сряда, 11 януари 2023 г.

Многоизмерните тъмни същества -1

 Днес много осъзнати хора вярват, че има причина от друго измерение зад зловещите планове, които тровят земния свят (например Новия световен ред). Сега, с развитието на Интернет, дори обикновените хора без психически способности могат наистина да узнаят това, да открият и анализират корените на злото, което им се случва, от собствен опит. И ако този корен не бъде намерен, тогава „пипалата на октопода“ ще продължат да растат и ще се появят отново във Физическия свят, за да намерят нови начини за влияние върху човешкото общество, дори ако някои от тях са били отрязани. Трудно е да разберем нещо, което винаги сме игнорирали, но с помощта на нова информация, както от изследванията на някои учени, така и от многоизмерния опит на хора със свръхсетивни способности, можем да открием връзките между събитията във физическия свят и техният многоизмерен източник, за да разкрием „октопода в главата ни“. Всички изследвания в тази област в крайна сметка са езотеричен въпрос, тъй като тези в "центъра на мрежата" са многоизмерни същества, които са се събудили в мрака на космоса и работят по този дневен ред от древни времена. Те влияят на световните събития чрез специална глобална тъмна окултна общност, чиито членове също са се събудили за тъмното и следователно могат да общуват с тях и да получат достъп до интелекта на злото. Тези същности действат извън сферата на нормалното човешко възприятие и следователно се разкриват само на онези, които могат да ги познават извън физическото тяло в други измерения.

Това, което потиска обикновените добри хора, не са само видимите граници на „октопода“, като корумпираната световна политическа система, банки, икономика, финансова система, медицина, изкуство и т.н., а е и йерархията на самия Мрак. Интересът към такава информация, разбира се, е добър, но за пълното осъзнаване на това е необходимо и пробуждане на съзнанието, за да можем съзнателно да възприемаме реалността отвъд нашите пет сетива на житейски опит. Правейки това, можем да започнем да получаваме достъп до интелекта на светлината и по този начин да осигурим ефективен отговор на посегателствата на Тъмнината.

Човечеството се е сблъсквало с тези други материални зловещи същества от самото си създаване на Земята, но днес те се появяват в нарастващ брой емоционални преживявания по време на преживявания близо до смъртта, както и в други форми на преживявания извън тялото, включително кошмари - разкриващи кои и какви са те – тези образувания и как работят.

 Стари разкази за зловещи междуизмерни същества.

  Древните народи са им дали много различни имена:

- асури (индийци).

- Цитцимиме (ацтеките).

- Шаятин (ислям).

- Пазителите на ада (в древен Египет)

- шедим (в юдаизма)

- алу (от вавилонците и асирийците)

-демони (в християнството) и др.

Езотеричните практикуващи от определени тайни групи през човешката история са били в състояние да взаимодействат с тези нефизически същества чрез сънища и преживявания извън тялото. Тези древни народи винаги са имали Посветени, практикуващи езотеризъм, които са можели да получават информация за тези същности и сфери извън физическото тяло, използвайки методите за излизане от тялото и преместване от тялото (така наречените преживявания извън тялото), както може да се направи днес. Това, което открили, било в основата на техните свещени текстове. Те разбраха важността на информацията от други измерения, тъй като тя е част от съзнателното пробуждане и виждането отвъд обикновеното възприятие, и я използваха, за да открият информация за тези същности, които ни влияят отвъд нашето съзнание.

Те описаха тези същества като измъчващи хората, разпространяващи зло и причиняващи хаос на света и обитаващи тъмните царства в по-ниските измерения, които те наименуваха в древните текстове:

- ад.

- Ксибалба.

- наракка.

- подземен свят.

- шеол

- бездна... и т.н.

Много хора днес и през цялата история са открили съществуването на тези същества в своите кошмари и близки до смъртта преживявания, тъй като тези същества обитават измерения отвъд физическото тяло и се появяват в процеса на смърт за тези, които умират и отиват в ада, подземния свят и т.н. .

  Демонични фигури в преживяването близо до смъртта (NDE).

Докато древните религиозни текстове са били отхвърлени от някои като обикновени приказки, все по-голям брой преживявания близо до смъртта сега потвърждават реалността зад много древни текстове. Проучване на Gallup установи, че около 8 милиона американци твърдят, че са имали отрицателно емоционално преживяване на смъртта. Докато историите за преживявания близо до смъртта, при които хората „отиват в светлината“ и преживяванията с небесни същества, ангели и светли места са добре известни, по-малко известни и признати от NDE са тези, в които хората се сблъскват със зловещи същества и наблюдават адски региони. Въпреки че има някои културни различия в тълкуването, описанията на NDE са подобни, независимо дали хората са атеисти, християни, мюсюлмани, будисти, евреи и т.н.



belsebuub.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.