понеделник, 13 септември 2021 г.

44 -ти меридиан източна дължина - енергийната "пъпна връв" на Земята

 Енергийната пъпна връв на земята се намира по протежението на 44-тия меридиан източна дължина и има най-мощна енергийна точка при пресичането с 32-ри паралел северна ширина. Официалните координати на древен Вавилон - 32°32′32″ с. ш. 44°25′15″ и. д. Виждате тройното усилване на цифровия код 32. Централното място на градския площад е установено точно на тези координати, недвусмислено показвайки кой е победил човека. На мястото на нашата сила тези твари са поставили заглушител с изображение на лъв над своя "обяд". Подиграват ни се, даже без да се крият.



Пренасяме се на юг - точно на 666 метра и се оказваме на остатъците от фундамента на една от вавилонските кули. В официалните координати на локациите както преди е съхранен 44°25′15″ и. д. , докато северната ширина има малко изменение - 32°32′11″. Но тук си припомняме за принипа на трансформация на кода - 11, 32, 23, по циферблата на часовника - надявам се го помните... В това място не е останало почти нищо. В продължение на столетия древният червен кирпич е бил разграбван за строителство на различни съоръжения. Но формата на фундамента се вижда като четириъгълник, което никак не съвпада с налаганата ни по картинки форма на Вавилонската кула. 



А сега отиваме в древния град Барсипа, втори по значимост във Вавилон. В религиозните текстове градът е имал епитети: "Втори Вавилон" и "Място за борба". Но да се отправим към най-високото място на този древен полис - големите и впечатляващи руини на зикурата Набу. Тези руини дълго време са били възприемани за развалини, но това съоръжение се е съхранило много по-добре от подобния зикурат във Вавилон. И в наши дни тя достига височината 50 м, независимо, че в продължение на столетия е била използвана като каменоломна за извличане на кирпич. Виждайки тази огромна и явно ръкотворна планина, просто започваш да разбираш, че мащабът на това съоръжение изобщо не е по-малък от това във Вавилон, което дава основание да се предположи, че проектът на име "Вавилонска кула" не е бил единичен. Жалко, че по време на трите иракски войни това място бе подложено на сериозни разрушения. Но настана време да се погледнат координатите - 32°23′32″ с.ш. и 44°20′30″ и. д. 



Искам да отбележа още 2 момента, които ще помогнат да разберете до каква степен нашият плътен свят се явява изкуствен, илюзорен, матричен. Първи момент - вижте ъгълът на отклонение на оста на въртене на Земята от перпендикулярната орбита, който е точно 23 градуса и 44 минути. Какво съвпадение, а? Втори момент - да споменем за цивилизациите, живели на Земята преди нас. Навярно те са били пътешественици и мореплаватели, а значи също са създавали карти и са използвали координатна система. С какво тяхната система се е отличавала от нашата и в какво е била подобна? Линията на екватора на модела на кръглата Земя се определя автоматично, по такъв начин мрежата на ширините се чертае от линията на екватора еднакво, на всяка карта на всяка цивилизация. Но с нулевия меридиан всичко е доста по-интересно. Неговият избор няма физически смисъл, за разлика например от екватора и се определя от географите самостоятелно. В определени периоди от историята са се използвали няколко нулеви меридиана.  Например, на картите на Руската империя са приемали за нулев меридианът, преминаващ през Пулковската обсерватория. Международното съглашение за единен нулев меридиан е прието чак през 1884 г. В наши дни за него е приет международен опорен меридиан, преминаващ примерно на 5 минути и 3 секунди източно от Гринуичкия, препоръчан за нулев през 1884 г.



По някакви причини обектите на тайни култове и местата на жертвоприношенията се свързват по гео линиите - меридиани, паралели, при което много точно се очертават координатите. Възможно е от географската точност да зависи силата и ефекта на енергийните изблици, получени при жертвоприношенията. В други случаи, обвързването става не по гео линиите, а по изкуствени линии, създадени от много високи обекти, такива като ТВ и радио кули, паметници, статуи с огромни размери

И така - време е да разгледаме още конкретни примери за работещата система по източване на гавах от страна на демиурга. По време на 65-годишнината от началото на 2-та световна война бе извършен един от най-жестоките терористични актове, в който загинаха и пострадаха преди всичко деца. Училище номер 1 в Беслан е разположено с много голяма точност на този меридиан, на който е и Родина-мать. Представете си - отклонението е само няколко десетки метра, макар че разстоянието Волгоград-Беслан е около 600 км. Координатите на Родина-мать са N48°44' E44°32', а на училище номер 1 в Беслан - N43°11' E44°32'. Изключително прецизно съвпадение на координатите по дължина! Меридиан 44°... Спомнете си - 44 прожектора във всяка яма в Ню Йорк. Количеството на установените терористи - 32. Но е възможно там да е имало и куратор - той е бил редом, 33-ти, като 33-та степен в масонските ложи, като 33 богатири при Пушкин, а и количеството жертви - 333, показва дяволски разчет и в това. 

