четвъртък, 25 май 2023 г.

Центровете за управление на програмите (ЦУП) - предишно и сегашно състояние - 2

 А сега се насочваме към тази точка от ЦУП - остров Гренландия. Спомняте ли си какво изпя Андрей Миронов:  "Весь покрытый зеленью, Абсолютно весь Остров невезения В океане есть". 

Колко интересно се преплита всичко това. В това видео https://www.youtube.com/watch?v=Q15dVK_kkTU  има много подробности по тази тема. И наистина този остров може да се нарече "Остров невезения", отчитайки какви събития се случват там. И изниква въпрос - знаейки принципа за организация на квантовите ядра, устройствата под наименованието "демиург" - къде там има такова ядро? А там не е имало никакви ядрени изпитания. Но за сметка на това е имало ядрена катастрофа. Информация, която бе публикувана съвсем скоро: станало е около военна американска база, намираща се на закрита територия... Много интересно название има базата - "Туле"; съвпадение с името на едно от тайните общества, които, разбира се са от страната на адептите на илюзорната матрица. 



А официалните източници изтъкват като причина за такова название някаква народност със същото име, някога живяла по тези земи. Удивително съвпадение - което всъщност не считам за съвпадение. Именно около тази военна база (а следва да се има предвид, че Гренландия е била обявена за безядрена зона, което обаче е било укрито от широката общественост) се е разбил самолет-бомбардировач, тип В-52, на чиито борд са се намирали 4 ядрени бойни глави. Три от тях били открити, а една изчезнала. Но главното е, че се появила отцепена зона - тази територия, в която били предприети специални мерки по спасяване на местното население, очистване на територията, снемане на връхния слой грунт и т.н. 

И забележете как този остров прилича на вълча глава. Със сигурност има връзка с някои древни "богове", например египетските, където често пъти такива същества са били изобразявани. И ето отново сме на съвпадение - изглеждащ по такъв начин остров! 



А базата "Туле" се намира всъщност на долната челюст на тази "вълча глава". Така че зоната с ядрено замърсяване е налице и в Гренландия. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.