събота, 21 януари 2023 г.

Ротшилд, Ватикана, рептилоидите

 ...Именно тук е много полезно да преразкажем историята, разказана от бившия доктор на американските военновъздушни сили Бил Дийгъл, доктор по медицина, който в интервю за Project Camelot разказа мистериозна среща с един от водещите членове на семейство Ротшилд , барон Ги дьо Ротшилд, през 1992 г.:

„Събудих се посред нощ, изправих се и седнах. И имах включени всички светлини, защото трябваше периодично да ходя до тоалетна или нещо подобно. И този човек стоеше пред мен в това, което наричам смокинг за $5000, без побелели коси на главата, около 50-те, слаб и спретнат.

Казах: Как стигна до тук?

И той казва: Чудесно е да те видя, сине мой.

Казах, че не е мой баща.

И аз погледнах този човек и той изглеждаше като френски благородник. Правилно? И аз казах: кой си ти?

Той казва: „Аз съм барон Ги дьо Ротшилд, Пиндар.

И го имах наистина като това, което наричам чек или вид сантиментален дух. И веднага разбрах, защото имам тази дарба. Правилно? Без да влизам в дълга дискусия, веднага разбрах.

Казах: знам кой си. Вие сте представител на силата на Луцифер, който контролира Земята.

Той казва: „Да, аз съм главен изпълнителен директор на Earth Inc. и съм човекът, който седи на 13-ия амвон на Съвета на друидите. Искам да си мой дубльор и когато си замина, искам да поемеш работата ми.

И аз казах, не, няма да го направя.

Той каза: „Познаваме твоите кръвни линии; познаваме твоята генетика; знаем всичко за теб и ти си перфектният заместник за мен.

И аз казах: Не!

Това, което е интересно тук, е твърдението на Ротшилд, че той е бил "Пиндар" и е бил "главният изпълнителен директор на Earth Inc. Това предполага, че той просто управлява Земята от името на други, но кой?

За отговор можем да разгледаме информацията за Пиндар, предоставена от британския изследовател Дейвид Айк. Айк пише за Пиндар в Най-голямата тайна след интервю с бивш участник в сатанинските окултни ритуали Аризона Уайлдър:

Пиндар означава "пенисът на дракона"... Аризона казва, че Пиндар, както всички влечуги, когато променят формата си, има много мощни хипнотични очи ("злото око" от легендата) и при жертвоприношения жертвата се обръща към Пиндар в момента на смъртта за да може той да открадне душата или човешката му енергия чрез това „зло око“ на магнитния процес... Пиндар посещава големи сатанински церемонии в Европа и след това пътува до Калифорния, за да изпълни ритуалите. [Страница 302-3]

Идеята, че високопоставен член на семейство Ротшилд, Ги дьо Ротшилд, е променящ формата си рептил или някакъв вид хибрид, ще дойде като шок за много хора, които не вярват, че извънземен живот е физическа реалност на Земята.

Това недоверие ще бъде забележимо за онези, които идват от християнски произход, които приписват влиянието на Сатана/Луцифер върху Земята на други светски демонични същества, свързани с Ада, както е описано в библейските приказки.

Само че миналата седмица папа Франциск заяви, че няма ад! В интервю той каза:

„Те не се наказват, тези, които се покаят, получават Божието опрощение и влизат в ранга на душите, които го признават, но тези, които не се покаят и не могат да бъдат простени, изчезват. Няма ад, случва се изчезването на грешните души”

Докато Ватикана веднага се опита да се върне към коментарите на папата, намерението му беше много ясно. Адът не е просто духовно измерение, в което Сатана управлява и действа като далечно, но разрушително влияние върху Земята чрез своя легион от демонични духове.

Папата обясни, че адът е много физическа реалност и съответства на света, създаден около нас от грешни души, участващи в сатанински ритуали, включващи човешки жертвоприношения и педофилия. Въпросът тук е, че Сатана е много физическо същество, което присъства на Земята и има господство на планетата чрез хибридни посредници като Пиндар, които колективно съставляват Дълбоката държава.

Допълнително доказателство за влияние на рептилите върху представители на дълбоката държава, участващи в човешки жертвоприношения, идва от друг бивш участник и жертва в тези мрачни ритуални събития, Кати О'Брайън. Нейната книга „Трансформацията на Америка“ разкрива широко разпространеното вярване на много политически елити за тайни владетели рептили.

Ако комбинираме цялата информация, тогава получаваме много обезпокоителни заключения:

Ватикана е до голяма степен повлиян от влечугоподобни извънземни същества, които са избрали да изразят себе си чрез символизъм, какъвто се намира в Аудиториума на Павел VI.

Сатана е един или повече членове на извънземна расистка раса, която тайно контролира човечеството от векове чрез посредничеството на хора или хибриди.

Семейство Ротшилд е дълбоко замесено в това сливане на сатанински сили, включващо Ватикана и рептилиите, и един от членовете му играе ролята на Пиндар, главен изпълнителен директор на Земята, докладвайки нещо като рептилски борд на директорите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.