четвъртък, 5 януари 2023 г.

Ефирните същности и вселяванията. Откъде идват и с какво се хранят?

 Информация за вселяванията - какви са тези същности и откъде идват? Наистина ли се зараждат сами или все пак имаме пряко отношение към появата им?

Вселявания. Разопаковане на подопечната след сесията

За себе си, след известно време след сесията, разделих връзките с тънка равнина на 2 категории:

Вселявания. Първа категория

Първият вид е това, на което аз самата давам зелена светлина, т.е. без да се нарушава свободната воля. Бих могла да дам разрешение на това дори преди това конкретно въплъщение, това са както индивидуални задачи на душата, така и общи блокове. Тук включвам и това, което се появи в резултат на проявата на собствените слабости по принципа "където е тънко, там се къса" - тоест това, което пречи на човек да бъде цялостно същество, това като цяло е стимул за развитие. Тези проблеми, разбира се, се отстраняват по време на сесията, но те изискват работа върху себе си, а тази работа понякога е много трудна.

Можете просто да се очиствате от тях всеки ден, но все още трябва да работите върху премахването на причината, това също е една от задачите за въплъщение - да го изживеете в себе си, да идентифицирате и трансформирате. Грубо казано, имайки завист, ревност или страхове в душата, в този сегмент на душата няма достатъчно любов, на тези места сме уязвими и сякаш казваме на фините същности: тук имам срив.

Вселявания. Втора категория

Втората категория са неразрешени връзки с нарушение на свободната воля, чиято основна цел е да ви попречат да изпълните мисията си, за да не събудите хората, за да не се събудите и т.н. Например импланти от специалните служби или преформатирани собствени идеи. Разбира се, на по-глобално ниво това е и стимул за развитие, ритник за поддържане на осъзнатост и тези имплементации по някакъв начин се придържат към нещо вътре във вас, така че трябва постоянно да работите върху себе си. Въпреки това се чувствам напълно в правото си да премахна тези чипове и да изразходвам енергията си по моя личен път.

Някои връзки, вярвания, черупки и блокове си създаваме сами, други „грабваме“ от други. Например, като вярваме в религиозни доктрини или медицински диагнози, можем да ограничим еволюцията и да се затворим в религиозна комфортна зона или да бъдем болни през целия си живот, хранейки се от състраданието на другите, както често се наблюдава при по-старите поколения.

Има и категория тотеми, но не ги докоснахме в сесията, защото е трудно да ги наречем установени връзки.

Вселявания

Представете си, че излизате от магазина с торба месни пирожки, а бедно, гладно куче върви към вас и ви гледа през очите на котка от Шрек. Какво ще направите?..

Смея да предположа, че повечето от нас ще споделят пирожките с кучето. Кучето ще ви бъде много благодарно и ще продължи пътя си до вас, защото този вълшебен аромат на пирожка продължава да се излъчва от вас. Ако се опитате да прогоните кучето, най-вероятно то ще се ядоса ...

Това е точно същата история, която се случва със същностите на финия план. Първоначално повечето от тях са създадени тук в ролята на канализация, т.е. онези същества, които отговарят за изтеглянето и обработката на тежките енергии, които човек освобождава в хода на естествения си живот. В определена ситуация започвате да излъчвате аромат на агресия, гняв, раздразнение, негодувание и т.н., което е привлекателно за тях.

Естествено, те тичат към миризмата, ядат и остават близо до вас, надявайки се на нова порция храна. След известно време все още се карате с някого и му давате нова порция ... И ако не го направите, тогава той започва да се ядосва и да коригира ситуации, в които ВИЕ ще се ядосвате. Нищо лично, просто искам да ям!

Така че струва ли си да се ядосвате на кучето, което сте хранили? ... Може би просто трябва да премахнете източника на миризмата, да благодарите на кучето за няколко приятни минути, прекарани заедно, и да му изпратите лъч енергия на любовта?

metaisskra.com



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.