вторник, 23 август 2022 г.

Mатрицата променя своите кодове?

 В много източници бе обърнато внимание на съвпадението на датата на взрива в Джорджия (6-07) със 76-ия рожден ден на Джордж Буш-младши. Виждаме един от любимите прийоми на матрицата - обратния реверс на числата. Подозирам, че това не е съвпадение, отчитайки другите обстоятелства, за които ще поговорим сега. 

Джордж Буш-младши, както и татко му, се явява випусник на Йейлския университет. Забележително е, че на официалния герб на Йейл има девиз, който може да се преведе като "светлина и истина", написано на 2 езика - иврит и латински. Синтезът на тези любими на адептите на системата езици може да ви накара да се усмихнете. Именно на базата на Йейлския университет е било организирано старинно тайно общество - "Череп и кости", в което са членували няколко поколения от семейство Буш, започвайки с дядото на Джордж - Прескът Буш, банкер и сенатор. 

Счита се, че членове на обществото стават само представители на висшия "елит", произлизащи от най-богатите и влиятелни семейства на САЩ. Те са заемали и заемат най-важни постове в политиката, СМИ, финансовата, научната и образователната сфера. Така сред патриарсите на тайната ложа и нейни основатели личат имената Ръсел, Тафт, Гилман. Впоследствие в състава на това общество влезли и други семейства - Рокфелер, Уитни, Фийлдс, разбира се и Буш. 

Съгласно установената традиция, след като членовете на обществото "Череп и кости" напускали изолираната среда на кампуса на Йейлския университет и заемали важни постове в правителството и други обществени структури, те продължавали да поддържат връзка помежду си в продължение на целия си живот. 

Като символ на обществото бил приет череп с 2 скръстени под него кости - точно като пиратски флаг. А също и като изображение по православните кръстове, точно под разпятието. Да не забравяме за подобен символ на фуражките на SS. Напомням и за емблемата на тези адепти на системата - руната "соул", която е 16-та по ред, а нейното удвоение дава числов код 32; а визуалното й сходство с 4-ката - код 44. Между другото - за критиците, считащи това сходство за измишльотина, изтъквам официалната дата на създаването на този символ: 4-04-1925 г. Четвърто число на четвърти месец...

Но да се върнем към тайното общество "Череп и кости". Под емблемата е изобразено числото 322. Има много версии за възникването на този числов код, но тук няма да се спираме на това. Достатъчно е, че тук се вижда наличието на системния код 32. А втората двойка означава, че въпросното тайно общество в САЩ се явява второто в йерархията, непосредствено след европейската щаб-квартира. 

Несъмнено, към официалната дата на откриването на комплекса в Джорджия, осъществено на 22-03-1980 г., именно Джордж Буш-старши, по това време намиращ се в предизборна кампания за президентското място, е оглавявал обществото "Череп и кости". Между другото - 22-ро число на 3-ти месец - 223, което е огледален код на 322 - официалния код на тайното общество. А диаметърът на отверстието в гранита, насочен към Полярната звезда е точно 2,23 см. Отново игра на числата с реверсия: 223-322.

Освен тези кодове, които са локация на комплекса, сега става ясен изборът на място. Това не е само едно от най-крупните гранитни образувания в света, намиращи се точно под комплекса, това не са само 6 плочи, добити в каменоломната и даващи 6-метрова височина на 119-тонното съоръжение, записвайки любимия на системата код 911 дълго преди злополучните събития в Ню Йорк. Там също е и 34-ти паралел северна ширина в щата Джорджия. 34 - това е код 322, където двойките са сложени, но все пак не могат да бъдат толкова праволинейни. Погледнете само факта, че Джордж буш-старши е нарекъл сина си със същото име. Дали това е от липса на фантазия и въображение или е преследвал други цели?

И така - през 1980 г. комплексът е активиран, а с това на семейство Буш им "потръгва". Залагайки на 34, те тръгнали "ва-банк". Скрижалите от Джорджия, намиращи се на 34-ти паралел, буквално струяли благодат за този клан, подобно на нефтено находище. Да, Джордж-старши губи президентската кампания през 1980 г. - явно роля за това е имало късия срок от откриването на комплекса и все още малкия натрупан енергиен потенциал. На президентския трон се възкачил любимецът на публиката - Роналд Рейгън, който също е от адептите на системата. Но цялата предизборна суетня показва наличието на вътрешна борба за властта сред адептите на системата. 

Но 34-ти паралел от Джорджия подарява на Джордж поста на 43-ти вицепрезидент на САЩ - отново принцип на огледалото. А покушението над Рейгън през 1981 г. едва не прави Буш президент. Поне е успял да потренира, явявайки се и.д. "първо лице", докато Роналд се възстановявал от покушението. И въпреки всичко - президентският връх бил превзет от Буш през 1988 г. По-нататък Фортуна на 34-ти паралел взела под крилото си отроците на Буш, правейки по-големия му син 43-ти президент на САЩ - отново по принципа на огледалото; а брат му Джеб - 43-ти губернатор на щата Флорида. Красиво, нали? 

