четвъртък, 9 септември 2021 г.

Езотеричните знания предсказват разпадането на англосаксонската империя

 Този пост не е за политика, а за езотерика. Езотеричните познания за древността казват, че човечеството вече е достигнало върха на своето физическо развитие и сега ще се развива духовно, пробуждайки спящите си способности, включително способността да вижда бъдещето.

Това езотерично знание съдържа голямо количество информация за произхода на Вселената, Земята, човечеството, за законите, по които те се развиват. Надеждните познания за миналото на човечеството позволяват да се идентифицират основните тенденции на неговото развитие и да се предскаже бъдещето му.

Следващият етап от развитието на човечеството, според езотеричните учения, ще бъде свързан с еволюцията на духовността и превръщането на хората от едностранчиво развити индивиди в свободни и хармонични личности. Подобни тенденции могат да бъдат открити сред предсказанията на М. Нострадамус, Т. Глоба, К. Циолковски и други предсказатели и футуролози. Българската гадателка В.Кочовска също смята, че 21 век е вече век на биоенергията.

По време на тази духовна еволюция все повече хора ще се раждат със свободно възприятие и „събудени“ екстрасензорни способности. Еволюцията на вътрешните способности на човечеството с течение на времето ще обезсмисли техническия прогрес: ако човек се научи самостоятелно и почти мигновено да се придвижва до всяка точка в пространството и времето, тогава няма да има нужда от превозни средства, а комуникация на ниво на телепатия и ясновидство ще доведе до отпадане на техническите средства за комуникация и средствата за масово осведомяване.

Към подобно мнение се придържа и академик Ю.А. Фомин: "И така, човечеството влезе в 21-ви век. Напълно вероятно е той да стане последния век от съществуването на този биологичен вид на аншата планета. Но човечеството няма да изчезне без следа, то ще се трансформира в нов биологичен вид. В резултат на еволюцията отделните личности могат да изпитат промени, свързани с увеличаване на границата на възприеманата размерност, и те ще придобият качества и свойства, които значително разширяват техните възможности.

Нещо подобно се наблюдава при мозъчна травма, клинична смърт и други шокове. Възможно е едно и също нещо да се придобие без никакви трагични инциденти. До известна степен това може да се постигне чрез подходящо образование и обучение. И човечеството постепенно овладява този път към съвършенство и прераждане".

По същия начин цялата ни планета започва да се развива, променяйки честотните характеристики на своите светове. Цялата структура на реалността се променя и в същото време не само честотата на различните паралелни светове, но и тяхната размерност. Всичко това води до определени промени в енергийното информационно поле на Земята и в биологичните полета на индивидите.

Ето какво разказва екстрасенсът Г. Кибардин за тези промени в нашата реалност: "Планетата Земя днес вибрира на високо ниво на многоизмерна енергия, продължавайки своя исторически път към своя квантов преход. По-ниските измерения на енергията на Земята днес започват постепенно да "се навиват" във висшите измерения и престават да съществуват. Това е една от причините днес много възрастни хора, които не искат да приемат (поне интуитивно) многоизмерните вибрации на четвъртото и петото измерение, да напускат активно живота към друг свят.

Тъй като съзнанието и тялото на съвременния човек съзнателно са наситени с многоизмерната енергия на Светлината, има общо увеличение на честотите на вибрациите на неговите физически и енергийни тела. При тези условия след няколко века такива способности като  лекуване с докосване, ясновидство, телепатия и други ще станат общи за много хора.

Подобно на добре настроените инструменти, които действат на върха на първоначалния жизнен потенциал, хората ще започнат активно да трансформират живота си към по-добро, изпълвайки го с хармония и радост, здраве и дълголетие.

Значителна част от съвременното човечество изпитва големи трудности през настоящия преходен период от старата енергия към новата. Както преди стотици години, на Земята продължават да се водят войни с цел завземане на чужди стратегически изгодни територии и находища на природни ресурси.

На този фон ясно се очертава засилващата се борба на двете страни: хора на старата триизмерна енергия, разгръщаща агресивни войни (всичко това е мое), с новата, многоизмерна енергия на мирно сътрудничество, която започва да се пробужда в умовете на все по-голям брой хора на Земята.

Новата многоизмерна енергия в съзнанието на хората днес поставя на преден план мирното икономическо развитие и равноправното сътрудничество на всички страни и народи на Земята. И този процес не може да бъде спрян, без значение как лидерите на определени агресивни държави и пламенните религиозни екстремисти го искат.

Времето на старата енергия на нашата планета вече е преброено, толкова по-яростно старата енергия се съпротивлява на промените в мирното сътрудничество, опитвайки се да запази войните и насилието като свой инструмент за управление на човечеството".

Сега става ясно, че колкото и тъмните сили и техните слуги да се опитват да предотвратят разпадането на англосаксонската империя като инструмент на световния финансово-олигархичен „елит“ и т.н., това е неизбежно. Същият край очаква екстремистките радикални движения и терористичните организации, породени от тази цивилизация в различни части на света.

Всички, които не са в състояние да отговарят на променящите се енергии на нашата реалност, ще я напуснат ускорено „в друг свят“. Разбира се, индивиди и дори групи хора в западната цивилизация, които са обърнали внимание на развитието на духовното измерение и разширяването на съзнанието, неизменно ще се съхранят.

Същото ще се случи и в други страни. И заедно със западната цивилизация в крайна сметка ще изчезнат всички онези, които са поддържали пропагандата на „малоценното“, алчността, стремежът към власт и господство, основано на насилие, потисничество и експлоатация на други хора. Но най-трудна ще бъде съдбата на кървавите убийци, които принасят човешки жертви на същностите на тъмнината под формата на революции, бунтове, войни и садистки сатанински култове, които стоят в основата на нацизма и подобни идеологии.

Светът на техните господари започва усилено да се „свива“ и без тяхната окултна подкрепа всички тези жреци на кървави жертвоприношения чрез нарастващите енергии на Светлината бързо ще бъдат „изхвърлени“ от нашата реалност в друга, чиято честота и размерност отговаря на тяхната вътрешна същност.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.