събота, 6 август 2022 г.

Имплантиране на микрочипове, контрол на съзнанието и кибернетика - д-р Рауни-Лина Лууканен-Килде, бивш главен лекар на Финландия 6 декември 2000 г. - 1

 През 1948 г. Норберт Винер публикува книгата "Кибернетика", която се определя като неврологична теория на комуникацията и контрола, която по това време вече се използва в малки кръгове. През 1980 г. Йонеджи Масуда, "бащата на информационното общество", заяви, че свободата ни е застрашена по оруелски от кибернетични технологии, напълно непознати за повечето хора. Тази технология свързва мозъците на хората чрез имплантирани микрочипове със сателити, контролирани от наземни суперкомпютри.

Първите мозъчни импланти са поставени по хирургичен път през 1974 г. в Охайо, САЩ, както и в Стокхолм, Швеция. През 1946 г. в черепите на бебета са поставени мозъчни електроди без знанието на родителите им. През 50-те и 60-те години на миналия век в мозъците на животни и хора, предимно в САЩ, се поставят електрически импланти по време на изследвания за промяна на поведението и функционирането на мозъка и тялото. Техниките за контрол на съзнанието (КС) се използват в опитите за промяна на човешкото поведение и нагласи. Въздействието върху мозъчните функции се превърна във важна цел за военните и разузнавателните служби.

Ето какво споделя и майката на руския пророк Вячеслав: "Славочка казва още по съветско време: "Мамо, тайно от родителите в някои московски родилни домове поставят микрочипове под кожата и родителите дори не знаят защо са родили толкова умно бебе". Слава каза, че тези деца с микрочипове ще бъдат много умни и много от тях по-късно ще станат банкери и млади владетели. Но те никога не разбират, че са толкова умни благодарение на този чип. Славочка ми каза къде хората ще поставят чипа. Мисля, че още тогава са го поставяли в главата (освен ако не е било в мозъка) на новородените в родилните домове. И тогава тези чипове все още бяха първични. Сега те са модернизирани. Оказва се, че експериментите с имплантирането на тези микрочипове са започнали още по съветско време, защото Славочка трябва да е бил на около седем години, когато ми разказа за това. Още тогава всичко това е било тайно разработвано и тествано върху деца. И скоро - според момчето - тези микрочипове ще бъдат имплантирани първо доброволно, а след това насилствено на всички хора. Славочка каза, че в началото хората доброволно са се съгласявали да приемат чипа и дори са го искали. А след това - каза момчето - ще започнат да го слагат насила. Славочка каза, че този чип ще изпраща сигнал, поради което хората, които не изпращат сигнал, ще бъдат залавяни и принуждавани да инсталират чипа".

Преди тридесет години на рентгеновите снимки се появяват мозъчни импланти с размер един сантиметър. Следващите импланти бяха компресирани до размера на оризово зърно. Те са направени от силиций, а по-късно и от галиев арсенид. Днес те са достатъчно малки, за да бъдат вкарвани във врата или гърба и интравенозно в различни части на тялото по време на хирургични процедури, със или без съгласието на изследваното лице. Вече е почти невъзможно да бъдат открити или премахнати.

Технически е възможно на всяко новородено бебе да се инжектира микрочип, който да идентифицира лицето до края на живота му. Такива планове се обсъждат тайно в САЩ, без да се разкриват публично въпроси, свързани с поверителността. В Швеция министър-председателят Улоф Палме дава разрешение за имплантиране на затворници през 1973 г. , а бившият генерален директор на Инспекцията за данни Ян Фризе съобщава, че в средата на 80-те години на миналия век са имплантирани пациенти в старчески домове. Технологията е разкрита в доклад за състоянието на Швеция през 1972 г. , Statens Officiella Utradninger (SOU).

Чипираните хора могат да бъдат проследени навсякъде. Мозъчните им функции могат да се контролират дистанционно от суперкомпютри и дори да се променят при промяна на честотите. Морските свинчета в тайните експерименти са затворници, войници, психично болни, деца с увреждания, глухи и слепи, хомосексуалисти, самотни жени, възрастни хора, ученици и всяка група хора, която елитните експериментатори смятат за "маргинална".

