понеделник, 15 август 2022 г.

Орионските биороботи на Земята

 „Орионците са агенти на това, което Барбара Клоу нарича Голямата лъжа, те бяха част от програмата за засяване на биороботи на Орион на Земята. Орионците сравнително наскоро решиха да започнат третата си битка за Земята, която продължава в момента, те са изкушени да провокират хората в глобален ядрен конфликт, за да получат окончателен контрол над Земята. (Глава 10 („Орион и падането на атлантите.“)...

„Замърсяването на Земята и парализата на земляните е модел за първите две войни в тази слънчева система. За орионците, които са истинските паднали ангели, това е техният трети и последен удар... Ако направят условията на Земята достатъчно лоши, никой освен тях самите няма да оцелее на Земята, защото съществата от Орион могат да издържат на високи нива на радиация без проблем, защото звездите в Орион са много плътни. Имунната система на орионците е много силна, тъй като тяхното ниско ниво на вибрационна честота им позволява лесно да издържат на отровената съвременна диета с храна и вода и замърсяването на околната среда с токсични химикали далеч над това, което местните човешки обитатели могат да издържат. Орионците не „агонизират“ за геноцида на този местен човешки вид“...

„В последната битка кристалите бяха имплантирани в етерните тела на хората от хибридни атланти от Орион... Кристалите бяха имплантирани чрез различни интересни програми... Орионците знаеха, че Земята ще претърпи най-жестоката война в бъдещето Следователно, много от ключовите кристали са програмирани да им помагат. Последната фаза на плана е да се въведат субквантови пасажи от Орион, за които те използват кристали за максимална печалба и масовост".

Земните биороботи, създадени от орионците, са необичайна човешка биологична форма на живот, изобщо не са хуманоиди. По своята анатомична структура и външен вид те приличат повече на машини. Ние вярваме, че атлантите са червена раса, по-скоро медно-червен цвят. Това е архетипът на Марс – червената планета. В едно от произведенията си Клоу казва, че атлантите са "металисти, дошли от звездите".

Подобните на машина/програма хора в Матрицата са архетипни био-роботи, създадени от Орионците. В „Епосът за Гилгамеш“, едно от най-ранните литературни произведения от Шумер, на героя Гилгамеш е даден „механичен тип“ приятел на име Енкиду от боговете, подобен на това, което можем да си представим като робот. Това Същество обаче е биологично същество, а не машина. Приличаше много на едно от онези същества от Орион. Филмовата серия Терминатор, с участието на Арнолд Шварценегер, е метафора за войната Марс/Малдек и за същества от Орион.

Не всички от тези бездушни биороботи са обикновени хора. Те също са „бездушни“ модели и филмови звезди, превърнали се в модели за подражание на децата ни. Тези, които са „направени“, а не „създадени“, имат такъв безупречен външен вид. Анорексичната женска фигура/тяло на моделите не може да понесе присъствието на земна душа в себе си, както и други същества от различни други извънземни раси не могат да се "напъхат" в такова изтощено физическо тяло. Морфогенетичното енергийно поле на душата изпълва физическите форми много по-"добре нахранени". Но обикновените глупави земни жени са готови да се самоубият, за да бъдат същите като тези орионски биороботи, те ще пожертват здравето на телата си и дори душите си, за да бъдат същите като тези орионски воини. Това е важен аспект на планетата Земя, за който никога не се е говорило, но е ключът към това, което наистина се случва тук.

Разбира се, можете да очаквате от любимите си актьори, че това е човек с душа. Просто има смисъл, нали, че Робърт де Ниро, Брад Пит, Дъстин Хофман, Харисън Форд и, да, Мел Гибсън, всъщност са хора. Ето защо толкова много земни хора се отнасят с нежност към тях, откривайки, че такива актьори са в състояние да изразят пълната гама от човешки емоции, както и факта, че ние действително можем да почувстваме жизнената сила, излъчвана от тези Същества.

Какво ще кажете за хората/био-роботите с „разменени души“, когато са били още деца, че всъщност са създадени за сексуалното удоволствие на орионците на Земята?

