вторник, 31 януари 2023 г.

Съюзници на човечеството

 Преди десетилетия група същества от няколко различни свята се събраха на незабележимо място във вашата слънчева система близо до Земята, за да наблюдават извънземното посещение, което се случва във вашия свят. От нашата скрита позиция успяхме да определим самоличността, организациите и намеренията на тези, които посещават вашия свят и да проследим действията на посетителите. Ние наричаме себе си "съюзници на човечеството"

Бяхме изпратени да представляваме „Съвета на съюзниците на човечеството“. Ние сме техни представители. Ние не сме във вашия свят, но наблюдаваме вашия свят от скрито място наблизо. Ние не сме дошли да се установим тук, или да установим отношения с човешкото семейство, или да установим икономически или политически връзки с вашите правителства. Вместо това дойдохме с много проста мисия. Нашата мисия е да наблюдаваме извънземната намеса във вашите дела, която се случва във вашия модерен свят, и ви се дава възможност да предоставите перспективата, която ще ви е необходима, за да разберете и компенсирате тази намеса, за да се подготвите за реалностите на живота в вселената.

Вашата способност да разпознавате истината за това, за което говорим, е абсолютно необходима за вашето оцеляване във вселената, за вашия прогрес и за поддържане на самите свободи, на които държите най-скъпо. Космическата общност е огромна. Най-отдалечените й райони никога не са били изследвани. Космосът е по-голям, отколкото всяка раса може да разбере. В това великолепно творение съществува интелигентен живот на всички нива на еволюция.

Винаги ти се е струвало, че живееш в изолация, сам и в необятната празнота на пространството. Но всъщност вие живеете в населена част от вселената, където са създадени търговията и където отдавна съществуват традиции, взаимодействия и асоциации. И във ваш най-добър интерес е да живеете в красив свят, свят на голямо биоразнообразие, великолепно място, различно от суровостта на много други светове.

В момента вие сте една от многото млади раси, влизащи във великата космическа общност. Задачата на човечеството е да разбере кои всъщност са неговите съюзници и да успее да ги различи от потенциалните противници. По този въпрос няма неутрални страни.

Имате голям проблем. Всеки човек по света е изправен пред този голям проблем. Може да ви обедини и да ви позволи да преодолеете дългогодишни различия и конфликти. Толкова е чудно и силно. В момента на Земята се работи активно за създаване на мрежа за влияние върху човешката раса от онези, които посещават вашия свят за свои собствени цели. Това е най-великото събитие в историята на човечеството, най-голямата заплаха за човешката свобода. Това е възстановяването на вашите знания!

Много раси са загубили свободата си само за да станат част от търговски гилдии или клиентски държави за по-големи правомощия. Вие седите на награда, която трябва да защитите, ако не искате да бъдете нейни настойници и бенефициенти. Огледайте света си... хора, които са загубили свободата си, защото живеят на места, които другите ценят.

Ако човечеството попадне в този мрачен дневен ред и ако се противопоставите и отхвърлите нашата намеса, ние ще нарисуваме картина на това какъв ще бъде този свят...

Ръководството на човечеството ще бъде дадено на онези, които са отгледани да водят човечеството в Новия световен ред. Човешката свобода, каквато я познавате, вече няма да съществува, вие ще страдате под тежестта на извънземно управление, правила, които ще бъдат безцеремонни и изключително сурови. Свободата е ценно нещо в космическото общество. Никога не го забравяйте. Вашата свобода, нашата свобода.

Владетелите и контролерите, чрез които човечеството е било подложено на страдание в продължение на много векове, нямат свобода в своя свят. Те са тук, за да наложат сурово управление под прикритието, че ви спасяват от вашето самоунищожение. Те ще ви използват, но не го смятат за неподходящо, те го използват за себе си и не знаят друга алтернатива на това. Човечеството трябва да разбере, че тези същества от други светове се стремят към пълно господство над вашата раса и те ще обърнат това, за да създадат впечатлението, че имат предвид най-добрите ви интереси. Но в действителност вие сте просто техни роби.

Много от вас искат да бъдат спасени от някой друг. Те не вярват в присъщите сили и способности на човечеството. Те ще се откажат доброволно от свободата си. Те ще повярват на това, което им казват тези мрачни посетители. Вашата независимост се губи всеки ден. Вярваме, че във вашия свят няма нищо по-важно от това. Вашето бъдеще ще има много малко значение, ако свободата ви бъде изгубена. Ние знаем по пътя на опита и грешката за конфликтите, пред които сте изправени днес, така че сме добре подготвени за тази мисия да помогнем на човешката раса.

Вие сте далеч зад тези тъмни посетители във вашия технологичен прогрес, така че трябва да разчитате на знанието, което е най-голямата сила във Вселената и тези тъмни посетители не го използват. Това е единствената ви надежда... Всяка свободна раса във вселената трябва да научи пътя на знанието. Това е вашият източник на лична свобода. Намирането на това знание е опция и зависи от вас като индивид. Човечеството трябва да осъзнае, че Земята е посещавана и извънземни сили работят тук тайно, опитвайки се да скрият плановете си от човешкото разбиране. Трябва да ви е напълно ясно, че тяхното присъствие тук е в ущърб на свободата на човечеството.

Тук в този 3D свят не можете да се държите като деца, трябва да станете зрели и отговорни. Вашата свобода, вашият свят са заложени на карта. Необходимо е сътрудничеството на всеки от вас, работейки заедно.

Издигнете глас срещу тази тъмна намеса. Съпротивете се на тази тъмна намеса и тя ще спре. Не трябва да позволявате на извънземна сила да атакува този свят отново без разрешението на хората от този свят.

ИМАТЕ ТОВА ПРАВО!

in5d.com/allies-of-humanity/



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.