вторник, 30 май 2023 г.

Ето как са поискали да пробият стъкления купол през 1962 г

 Операция Аквариум, чували ли сте за нея? Добре, нека поговорим за това днес. И така, операция „Аквариум“ беше през 1962 г. и се състоеше в тестване на ядрени бомби в космоса. Но странността започва в това - защо са избрали името на операцията АКВАРИУМ? Не е да кажем "Пясък" или "Косите на Джорджия", а именно Аквариум.... Както знаете, кодовите думи за операциите не се изсмукват от пръстите - те трябва да означават нещо конкретно. 

Аквариум - това е изкуствен водоем или стъклена кутия с вода, за да живеят в нея риби, водни животни и растения. Стъклена кутия значи... разбира се, те няма да нарекат операцията "Земен купол", би било прекалено очевидно. Но принципно и "Аквариум" също е подходящо, отчитайки, че сме под купол - освен отдолу да не е видим или да го няма. В аквариума рибите си имат пясък и те не знаят, че след това има стъкло. Добре, нека допуснем, че те са знаели или са се досещали, че сме затворени под купол. Защо да са знаели? А не е ли странно, че първи официален полет в космоса е станал през 1961 г. с Гагарин, а на следващата година има и ядрени изпитания? И какво е станало - нима не са успели да се изкачат на земната орбита и без никакъв страх си казали: "А дали да не взривим ядрени бомби в космоса"? Разбира се - не. За да отидат на такъв вариант е станало нещо, което не се е случило по първоначални очаквания и те например са разбрали, че сме под непроницаем купол. И тогава тези юнаци решили да опитат да го пробият. Но никой не помислил за последиците от опитите. Изпитанията по тази операция се провели в района на орбитите на спътниците. Първите два опита завършили неуспешно и ракетите били унищожени, Третият опит получил кодовото име "Морска звезда Прайм" (Морска звезда, но защо точно морска? Отново ни сравняват с рибите в аквариума, а може и наистина да сме в аквариум...). Те всъщност със сигурност знаят нещо, което не ни казват. Не го казват, за да няма паника или имат други мотиви? 

А има и още нещо непонятно - странните думи на Хилари Клинтън, които тя често произнася. Например: "Ние все още не сме пробили този най-висок и най-устойчив стъклен таван, но някога някой ще го направи, и то по-бързо, отколкото предполагаме". За какво говори тя? Може би има предвид стъклен купол? Възможно - да. Ако наистина го има там, то те непременно знаят за това и със сигурност искат да се измъкнат, Тя не говори за стени например, което би било по-логично ако имаше предвид нещо друго, а именно за таван или купол. Не знам със сигурност, но тук има нещо доста подозрително. И ако наистина там има купол, а те успеят да го пробият? А ако отвъд него има вода, която може да ни залее изцяло? А ако този купол ни защитава от някакъв вирус, поради което са ни запечатали в тази "колба'? При всички случаи, ако там наистина има нещо - то такива въпроси е редно да се решават с участието на всички хора...

Прегледайте тези снимки - те са от операция "Аквариум":





Не е шега работа - дори една грешка може да струва целия живот тук.

А ето и най-интересните кадри от операцията:



Смятам, че тук е имало попадение в купола. Забележете - сякаш от взрива частиците се отблъскват от него и политат обратно... Сякаш ракетата се е ударила в невидима стена и всичката енергия угасва и се връща обратно. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.