба на храм на смъртта посещават десетки хиляди туристи в рамките на година. Второ такова място няма да намерите, дори в Египет. Идеален некротически магнит с мирис от еманацията на смъртта. Защо тогава да се учудваме, че именно този акумулатор на енергия е приспособен от демиурга за неговите цели?


Под Гуанахуато се намира огромна мрежа от сребърни рудници и вертикална, дълга 600 метра шахта "Бока дел инферно", което се превежда като "Адска паст" или "Врата към ада". Това място е затворено за посещения на туристи - уж заради опасно състояние, но да пропаднете там - няма да е трудно. След анализа на това събитие се появиха нови инструменти на търсене - метеопрограми и графики на Шумановия резонанс. Удаде се възможност да се установи връзка между събитията от Мексико и почти 3-дневното затишие в дъха на планетата на апаратурните показатели в Томския университет. Състоянието на Земята в този момент може да се сравни с тежък боксов нокаут, след който тя дълго се възстановява. 


Същността, изпила на екс чашата с мексикански гавах и довела Земята до 3-дневна кома, би трябвало да има не само колосална сила, но и гигантски размери, съпоставими в нашето измерение с размерите на цялата планета. Можахме да видим за пръв път нашия враг "очи в очи", благодарение на зрител на канала "Только в плюс" с ник Ромика Сан, който успя да погледне тази ситуация от максимално удачен ракурс и благодарение на неговата наблюдателност и превключването на радара в режим "гръмотевично-бурен фронт". Врагът на Земята и вампирът на човечеството, проявил своя материален образ няколко часа преди и по време на обилния "пир". Прави са били предците, казвайки, че звярът е уязвим по време на своето хранене. Именно в този момент дистанцията между нашия и неговия свят е минимална. Принц с корона, ангел с криле... Към момента на активиране на портала неговата глава е била точно над Гуанахуато, а размерите му - съпоставими с цял континент. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.