сряда, 24 май 2023 г.

Центровете за управление на програмите (ЦУП) - предишно и сегашно състояние - 1

 И така, ще се спрем на Центровете за управление на програмите (ЦУП) - квантови ядрени устройства, които се наричат "демиург". Разбира се, с цел безопасност това устройство има няколко ядра, те се намират по цялата ни планета. По този начин устройството защитава себе си и в случай на някакви фатални действия спрямо едно квантово ядро, цялото устройство може да се преструктурира и да съхрани своята работоспособност. Още повече, че процесът на организация на такива квантови устройства и тяхното движение е възможно да се проследи в историята на човечеството и тези презареждания на матрицата, през които сме преминали. Преди илюзорната матрица често е използвала факта, че народите са били набожни, религиозни и са страняли от всичко, обявено за табу. По върховете на планините, най-често при действащите вулкани, където живеели "боговете" е било забранено на "простосмъртните" да се изкачват - и никой не го е правел. И по този начин планината Олимп или други извисяващи се планини са били идеалните места за нахождение на такива устройства, които са непосредствено свързани с енергийния поток на планетата, както и към тази сила, която също е в изобилие по местата, където бълбука магма и тече лава. 

Сега обаче всичко е изменено. Достатъчно "луди глави" - покорители на планински върхове - започнаха да се изкачват на всякакви високи места, да ги покоряват дори с цената на живота си. Това наложило такива места да бъдат напуснати, преформатирани, отключени, изхвърлени... Наистина, едно от тях е действащо и сега - Кайлас, където и до този момент не се е изкачил нито един жив човек. Вероятно там има силна ментална защита и всеки опит за проникване там ще бъде обречен на смърт за физическата обвивка. 

Къде тогава са започнали да преместват тези квантови устройства? А на човечеството била подарена голяма тайна - ядрените технологии, в това число и ядреното оръжие. И в момента на завършек на ВСВ ние плавно сме се приближили към епохата на ядрените изпитания и даже употребата на ядрено оръжие. Ще напомня - точките, по които са нанесени първите ядрени удари на японска територия се намират на 32-ри и 34-ти градуса - Нагасаки и Хирошима. Забележете как те са активирали по кодовете - единият град по старите матрични кодове (32), а другия - вече по резервните кодове (34). Точки на разположение на такива ядра на демиурга станали ядрените полигони, това са територии, които са затворени за посещение от хората - опасно, висока радиация, там са само ограничено количество хора и то за малко време. Особено интересно е, когато след провеждането на въздушни и наземни ядрени взривове започват да се провеждат подземни, което е идеално - например за строеж на специална шахта в земните недра... И всеки такъв взрив е давал енергийна храна за подобно квантово ядро или за неговото активиране. 

Когато преминахме в епохата на мораториум върху ядрените изпитания, която започна не толкова отдавна - 90-те години на 20-ти век - вече е започнала реализацията на друг план. Това са техногенните катастрофи с радиоактивни материали. Всеки помни за случая с Чернобил, 4-ти енергоблок, времето на взрива му - 1ч и 23 минути (наличието на кодовете е видно)... И точно това е отправната точка, от която е започнало строителството на особен вид саркофаг, намиращ се на т. нар. "линия на София", около Пулковския меридиан. По този начин Чернобил не е просто място на страшна ядрена катастрофа - това е и отчуждена зона, отселена откъм хора; също и наличието на саркофаг, в който в пълна безопасност се намира това ядро, хранещо се с тези радиоактивни елементи, които ще следват своя период на полуразпад в течение на столетия; поддръжка на високи нива радиация, висока температура, наличие на вода за нуждите на охладителните системи. Много вероятно е точно това ядро, намиращо се в Чернобил, да е инициатор и разработчкик на всички тези събития, които наблюдаваме сега - всичко се случва на "линията на София". 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.