петък, 20 януари 2023 г.

Какво е матрицата?

 Училище или затвор, в зависимост от гледната точка, която изберете.

От една страна, това е хиперизмерна система за обучение, която ускорява вашето ниво на духовна еволюция, като ви предоставя каталитичен опит в отговор на вашите мисли, емоции и духовен състав. От друга страна, много от тези преживявания се проявяват като хищни фини сили, които нападат вашите слабости. Разбира се, единственият начин да предотвратите манипулирането на тези сили е да откриете, интегрирате и превърнете слабостите си в силни страни, като по този начин индиректно изпълните по-висшата цел на Матрицата, която е да ви помогне да я преодолеете.

Въпреки това, тези свръхизмерни хищнически сили имат свободна воля и имат своя собствена програма за действие, която е да разширят своята енергийна база и да се поддържат, като се хранят с емоционалните енергии на човечеството, както и да държат всеки извън осъзнанието достатъчно, за да добавят дестабилизиращ ефект на духовния затвор/фермата, която са създали тук на Земята. Общата сума на тяхната система за манипулиране на хиперпространството може да се нарече „Система за контрол на матрицата“ – това е школа за тежки удари, която отслабва духовно слабите и укрепва духовно силните според техния избор да бъдат жертви или воини.

   Тези хиперпространствени хищници, в допълнение към физическото ниво, съществуват на няколко фини нива, също заети от по-сложни форми на живот, включително враждебни същества със способността да:

- надхвърлят физическото пространство и линейното време.

- четат мислите на човек.

- манипулират емоциите.

- манипулират невежи хора.

- проектират се от тяхната в нашата физическа реалност.

Те се нуждаят от емоционалната/етерна/жизнена енергия на човек, за да се поддържат. Човечеството е техният основен източник на храна от самото си раждане. Те се хранят с енергии, които са в резонанс с вибрациите на собствената им енергийна структура.

- отрицателни емоции.

- психическо страдание.

- извратени сексуални енергии.

Тъй като са прекомерно алчни, вместо просто да събират енергията, излъчвана от онези, които доброволно са избрали да се ангажират с поведение с по-ниски вибрации, тези нематериални хищници се стремят да причинят невежество, страдание и извращение във възможно най-много хора, за да увеличат максимално енергийната си реколта. Въпреки че това технически не е насилствено нарушение на закона за свободната воля (защото те само засилват тези латентни негативни тенденции, които вече имаме), тяхното силно издояване на нашата енергия чрез системата за контрол на отрицателната матрица, която те създадоха, създава дисбаланс, защото те насърчават нашите невежество и робство вместо осъзнание и свобода.

Потискане на осъзнаването.

Тъй като тези враждебни хиперпространствени сили имат интерес да развият земната матрична система за контрол и потискане, те полагат големи усилия, за да потиснат всякакви дестабилизиращи фактори, които биха могли да нарушат тяхното снабдяване с „храна“. Всеки, който започне процеса на пробуждане и възстановяване на личната сила и свобода, веднага става тяхна жертва. Насочването им е:

- да приспят отново човека.

- да направят събуден човек енергийно безсилен.

- да го накарат да загуби вяра в продължението на своя път.

Когато човек има личен импулс към свобода и пробуждане, равен и противоположен импулс автоматично се задейства от тези негативни фини сили, привличайки към събудения човек различни негативно-синхронни събития и възможности, участващи в намаляване на енергията на това преживяване, за да се компенсира за порива на пробудената личност към свобода. Това включва ежедневни ситуации, които засягат:

- страх.

- абстракция.

- страдание.

- съмнения.

- депресия.

- отдаване на низшите импулси на егоистичното поведение.

Понякога това явление се случва естествено поради закона на инерцията, друг път има активно усилване на този контраимпулс от негативни хиперпространствени сили, за да се елиминира заплахата, преди събуденият да придобие повече сила.

Други методи за потискане включват саботиране и разсейване на пробудения човек чрез хората около него, които са отворени за директна манипулация от тези негативни фини сили. Всеки, който не може да бъде напълно осъзнат и внимателен във всеки един момент от ежедневието, може да бъде марионетка на тези сили, докато вниманието му е отклонено от някакво разсейващо всекидневно събитие. Загубеното внимание ще бъде достатъчно, за да могат подсъзнателно имплантираните импулси на тези умствени паразити да доведат до по-късно съжалителни думи или действия. Повечето хора в този свят не дават приоритет на осъзнаването или вниманието, а вместо това живеят в полусъзнателно състояние на сън, което ги прави много склонни да бъдат пионки на Системата за контрол на Матрицата.

Повечето хора се раждат с недостатъчно ниво на индивидуализирано съзнание, за да преживеят някога момента на своето пробуждане от объркването на Матрицата и именно те формират основния клас агенти на Матрицата, а останалите функционират като нейни агенти само част от времето, когато губят контрол над емоциите си и престават да ги контролират. Поради големия брой спящи хора в популацията, системата за контрол на матрицата няма проблем с намирането на шахматни фигури, чрез които да маневрира и манипулира около събуден човек.

Въпреки че не сме източникът на несправедливостта към себе си, ние сме причината за нея. Матрицата, дори с нейното ниво на дисбаланс и поквара, все пак е учебна програма, напълно отзивчива на собственото ни невежество и слабости. Може да е изборът на самия умствен хищник да атакува, но също така е и наш избор да приемем тази атака и да й се поддадем или спокойно да я прекараме през нас, без да отразяваме навън. Матрицата може да хвърли в нас само онези елементи, които отговарят на нашето вибрационно ниво в момента. Такива атаки на Матрицата служат за излагане на собствените ни слабости, като по този начин фокусират вниманието ни върху тях, за да направим следващата стъпка по пътя на духовното пробуждане.



Монталк.

bibliotecapleyades.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.