сряда, 10 май 2023 г.

Какво се крие зад "научните" брътвежи за Луната?

 Поразителна е слепотата на хората, които не забелязват промените и за тях всичко си е както е било до този момент. Но това не е учудващо - ботовете само повърхностно обработват получените знания, понеже имат програмен блокировач, който не позволява да включат логиката и мисловния процес по-високо от зададеното ниво. А има толкова несъответствия, както в историята, така и в другите области на познанието, че да не ги забележи може само един бот. 

За пример - завързаната тема за Космоса. Болшинството вярва, че го има, че има планети и полети до Луната и т.н. Но на кого вярват те? Правилно - вярват на корпорациите, които са им го казали чрез СМИ. Показват ни далечни галактики в нереално добро качество и същевременно говорят за недостижимите разстояния до тях. Но да заснемат Луната с идеално качество не могат. Не, не просто да я заснемат и покажат, а да я увеличат дотолкова, че да бъдат видни и малките камъни с прахта по тях. А би трябвало да го направят в онлайн транслация; и щом сме на тази вълна - да ни покажат и това място, където са кацнали космонавтите, американското знаме и всичко останало. С такива действия биха затворили устите на всички съмняващи се. Но това не се случва, а защо? Защото Луната изобщо не е това, което ни представят. Но това се разбира само от тези, които виждат, че се прави нещо потайно с този свят и навсякъде царят лъжи, които започват от самото раждане. 

И още няколко думи за Луната - възможно е обектът Луна да скрива нещо, което ни влияе по някакъв начин. Луната, която наблюдаваме в небето може би по-скоро е камуфлаж, скриващ нещо важно, което не трябва да виждаме. Много вероятно зад нея да се намира друг, много по-важен обект. При всички случаи ние ще узнаем това дали е така скоро. Под думата "ние" имам предвид само малка част, тъй като останалата част спи



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.