неделя, 28 август 2022 г.

Готвят се да заменят хората с клонинги?

 През последните няколко години едно от най-новите забавления на теоретиците на конспирацията беше изучаването на всякакви конкурси за красота и модни ревюта, тъй като или техните резултати, или техните атрибути понякога помагат да се направят прогнози в краткосрочен план. Затова сега, когато селекцията на първите красавици, така да се каже, започна в САЩ, всички погледи са насочени натам. И хората бяха малко изплашени, когато видяха картината, която се отвори:Сега снимките се обсъждат както в социалните мрежи, така и в мрежовите сайтове. Общественият отговор изглежда така:


Изглежда, че това не са хора, а компютърна графика. Не мога да го определя точно, но тук нещо не е наред. Все едно гледаш анимационни филми.

Фалшиви като целия свят, в който живеем сега

Всички са пластмасови, човече.

Изглежда администрацията на конкурса е наела гримьор, който е направил кариера в порното. И гримът изглежда просто ужасно, никога не съм виждал нещо подобно през живота си.

Всички изглеждат като порно звезди. Чудя се дали това не е някакъв изкуствен фалшификат на оригиналните изображения във Photoshop?

Повечето от тях изглеждат мъртви в очите. Много може да са красиви, ако лицата им не бяха покрити с боя, която ги кара да изглеждат като порнозвезди. Много от тях изглеждат хирургически модифицирани и вероятно са мъже.

Да, и аз също видях няколко подобни на мъжете.

Забелязах също, че всички изглеждат еднакви. Някакъв нов софтуер за филтриране ли е?

Мисля, че е един и същи човек. Или създаден от ИИ.

Изглеждат сякаш са създадени от изкуствен интелект.

Определено. Те не изглеждат като истински хора. Или това, или са транссексуални мъже.


Както виждате, мненията са същите, както и снимките, но мненията са разделени. Първото мнение е, че дизайнерът е сбъркал с цветовете, второто най-разпространено мнение е клонинги, изкуствен интелект и прочие.

Технически, първото предположение е най-простото и може да се окаже най-правилното. Той е добре известен на някои лекари и почти всички специалисти по живопис, които могат да определят на око времето на изписване на платното от четката на един или друг художник. Това се дължи на свързаното с възрастта деградиране на клетките на ретината, при което зеленият цвят изчезва най-напред, а след това лилавия. Затова застаряващите художници не пестят цветовете на този цвят и до края на кариерата си лицата на героите им изглеждат лилави. Възможно е тук да е бил нает някой дядо, чиито очи са съвсем зле.

Въпреки това, темата за клонирането и компютърната графика също заслужава внимание. Фактът, че тези момичета са клонинги или герои, генерирани от ИИ, разбира се, е екстремен и радикален вариант, въпреки че това, разбира се, може да е така. Но всичко може да бъде много по-просто.

Например, масите просто постепенно свикват с появата на клонирани хора, които ще изпълнят градовете в близко бъдеще. Нещо не е наред с тези клонирани: може би производителите не са успели да изберат правилния цвят за пластмасите или има някакви проблеми с изражението на лицето - не знаем, но добър начин да скриете тези препятствия е да напаснете всички към нов стандарт. Тоест, да е модерно и готино всеки да изглежда така и да ходи с пластмасов намордник с телесен цвят. И ако това е вярно, светът скоро ще се забавлява, така че следим развитието на събитиятаНяма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.