четвъртък, 19 януари 2023 г.

Филмите и игрите като метод за манипулиране на реалността - 2

 Контрол на реалността и ключове към нея:

Филмите също ни учат на любов, разбиране, прошка, философия и много други. И разбира се, чрез филмите се дават множество улики за природата на реалността (Начало, Матрицата, X-Men, Аватар), което самите създатели добре знаят. Люк Бесон, Джеймс Камерън, Лана и Анди Уашовски са най-ярките примери за това осъзнаване, въпреки че, разбира се, те едва ли ще говорят за това публично.

Например, един мой колега работи в телевизията и наскоро интервюира Бесон. Притежавайки психически способности, колегата по време на работа разбра, че Люк го сканира на фин план, като истински екстрасенс. И двамата седяха и играеха двойна игра в пълно с хора студио: от една страна официално интервю, от друга енергично запознанство на звездни души, което нито един от двамата не смееше да спомене.

Между другото, Бесон не просто измисли галактически език за филма "Петият елемент", той го обмисли!



Напомняне от стар пост:

Въпрос: Как Люк Бесон научи вашия език?

О: По същия начин, играейки. Той засне холограма, проекция на езика.

Въпрос: Как го направи?

О: Излизане от матричното пространство.

Въпрос: Прави ли пътувания извън тялото?

О: Да, разбира се, като много от вашите креативни хора.

Въпрос: От филма "5-ти елемент", кое е близо до истината?

О: Вчера казаха много, че има изображение на Лилу, тя е носител на розова мъгла, розова кожа, розова коса. Розата е символ на любовта, символ на Мария Магдалена, която носи тази мисия, включително и на планетата, управлявайки и задействайки всички процеси на сътворението с 5-ти елемент, защото четири елемента не са достатъчни, за да живеем и да се развиваме. И 4 елемента, 4 камъка, това е символ на кристали и кристални тела, които също са скрити в техните носители, те ще бъдат активирани. Да, наистина се ловят, но са много, фрактални са и се събират. И също така, те са разпределени сред много, много хора, които са на планетата. Есенцията на кристала се разпределя между хората, ако един от носителите умре, тогава есенцията се разпределя между останалите. Носачи са тези, които пеят много красиво. Plava Laguna е ключът, който разкрива истинската същност. Във филма всичко е много преувеличено, това са събирателни образи, ключове, всъщност изглежда различно.

Ключовете за свойствата на реалността, елементите, стихиите и материята също са дадени в детските анимационни филми, например поредицата "Аватар". Тук може да се покаже на деца за по-широко разбиране на нашия свят, а за възрастни ще бъде интересно да го видят. Например, на пръстите разказва за чакрите:



А ето и лепкава играчка за трениране на логиката и разбиране на многоизмерното пространство - "Долината на паметниците":



Управление на бъдещето:

Както знаете, не е необходимо човек да преживее преживяването в „реалността“, достатъчно е да погледне това преживяване отвън, тъй като умът ни не прави разлика между преживяното лично и виртуално, емоционалният изблик е почти еднакъв.

Например, има интересно, но двусмислено мнение за филма "2012". От една страна, съществува хипотезата, че филмът е създаден, за да манипулира съзнанието на стотици милиони зрители, за да формират самите катаклизми, които са показани във филма с техните мисловни форми. От друга страна, в навечерието на енергийните промени в нашия свят, на кураторите на земята стана ясно, че някои от земляните са склонни да вярват в предстоящите катаклизми, знанията за които са вдъхновени от различни предсказатели и най-важното, така нареченият календар на маите, за който се твърди, че е приключил на 21 декември 2012 г.

Календарът, между другото, е ацтекски, но всички са свикнали да го наричат ​​​​маянски, така че нека продължим. Мнозина по онова време го приемаха за даденост - статистически около 10% от земляните се впуснаха в идеята за края на света и в някакъв клон на реалността този край наистина се случи (за тези, които го привличаха вибрационно, може би нашите паралели ). Помислете за хилядите наши сънародници и задгранични теоретици на конспирацията, които се крият в горите, чакайки Армагедон. Някои, между другото, все още го чакат, премествайки фокуса на вниманието си от една прогноза към друга, въпреки че нещата все още са там. До хората не достига, че ако в 100% от случаите са оцелели досега, има голяма вероятност това да продължава да се случва.

Всъщност календарът, както стана широко известен по-късно, не свършва, а започва отново, защото е цикличен. Тоест да се говори за определен край на времето според календара на маите е все едно да се каже, че всеки 31 декември идва краят на света според грегорианския.

И така, втората страна на филма "2012" беше да напомпа катаклизмичния клон на реалността с енергията на вниманието на милиони и да НЕ го остави да влезе в изпълнение според принципа "щом го видяхте, това вече се е случило". За милиони души, живеещи на земята, възможен край на времето чрез катаклизми беше зашит в нулевия код. И те преживяха тези катаклизми, но не в реалността, а на екрана. Натрупаният излишен отрицателен потенциал беше разреден, катаклизми не настъпиха.

Винаги имаме избор, но този избор често идва с лична готовност да го направим съзнателно, просто понякога цената му е много по-висока, отколкото мнозина са готови да дадат. Цената на комфорта е изкуствено преувеличена чрез медиите, но истинската му стойност можем да определим само ние. Колкото и да ни помагат в земните занимания или да ни пречат, всеки си остава господар на собствената си реалност.

Откъси от отлична статия по темата:

Колкото по-беден е вътрешният свят на човек, толкова по-лесно е да въвеждате контролирани образи в него. Следователно манипулаторите са заинтересовани да направят вътрешния свят на контролираните потребители възможно най-сив и примитивен.

За пълен контрол над ума е необходимо да се унищожи способността на човек да мисли самостоятелно. Ефективен метод за потискане на способността за мислене е постоянното запушване на съзнанието на човек с ярки и силни образи - насилие, секс, ярки картини, силни звуци, мигащи променящи се образи. Използва се и методът за създаване на огромен поток от информационен шум, при който човек губи ориентация и се хваща за най-често повтарящите се изображения.



metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.