Нека разгледаме въпроса - откъде тези твари за тази огромна "прахосмукачка" от човешки страдания вземат колосални количества енергия, харчейки я за работоспособността на този мега комплекс? Едва ли те щяха да харчат за такива цели толкова ценен ресурс, какъвто е гавах. Изходът им е - поредната кражба, но този път не от нас, а от планетата. Те се впили като пиявици в нея, смучейки жизнената й сила. Такива точки по 44-ти градус има няколко - 3 вулкана. Първият по протечението на символичния полет е Казбек - върхът на Казбек е само на една минута от главния цифров код на системата - E44°32'. Следва най-високата точка на съвременна Армения - вулканът Арагац. Неговият връх попада на 100% в кода на демиурга - E44°11'. Тази планина я наричат сестра на планината Арарат - нейният най-висок едноименен връх е с координати E44°18'. Казбек, Арагац и Арарат са близки "родственици", независимо от стотиците километри, които ги разделят. Всичките те са вулкани, също за тях се носи легендата, че са "места на силата".

А още на 44-ти градус има 4 столици на държави с доста интересни истории. Тбилиси, Грузия. Ереван, Армения. Багдад - доста кръвопролитна столица на Ирак. И Сана - столица на Йемен. Ние не знаем почти нищо за този град. Но в резултат на нахлуването в Йемен на коалицията под предводителството на Саудитска Арабия от 25.03.2015 г. Сана е подложена на регулярни и избирателни бомбардировки от страна на нахлулите. Под ударите на авиацията многократно е попадал старият град - обект на културно наследство под закрилата на ЮНЕСКО. Регистрирани са много убити и ранени. В най-широката си част 44-ти градус прониква на африканския континент и го пресича преди преминаването си през Индийския океан през земя, на която отдавна няма мир - Сомалия. Жертвоприношенията и гавах по тази линия са над всякакви представи.

Когато истината се потвърждава от толкова убедителни факти, няма нужда да се разтягат локуми. Новите доказателства се добавят сами в кутията. Например: преди музикалната система е била на основна честота 432 Hz, а сега е 440 Hz. Както виждате, даже звукът в тази система не е подминат. Сега съм уверен - 432 Hz не е първоначалната настройка. Сменяли са се цивилизациите - съответно са сменяли и настройките. Ето ви пример за обновен демиургичен "Уиндоус".

Още веднъж искам да обърна внимание на подобието на използвания от германските SS двоен древен рунически знак, означаващ силата на слънчевия огън с арабското число 44. Освен визуалното сходство, има и други доказателства, които показват, че фашисткият елит са били не само адепти на демиурга на Земята, но също са знаели тези тайни, които ние чак сега започваме да осъзнаваме. Да напомня - секретната организация "Аненербе" е опитвала да прави разкопки на Мамаев Курган всеки път, когато немските войски са завладявали тази кота. И всеки път червеноармейците са проваляли тези опити, отблъсквайки фашистите назад. Вижте още веднъж координатите на това място - N48°44.541' E44°32.220'. А лесно ли ще повярвате в това, че в знака на фашистките SS е зашифровано именно това - 44, 32? Сходството на SS с цифрата 44 не е случайна - вижте официалната дата на създаване на тази организация - 4 април 1925 г., или 4-4-25. А знаете ли коя по ред е руната "Сол" - тя е 16-та, т.е. нейното двойно повторение на знака на SS дава 32. Това означава , че фашистите са знаели за "пъпната връв" на Земята, минаваща по 44-ти меридиан. За мястото на силата, намиращо се на координатите E44°32. те също са знаели. Че това е акупунктурна точка, чието завземане ще помогне да удържат победа, те най-вероятно са знаели, поради което са се били за завземането й така настървено. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.