По-нататък, на Джордж Буш-младши се паднала ролята на повелител на съдбите и на "справедлив" раздавач на възмездие, след като кодът 911, явно записан в параметрите на скрижалите, заработил на пълни обороти в Ню Йорк. След това започва сериозна военна кампания с нахлуване в Ирак и Афганистан. Милиони животи биват преработени на първокачествен гавах. Но кое е интересното - и през 2-те държави, подложени на тази агресия, преминава този същия злополучен 34-ти паралел. 

Сега за взрива, в който се съдържат вече споменатите кодове и присъства нова числова комбинация. Времето на взрива на комплекса на 34-ти паралел е точно фиксирано от камерите за наблюдение - 4 часа и 3 минути - отново игра на числата 34-43. Детонацията се случва след 32 секунди, което съхранява някаква връзка със старата кодова верига. А новата кодировка се съдържа в датата - 6-ти ден, 7-ми месец, 76-та годишнина от рождението на Джордж Буш-младши, която явно след смъртта на баща си оглавява тайното общество "Череп и кости". Играта на числата 67-76 тук изобщо не е случайна.

Във всеки случай остава въпрос: как на камерите има кадри от взрива, но няма кадри от полагането на взривното устройство? А може и да не е имало никакво взривно устройство? Смущаващо е отсъствието на кадрите на ярко избухване и отсъствието на сажди върху отломките. А това, което преценяваме като задимяване, всъщност е гранитна прах, получила се след разрушението на монолита. Между другото - по уверението на поръчителите на строежа комплексът е създаден да издържи поне век, отчитайки сеизмичното и взривното натоварване на камъка. А в този случай като че ли прекалено лесно бе постигнато разрушението му.

Но всички тези несъответствия само добавят към увереността в това, че всичките действия са извършени от самите адепти. И разбира се, няма да бъдат намерени никакви "престъпници", макар да не е изключено да намерят и някой, който да "опере пешккира". В такива начинания системните адепти са големи спациалисти, при това с многогодишен опит...

И така - кодът на събитието може да се фиксира така: 7667 3443, а на пръв поглед той няма пряка връзка с известните ни кодове на матрицата - 6, 9, 11, 23, 32, 44. Поради това изниква усещането, че се въвеждат нови, а възмоно е и резервни и отдавна проверени числови вериги, по аналогия с музиката, където също бяха разкрити такива системни преходи в миналото, например от 432 херца към 440. Така е възможно и сега системата да е започнала своя резервен план по смяна на пин-кода. А какво знаем за такива промени в миналото? Неоспоримото е, че новите вериги са съхранявали определена връзка с предишните. Тогава нека да се взрем още един път внимателно: 76/67, 34/43. От сегашната матрична верига на такава комбинация прилича двойката 23/32. Да проверим: 32-23=9, 76-67=9, 43-34=9. Да видим как е при събиране: 32+23=55, 76+34=110, 67+43=110. А какво е 110? Това е удвоение на 55. А знаейки за това, че тварите в своите кодове премахват нулата, това още е 11 - добре известно от старата верига. 

Взривът на мемориала е станал в 4 часа сутринта местно време. А след 43 часа, отчитайки 13-часовата разлика в часовите пояси, на 34-ти паралел, в град Нара, точно в колата на "Бърза помощ" (която в Япония има тел. номер 119) спира сърцето и престават да работят белите дробове на 67-годишния бивш премиер на тази страна - Шиндзо Абе. Няма нито една случайна цифра, Тежестта на скрижалите - 119 тона - се преобразува в телефонния номер на "Бърза помощ" 119. 34-ти паралел свърва двете места (Елбъртън и Нара), между които разстоянието е около 7060 мили - отново 76. Огледалният код 43 се превръща в 43 часа между двете събития. Датата - 6-то число на 7-ми месец - това е възрастта на Шиндзо, той е бил на 67. 

Изводи: унищожението на скрижалите е събрало допълнителна човешка пси енергия - основно от хората с алтернативни възгледи, които са се интересували от този комплекс. Вълната от натрупана енергия е започнала своето движение из целия североамерикански материк в западно направление, по най-кратки траектории към набелязаните цели. След това тя пресича Тихия океан, добирайки се до Япония след около 40 часа. По пътя си тази енергийна вълна е продължавала тихомълком да расте, с претенциите да се превърне в енергийно цунами. Активацията на резервните кодове по линията на 34-ти паралел е предизвикало детонация на събитията в японския град Нара. А на 11-ти юли - денят на официалната церемония по прощаването с Абе, целият натрупан енергиен потенциал стигнал до китайския град Сиан. Той бил погълнат от намиращата се там пирамида и сега тя работи, отбелязвайки нов етап за илюзорната матрица. 

Само едно нещо не са отчели земните адепти на системата - сега ние ги наблюдаваме много по-внимателно; и тези фокуси, които правеха с народите в продължение на столетия, работейки по старите методики и насоки, вече не са толкова ефективни. Ние виждаме, знаем, противодействаме. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.