понеделник, 9 януари 2023 г.

Паразитни същности източват енергията ни чрез манипулация на нискочестотни аномалии и символи

 Паразитирането върху човешката енергия е постоянно налице и се извършва индивидуално или колективно в продължение на хиляди години. Когато хората са свързани с архонична честотна лента, енергията им може да бъде изсмукана по начин, по който повечето хора дори не могат да разберат. Същността е да се привлече внимание към човек или символ, който е свързан с ниска честота и чрез тази честотна връзка хората са свързани с Архонтите. Хиляди пред Бъкингамския дворец фокусират вниманието си върху кралицата или тълпите извън Ватикана върху папата. Където отива вниманието, тече енергия. Така енергията, генерирана от тълпата, може да бъде изсмукана.

Друг начин за улавяне на енергия е чрез символи и е много важно да сме наясно с това. Тези символи са навсякъде около нас и са „пазени“ от Архонтите чрез религия, тайни общества и установяване във всичките им форми. Статуята на свободата е символ на поробване от богинята Семирамида или Истар (друг случай на сваляне на оригиналната същност) и държи в ръката си запален факел, класически символ на архонтската мрежа. Факелът или пламъкът, е символ на тайното знание и на Архонтите, известни още като демоните на огъня. Гностиците говореха, че архонтите са съставени от „осветяващ огън“ и дори според Корана джиновете са съставени от „огън без дим“. Те могат да влязат в нашата реалност чрез честотата на огъня. Следователно огънят толкова често се използва в сатанинските ритуали и затова йезуитите са били толкова популярни, че да горят бедни хора, които едновременно станали ритуални жертвоприношения.

Значими архонтски символи са всевиждащото око, пирамида, шестоъгълник, шестколъчкова и петлъчкова звезда, куб. Символиката на Сатурн включва и череп и кости, свързани с ролята на Сатурн като владетел на скелетната, материалната система и връзката ѝ със смъртта. Известният римски хълм Капитолия е кръстен от латинското „caput“, което означава череп и когато нещо е капут, то е завършено и мъртво. Преди това Капитолия се е наричал "Планината на Сатурн" и в подножието му намираме руините на храма на Сатурн. От тук започва контролът на демиурга и култа към смъртта на Сатурн. Всичко е езотерична символика и дори подчертаният символ на християнството, страдащ на кръста, е образ на сатанинско жертвоприношение. И веднага имаме нещо, върху което можем да се фокусираме, с какво можем да се свържем и през какво тече енергията ни. Символите на ООН, Европейския съюз, корпорациите, религиите, тайните общества и сатанизма не са случайни. Те имат ритуално и енергийно значение. Тези символи често представляват Демиург, Архонти, Сатурн, Луната и Матрицата. Те са навсякъде около нас поради някаква причина. Пентаграмът, използван от сатанистите в кръг, създава енергийни стени и позволява на различни същности да се плъзнат в нашата реалност, но не им позволява да избягат от енергийния щит. Сатанистите се страхуват и уважават господарите си. Тези символи са холографски проекции на информационните полета и така трябва да ги възприемаме, за да разберем какво представляват. Казаните думи също са енергични информационни полета (заклинания, проклятия, молитви). С думите, които чуваме, имаме поне някакъв избор как да реагираме и да се защитим, но с нещо визуално като символи, не става. Те са енергийни полета точно като думите, но навлизат в мозъка чрез визуални сензори подсъзнателно, често без да забележим. Ето защо символите са толкова силни и успешни в проникването и манипулирането на реалността. Фокусирането върху символа създава енергийна връзка. Ще се свържете не само със символа, но и с това, което представлява. Когато мюсюлманите се събират в Мека за своето поклонение в Хадж, за да обърнат внимание на Кааба, символът, представящ Сатурн, те са „настроени“ на тази честота. И точно така е, когато мюсюлманите по света падат на колене по пет пъти на ден, изправени пред Мека и насочват вниманието си към куба Кааба. Така енергията им може да бъде източена, а умовете и телата им са още по-силно свързани с вируса Демиург - Сатурн. Всичко това хвърля съвсем различна светлина върху мотивите за масово използване на символи от тези, които през цялото това време ни манипулират.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.