понеделник, 30 януари 2023 г.

НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ! Посланието на човечеството към властимащите

 Ние, ХОРАТА, не сме съгласни със следното:

Ние не искаме децата ни да бъдат малтретирани физически или сексуално по какъвто и да е начин. Искаме да запазят невинността си. Те никога не биха избрали сексуално насилие и травма. Отивате против свободната им воля - това не е приемливо. Това е напълно недопустимо!

Не сме съгласни с това, че хората се използват като роби в Антарктида, на Луната или в бази на Марс. Тези роби трябва да бъдат освободени и истината трябва да бъде казана сега.

Ние не приемаме, че сме бавно тровени от токсични ваксини, токсична храна, токсична вода, токсичен въздух и вредни радиовълни. Всички ние заслужаваме здраве и благополучие. Не сме съгласни по никакъв начин с бавното отравяне.

Ние не сме давали съгласие децата ни да бъдат ваксинирани. Не се примирихме с бавното отравяне на имунната ни система, така че да се окажем с множество здравословни проблеми, включително затлъстяване, аутизъм, деменция, рак, хипотиреоидизъм, понижаване на IQ, мозъчни тумори... списъкът може да продължи.

Ние не се съгласихме на обезлюдяване. Ние вярваме, че ако за Земята се грижим правилно, тя може да изхрани всички ни доста лесно. Ние не вярваме, че в света има недоимък.

Ние не сме съгласни със секретността около НЛО и извънземните. Искаме да знаем истината сега. Искаме да знаем за тайни космически програми и тайни технологии, включително безплатна енергия, репликатори и лечебни камери.

Безплатната енергия би променила света мигновено. Няма повече ядрена енергия, няма изкопаеми горива, няма петрол. Тази тайна се крие от нас заради паричния интерес на властимащите, което не би трябвало да бъде.

Искаме безплатна енергия, репликатори и лечебни камери сега!

Ние не се съгласихме да бъдем част от вавилонската парична магическа робска система. Това трябва да приключи сега. Не искаме повече да бъдем роби на системата на властимащите, които се обогатяват с нашия труд. Използване на печалбите, за да ни промиват мозъците и да ни манипулират още повече, което от своя страна генерира повече пари за вашите планове срещу нас, като използвате печалбите за финансиране на тайни проекти, вместо да създавате по-добър свят за всички нас. Ние вече не сме съгласни да бъдем част от вавилонската парична магическа робска система!

Ние не сме съгласни с безкрайни войни, които разпространяват бедност и страдание по света, като по този начин обогатяват онези, които са на власт, произвеждат повече оръжия и възстановяват опустошените от войната страни. Това е голяма измама и ние изобщо не сме съгласни с нея. Сложете край на всички войни сега!

Не се съгласихме на манипулация на нашата история и нейното цялостно преиначаване. Изобщо не сме съгласни истинската ни история да се крие от нас. Искаме да знаем истината сега!

Не се съгласихме да ни промиват мозъци и да ни програмират с телевизионни програми и реклами. Имаме свободна воля и искаме да я използваме, не искаме свободната ни воля да бъде манипулирана.

Ние не искаме филми и телевизионни програми бавно да изпълняват вашия план и да ни дават фалшиви послания, ние искаме истината да бъде разкрита и да бъде лесно и ясно разбрана от всички живи хора на планетата.

Ние изобщо не бяхме съгласни с такъв начин на живот на планетата Земя. Ние не се съгласихме с унищожаването на нашата родна планета Земя от вашите корумпирани схеми за правене на пари.

Чуйте ни до един! Ние, ХОРАТА, не се съгласихме с нищо от горното. На планетата има повече от 7 милиарда души и никой от нас не е съгласен да живее по този начин.

Чуйте ни силно и ясно: ние ХОРАТА не сме съгласни с вашите планове!

Имаме свободна воля и не искаме да живеем повече така!

Ние сме будни и осъзнати.

Чухте нашето послание, сега се придържайте към него.



www.divinecosmosunion.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.