четвъртък, 4 май 2023 г.

Как да разпознаем биоробот сред хората

 Това е една от важните теми сега, понеже истинските хора са на изчезване. Външно биороботите не се различават от живия човек, но има редица признаци, които ще ни помогнат да ги разкрием. Сега те са наистина мнозинство и да срещнеш жив човек е рядък късмет. Роботите са практически навсякъде, могат да бъдат срещнати и в най-интелектуалните места. 

Биороботът не изпитва състрадание към всичко живо, макар и да може да се преструва на моменти - все пак някои подобряват програмата си и се опитват да заприличат на хора. Те не харесват природата, винаги оставят боклук след себе си. Предпочитат градската среда - за тях е важно да има струпване на себеподобни. Основните функции на обикновения биоробот са хранене и размножаване. Основните функции нa биоробота-воин - да убива. Биороботите не могат да създават, а само правят жалки копия; за тях е свойствено да разрушават и потребяват. Те са се научили достатъчно да мимикрират, т.е. да се преструват, за да не бъдат лесно разпознати. Но всеки жив човек със силна интуиция все пак ги вижда. Биороботите са способни да се размножават така, както е при хората. Ако в семейството всички родители са биороботи, то естествено се ражда биоробот, с определена програма при зачатието. Ако един от родителите е жив човек, а другият е биоробот, то в редки случаи се ражда жив човек, но той никога няма да се разбира със своите родители - защото е човек с душа. Такива деца обикновено имат скрити способности, които в повечето случаи остават неразкрити. Тъй като родителите и детето не намират общ език, възпитанието му се поема от улицата. А това, за жалост е още по-лошо - там просто бъка от биороботи, които отклоняват от пътя живите хора. Под вредното влияние на улицата такъв човек започва да пуши, пие, да използва дрога. Всички таланти и способности на живия човек няма как да се разкрият. 

Боевите роботи, създадени за армията имат една функция - да защитават своите господари. Те изпълняват заповеди и за тях няма значение кой се намира на пътя им - дете или възрастен човек... Такива стигат до края, изпълнявайки дадените нареждания. 

Биороботът винаги се приддържа към едно мнение и никога не го променя. Ако в програмата му бог е старец, седящ на облак, то дори и 100 бога да дoйдат на Земята, той ще каже, че това е холограма. Той не може да бъде разубеден - дава вид, че те изслушва и след това пак повтаря своето. Остава впечатление, че не си му казал нищо дотогава. А някои дори не изчакват да се изкажеш и веднага започват да те прекъсват. Ако имате такива случки - оставете биоробота по пътя му, няма да можете да му докажете каквото и да било, даже и да приведете неоспорими доказателства. И това не е по вина на биоробота, просто в програмата му е вписано да не забелязва събеседника, ако позицията му не съвпада с позицията на биоробота. 

За тези, които управляват тази ферма е изгодно да заменят всички хора с биороботи - те не задават излишни въпроси и изпълняват задълженията си. А най-главното - подчиняват се даже заповедта да е абсурдна. Сега тече масова подмяна на хора с биороботи - достатъчно е да се вгледаме на последните събития по целия свят



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.