сряда, 31 август 2022 г.

РОКФЕЛЕРОВИ -2

 Често ме питат кои са илюминатите? Кои са хората на върха на заговора? Кои са поколенията сатанински семейства?

Илюминатите са съставени от 13 магически, окултни мощни сатанински кръвни линии. Има и други мощни кръвни линии, които са в Илюминатите, които имат кръвни връзки с една от тези 13 най-мощни кръвни линии. Около половината от илюминатите, които познавам, крият произхода си от тях. Много от тези, които не знаят кои са истинските им родители, не знаят към каква кръвна линия принадлежат, докато илюминатите не решат да им я разкрият. Повечето илюминати имат MPD (ментално-психологични кодировки). Когато високопоставени сатанисти нямат MPD, те много често се разпадат емоционално под ужасните кръвни ритуали, които са необходими за инициализиране. Наскоро сатанист, който е член на парламента в Чикаго, се срина емоционално и се застреля, докато изпълняваше ритуал.

Това е показано в книга, наречена Светата кръв, Светият Граал. Препоръчвам тази книга и двете книги, които са нейни продължения, защото те показват как само една  от 13-те линии се е запазила в тайна и е придобила голяма сила във всички форми по целия свят. В южната част на Белгия има замък. (Ако някой пътува до там и иска да намери замъка, ще му покажа на картата и ще го опиша.) Това е замъкът на Тъмната майка. В този замък има катедрала и в мазето на тази катедрала всеки ден се принася в жертва малко дете, чието страдание ежедневно подхранва тази дива сила. Страниците на болката и смъртта се пишат денонощно. (Този замък е представен и в книгата ми „Бъди мъдър като змия“. Историята в тази книга ще разкрие истинските факти зад пропагандата, която големите световни медии разказват на лековерната публика. Историята, както показва тази книга, казва на хората за това как Ейбрахам Линкълн е бил потомък на Ротшилд.

Ейбрахам Линкълн беше таен ръководител на розенкройцерите, член на техния триглав върховен съвет (лично видях тези документи). Адолф Хитлер също е таен потомък на кръвната линия на Ротшилд. Хитлер извършва кръвни жертви, за да отвори ума си за високи нива на демоничен духовен контрол. Рокфелер продават петрол на Хитлер по време на Втората световна война през Испания, за да удължат Втората световна война. Историята в тази книга споменава хора, които не са изучавани в "историческите книги", като Майкъл Август Мартинели фон Браун Райнхолд, най-могъщият сатанист в света. Майкъл Август Мартинели фон Браун Райнхолд имаше 66 сатанински булки. И книгата "Светият Граал" казва, че кръвната линия на Рокфелер също е започнала в замъка на Тъмната майка.

Само посветените трябва да знаят истинската история на случващото се в историята на човечеството. Истинските решения и истинските двигатели винаги са били скрити от очите на обществеността.

На публиката се предоставя сценично шоу, където куклите на илюминатите се разхождат и изнасят силни речи според техния сценарий. Всяко от 13-те семейства има свой собствен набор от ритуали в Катедралата на Тъмната майка. Всяко от 13-те семейства има свои тайни сатанински лидери: крале, кралици, принцеси и принцове на мрака. Например в семейство Рокфелер има хора, които са избрани да бъдат крале и принцове в собственото си семейство чрез тайни кръвни ритуали. Кралете и принцовете, кралиците и принцесите са строго кръвни линии. Те тайно управляват своята област от света, определена от САТАНА, на собствената им кръвна линия. Това е независимо от йерархията на илюминатите, която беше представена в бюлетина от януари 1993 г. (моят бюлетин от християнското министерство). В изданието от януари 1993 г. на Covens, Sisters of Light, Mothers of Darkness,

Илюминатите обединяват своите кръвни линии под няколко Съвета. Съветът на Великите друиди е най-важният съвет на Илюминатите. Над Съвета на 13-те има върховен Съвет на деветте и вътрешна група от трима ръководи този Съвет на деветте.

Откъде знаем за тези неща?


Божията сила е проникнала в сърцето на империята на Сатана, изтръгнала е някои от най-могъщите сатанисти и ги е привлякла към Христос. На върха имаше няколко сатанисти, които успяха да намерят Христос. В допълнение, някои от следващия ешелон на йерархията, като някои от Катедралата на Тъмната майка, също намират Христос, ако някой иска да разбере как и защо се вземат решения в световните дела и от кого, тогава трябва да изучавате илюминатите. Истинските отговори не зависят от работата на Конгреса на САЩ или от публично известните лидери на комунистически и демократични страни. Пример за това, за което говоря, е книгата "Кой финансира Хитлер" от Джеймс Пул и Сузане Пул. Винаги се радвам да видя, че някои хора искат да погледнат зад кулисите. Повярвайте ми, имаше хора, на които Хитлер се подчиняваше. Това бяха хората, които го доведоха до кървавия ритуал на жертвоприношение на Сатаната и които го доведоха на власт, това бяха хората, които Хитлер слушаше ...


ТОП 13 илюминати.

СЕМЕЙСТВО РОКФЕЛЕР.

Първата статия за къщата Рокфелер в този бюлетин е публикувана в средата на декември 1992 г. № 13. Брой 3-8. Основната цел на тази статия беше да покаже как това семейство контролира големи части от протестантски групи в Съединените щати. Второстепенната цел на тази статия беше да покаже сатанинската окултна страна на това семейство. Тази статия ще се опита да не перифразира информацията, представена в предишната статия.

Фамилията Рокфелер винаги е била известна и за тях може да се даде много информация.

https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/rockefeller.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.