четвъртък, 25 август 2022 г.

Aдренохром: Разобличаване на кръвното жертвоприношение

 Независимо дали е с човек или животно, кръвното жертвоприношение отдавна е част от ритуалите на много минали и настоящи цивилизации тук на Земята. От маите до египтяните, от евреите до мюсюлманите, от ацтеките до китайците, от зулу до гърците, практически ВСИЧКИ цивилизации са взели участие в този ритуал. Но защо? ЗАЩО хората смятат, че могат да извлекат полза от отнемането на живота на друго живо същество?

Предполага се, че някои кръвни жертвоприношения се извършват, за да се спечели благоволение в очите на някое божество, като по този начин се "осигури" добра реколта, късмет през следващата година или някаква друга полза. Някои се правят като наказание за онези, които са извършили "зли" дела, като по този начин "възстановяват" баланса на доброто и злото във Вселената. Но открих ДРУГА причина за това: извличане и събиране на адренохром.

Какво точно е адренохром? Научно, това е химикал, който се произвежда в човешкото тяло, когато адреналинът се окислява.

Как се извлича този химикал? Потенциалната жертва е тероризирана чрез увеличаване на количеството адреналин, което тече през тялото им. След това те се убиват и адренохромът се събира с игла и спринцовка в основата на задната част на врата и гръбнака им. Събраният химикал може да бъде продаден на черния пазар на непосилни цени.

Какво прави адренохрома толкова ценен?

 Има психоактивни свойства и може да се използва като лекарство за контрол на ума. Може да се консумира и за да даде на някого „повишение на адреналина“. Кой се нуждае от адренохром? Бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор веднъж беше задържан на летище с куфар, пълен с пакети от собствената му кръв, пълна с адренохром. Според Алекс Джоунс, Алън Уат и Фриц Спрингмайер, всички високопоставени бюрократи и ВИП личности винаги носят поне две пинти от кръвта си, изпълнена с адренохром.

Освен контрол над ума и еуфорични свойства, какво друго може да направи адренохромът?

Някои смятат, че консумирането на кръвта на живо същество отнема неговата „жизнена сила“ и я прехвърля на пиещия. В допълнение към "вампирите", много култове (сатанински и други) са известни с пиенето на човешка кръв. Илюминатите биха се класирали високо в този списък.

Защо сатанинските и илюминистките култове искат да пият човешка кръв?

Кърваво наследство на рептилиите. Независимо дали ги наричате извънземни, Анунаки, Нефилими, Читаури, Драко, Наги или други, мнозина вярват, че нашата планета отдавна е нападната от тях и се контролира от извънземни рептилоидни същества, които манипулират глобалната политика, бизнеса, банкирането, военните и медиите.

https: //consciousawarenessforall.wordpre...enochrome/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.