понеделник, 22 май 2023 г.

Световният икономически форум нарежда на правителствата да арестуват граждани, които четат „фалшиви новини“ онлайн

Световният икономически форум нареди на световните правителства да забранят независимите медии, да забранят четенето на неосновни новинарски източници и да напълнят затворите с хора, които споделят мнения или статии, считани за „фалшиви“ от така наречените проверяващи факти.

Режимът на Трюдо беше първото правителство, контролирано от WEF, което забрани независимите медии, което означава, че канадците, които споделят статии или публикации онлайн, които се считат за „фалшиви“ от проверяващите факти, са подложени на арест и тежка присъда затвор.

Законодателният законопроект C-11 на Трюдо за интернет цензура вече стана закон, след като канадските сенатори гласуваха миналата седмица за приемане на законопроекта. Това не трябва да е изненада. Канадското правителство е напълно проникнато от WEF.

Някога великата нация Ирландия също е в опасност да бъде завладяна от глобалистите.

Законодателите в Ирландия приеха нов закон, който ще забрани гражданите да гледат или споделят каквото и да е медийно съдържание, което не е основно, на техните телефони и компютърни устройства.

Новото законодателство означава, че всичко, гледано онлайн, което е било счетено за „омразно“ от проверяващите факти, ще доведе до затвор за тези, които са го гледали или споделили.

Джордж Оруел ни предупреди, че един ден авторитарният елит ще се стреми да ни арестува за мислите, които имаме.

Пол Мърфи смело се изправи в ирландския парламент и заклейми новия закон като законодателен за „мисловни престъпления“ в Ирландия.

Новото законодателство в Ирландия предизвика огромни противоречия, като много хора го обявиха за атака срещу свободата на словото.

И не грешат. Нации като Ирландия някога са били горди, патриотични и християнски. Сега те се управляват от глобалисти, предани на WEF.

Сегашният ирландски министър-председател Лео Варадкар беше шокиращ победител на изборите през 2017 г. Не е случайно, че той беше обявен за млад глобален лидер на WEF година по-рано.

Сега глобалистите се опитват да ни продадат концепцията за глобалния гражданин. Но преди някой да се запише, определено трябва да прочете дребния шрифт.

Западът загуби своите корени в християнството и глобалистката програма на WEF е замяната.

Според WEF е пристигнала една нова световна религия, която обединява цялото човечество в поклонение пред олтара на науката за климата, техно-комунизма и евгениката. Бог, Исус и християнството са „фалшиви новини“, които човечеството трябва да отхвърли.

Ако ви е трудно да повярвате, че WEF на Клаус Шваб ще стигне толкова далеч, очевидно не сте обръщали внимание на развитието напоследък. Богохулството не спира дотук. Дясната ръка на Клаус Шваб Ювал Ноа Харари обяви, че WEF е бил толкова успешен в плановете си, че ще превърнат хората в богове.

WEF също е все по-враждебен към християнството и основните религии. Ако четете малко между редовете, е ясно, че WEF съзнателно се опитва да измести Исус.

Вече знаем как ще изглежда медийният пейзаж, когато WEF приключи създаването му по свой собствен образ – защото те ни казаха.

WEF инструктира основните медии и журналисти да „преустановят и да се въздържат“ от докладване за всичко, което поставя под въпрос дневния ред на Давос и вместо това да се съсредоточат върху по-важни въпроси като „промените на климата“ и „онлайн дезинформацията“.

Ейдриън Монк, управляващ директор на WEF, критикува политиците, които поставят под съмнение политическите предложения на глобалистката организация, особено в Канада, където бушува национален дебат за нарастващия контрол на WEF върху режима на Трюдо.

Според Монк всеки, който поставя под съмнение нещо, което WEF казва или прави, бълва дезинформация. И знаем какво иска да прави WEF с хора, които споделят мнения или статии, считани за „неверни“ от проверяващите факти.

„За съжаление, Канада беше едно от онези места, където… има уязвимост към дезинформация. Това е отворено общество. И… тази конкретна нишка от дезинформация влезе в мейнстрийма“, каза Монк пред The House на CBC Radio в съботно интервю.

„В момента Канада трябва да говори за много неща. Всъщност не трябва да се говори за Световния икономически форум, базиран тук в Женева."

Само дето Световният икономически форум със седалище в Женева дърпа конците на марионетките в канадския парламент. Клаус Шваб се похвали, че е „проникнал“ в канадското правителство със своите млади глобални лидери, включително министър-председателя и вицепремиера, наред с други.

Така че защо канадците да не говорят за истинските си лидери там на WEF в Женева, Швейцария?



Източник - https://thepeoplesvoice.tv/wef-orders-govts-to-arrest-citizens-who-read-fake-news-online/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.