Съвременните микрочипове работят с нискочестотни радиовълни, които ги насочват. С помощта на сателити имплантираният човек може да бъде проследяван навсякъде по света. Според д-р Карл Сондърс, който е изобретил интелигентния биотичен интерфейс (IMI), който се инжектира на хора, подобна техника е била изпробвана по време на войната в Ирак. (По-рано, по време на войната във Виетнам, на войниците е инжектиран чип "Рамбо", предназначен да увеличи притока на адреналин в кръвта). Суперкомпютрите със скорост 20 милиарда бита/сек в Агенцията за национална сигурност на САЩ (NSA) вече могат да "виждат и чуват" какво изпитват войниците на бойното поле с помощта на система за дистанционно наблюдение (RMS).

Когато в зрителния нерв на окото се постави микрочип с размер 5 микромилиметра (косъмът е с диаметър 50 микромилиметра), той извлича нервни импулси от мозъка, които включват преживяванията, миризмите, зрението и гласа на имплантирания човек. След като бъдат предадени и съхранени в компютър, тези невронни импулси могат да бъдат прожектирани обратно в човешкия мозък чрез микрочип, за да се повторят. С помощта на RMS операторът на наземния компютър може да изпраща електромагнитни съобщения (кодирани като сигнали) до нервната система, които влияят на изпълнението на целта. При RMS здрави хора могат да виждат халюцинации и да чуват гласове в главите си.

Всяка мисъл, реакция, слух и визуално наблюдение предизвикват определен неврологичен потенциал, пикове и модели в мозъка и неговите електромагнитни полета, които сега могат да бъдат трансформирани в мисли, картини и гласове. Вследствие на това електромагнитната стимулация може да промени мозъчните вълни на човека и да повлияе на мускулната активност, предизвиквайки болезнени мускулни спазми, възприемани като мъчение.

Системата за електронно наблюдение може да наблюдава и обслужва милиони хора едновременно. Всеки от нас има уникална честота на биоелектричен резонанс в мозъка, точно както имаме уникални пръстови отпечатъци. Когато мозъкът се стимулира с електромагнитна честота (ЕМП), до мозъка могат да се изпращат напълно кодирани, пулсиращи електромагнитни сигнали, които предизвикват желаните гласови и визуални ефекти за целта. Това е форма на електронна война. Преди да бъдат изпратени в Космоса, на американските астронавти бяха поставени импланти, за да може да се проследяват мислите им и да се записват всички техни емоции 24 часа в денонощието.

През май 1995 г. в. "Вашингтон пост" съобщава, че британският принц Уилям е бил имплантиран на 12-годишна възраст. По този начин, ако някога бъде отвлечен, радиовълна с определена честота може да бъде насочена към микрочипа му. Сигналът от чипа ще бъде изпратен чрез сателит до компютърния екран на полицейското управление, където ще може да се наблюдава всяко движение на принца.

Медиите не съобщават, че личното пространство на имплантираното лице изчезва до края на живота му. То може да бъде манипулирано по много начини. Използвайки различни честоти, тайният контролер на това оборудване може дори да промени емоционалния живот на човека. Той може да стане агресивен или летаргичен. Сексуалността може да бъде повлияна изкуствено. Мисловните сигнали и подсъзнателното мислене могат да бъдат прочетени, сънищата - видени и дори предизвикани, и всичко това без знанието или съгласието на имплантираното лице.

По този начин може да се създаде идеалният кибервойник. Тази секретна технология се използва от военните сили в някои страни от НАТО още от 80-те години на миналия век, когато цивилните граждани и учените не са чували нищо за нея. Затова в професионалните и академичните списания има малко информация за такива инвазивни системи за контрол на съзнанието.

Звеното за сигнално разузнаване може да следи дистанционно информацията от човешкия мозък чрез декодиране на евокирани потенциали (3,50 Hz, 5 миливата), излъчвани от мозъка. При лицата, лишени от свобода в Гьотеборг и Виена са открити ясни мозъчни лезии. Имплантите в мозъка водят до лошо кръвообращение и липса на кислород в десния темпорален лоб. Финландски жител, подложен на тези експерименти, страда от мозъчна атрофия и периодични пристъпи на безсъзнание поради липса на кислород.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.