понеделник, 29 май 2023 г.

Какво е "цифров концентрационен лагер"

 „Цифров концентрационен лагер“ е нарицателното име за нова система за контрол, базирана на съвременни цифрови комуникационни технологии. Елитите на всички развити страни са изключително заинтересовани от тази система. Технологията на дигиталните концентрационни лагери ще им даде пълна постоянна власт над своите поданици и възможност за непазарно разпространение на стоки. Системите на ЦК могат да бъдат безболезнено обединени или разделени по различни критерии. Например по региони. Прехвърляни или продавани.

За стартирането на „цифров концентрационен лагер“ са необходими четири компонента:

1. Системата от етикети (връзки), които са физически прикрепени към гражданите;

2. Скенерна система, която разчита цялата информация за социалните, икономическите и политическите действия на даден гражданин;

3. Системата за съхранение и обработка на данни, където се събират данни от скенери - суперкомпютър.

4. Алгоритъм за вземане на решения от суперкомпютър по сметки на граждани.

Част от системата вече съществува. Събирането и натрупването на данни е разпръснато в сървърите на държавни и търговски организации, остава само да се обединят.

Суперкомпютърът ще разделя сметките на гражданите по категории. След това онлайн ще прави промени в сметките на гражданите въз основа на входящата информация. По този начин става възможно да се регулира достъпа до жизнените блага. Алгоритъмът, който регулира достъпа, се задава от собствениците на ЦК.



Най-трудното е: първо, законно е да се въведе алгоритъм за вземане на решения; второ, да бъдат накарани хората да носят етикети за връзки.

Решаването на тези два проблема е трудно, но възможно. Пред властта има два пътя. Относно първия е необходимо продължително и дозирано въвеждане на много новости в законодателството. Това ще отнеме много години.

Вторият път е да се създаде ситуация на катастрофа и в извънредни ситуации да се принудят гражданите да носят етикети и да се въведе ново уж временно законодателство.

В нашия случай наблюдаваме избора на втория път.

За какво е нужно това?

Собствениците на дигитален концентрационен лагер спестяват от системата на държавната администрация (чиновници), ускоряват вземането на решения в онлайн режим и, най-важното, получават пълен контрол над населението. Над политически и религиозни възгледи, финанси, движение, отглеждане на деца. Нежеланите автоматично, онлайн, без полиция и съд се лишават от различни видове достъп: до информация, транспорт, пари и дори децата си.

И което е изключително важно, ЦК е необходим за НЕПАЗАРНО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СТОКИТЕ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.