Това са машини за удоволствие на влечугоподобните от Орион, както ги нарича моят наръчник, и с право. Такива бездушни биороботи просто излъчват енергията „ела и ме използвай“. И виждаме, че този тип "мъже" и "жени" "наводняват" баровете и нощните клубове във всички курорти за удоволствието на влечугите от Орион на планетата Земя. Не е изненадващо, че влечугоподобните и други орионци, свикнали да имат такива „роботи“ на Орион за сексуално удоволствие, не губят време и енергия за извършване на сложни операции по „подмяна на душите“, а просто използват истински земни деца за това. Те просто ги използват. Филмът на Стивън Спилбърг, "AI" е добро представяне на типа същество и типа свят, който наистина съществува около нас, но в по-голямата си част остава незабелязан или неразбран от онези, които са хванати в подобен капан в Матрицата, където всички спим . Том 9 навлиза в повече подробности за това как тези типове същества се „отглеждат“ и сложните процеси, използвани от рептилите от Орион за събиране на естествени душевни енергии от отвлечени хора, за да захранят тези по-живоподобни енергии в своите творения.

Орионците експериментираха много с природата на материята, използвайки знанията, които получиха от Алтеите, онези, които бяха експерти в "природата на материята". Основното им желание беше да създадат по-мощни и смъртоносни оръжия, с които да реализират плановете си на този край на галактиката. Това се постига и чрез създаването на изкуствени планети като Звездите на смъртта, създаването на различни изкуствени форми на живот и дори чудотворни начини като издигане и слизане през различните измерения на Сътворението. Именно поради тези експерименти и оръжията, които са успели да създадат, войната между Малдек и Марс е била толкова ефективна в унищожаването на една планета и лишаването на друга планета от живот. Тази страст, която влечугите от Орион донесли със себе си в Атлантида, завършила със същите резултати. Тук си струва да споменем случая, когато злоупотребяват с радиоактивно вещество, известно като "тежка вода". Те силно замърсиха много от собствените си водни запаси на Земята с „тежка вода“, подобно на това, което направиха с водата в Съединените щати, Китай и други страни с ядрен потенциал. Ефектът, който това има върху тях, е подобен на този, който радиоактивното замърсяване на собствените ни водни запаси и атмосфера има върху нас днес, причинявайки безплодие и неприятни заболявания като левкемия и рак.

Както казва д-р Уолтър Ръсел, „радиацията е нормалният принцип на смъртта“.

Всяко същество в природата обикновено умира постепенно, бавно излъчвайки топлината си навън. Радиоактивността е експлозивният принцип на смъртта. Радиоактивността е откритието на човека за това как човешката раса може да умре бързо и да не може да разпространи вида си в продължение на много дълги векове.

Семейство Кюри купува няколко грама радий, добиван от много тонове пръст. Тези няколко грама метал разпространяват бързата си смърт във всяка клетка на тялото им, когато ги сложат в джобовете си, но няма да ви наранят ни най-малко, ако спите на земята над тях. Радиоактивните метали дават бързата си смърт на скалите, в които са вградени, с цел разширяване на скалите в почвата и водата, които са майката на живота. Не трябва да се изкопава от земята, за да причини бърза смърт на хората. Най-големите опасности от използването на радиоактивност са дефектните раждания и левкемията. Тази опасност ще се разпространи в цивилизацията без никакво откриване.

Не можете да използвате инструменти за измерване на генетични увреждания, точно както можете да измервате количеството стронций и друга радиоактивност, която все още пада върху почвата година след година. Вярваме, че безплодието ще бъде страничен ефект, докато аномалиите в живите организми ще бъдат вторични. Не може да бъде другояче, тъй като гените не са основни за потентността. Има нещо "зад" гените и това е "енергийното семе". Никой човек никога не се е опитвал да обясни "семето"; следователно е позволено да кажем, че принципът на прераждането на "семето" в телата все още не е известен на Земята...

Разбира се, не всички биороботи на Орион са „лоши“ и не всички земни хора са роботи или изкуствени форми на живот. Не всички рептили са „лоши“ и не всички плеядианци са „добри“. И хората, разбира се, бягат някъде по средата, обикновено са твърде силно програмирани да бъдат добри или лоши. Ето защо толкова много хора са медийно зависими без реален опит, знания или разбиране. Създадени сме като роби и робини, каквито сме и сега.

Ето една забавна мисъл за пилетата в птицеферма: тъй като пилетата са толкова свикнали с уютната, топла и стерилна среда във фабриката, те все още не излизат дори когато вратите са отворени. Прилича на хората, нали? Дори когато портите на затвора са отворени, никой от нас не си тръгва, защото нашите създатели и нашите затворнически пазачи се грижат за нас.

Широко се твърди в езотеричната литература, че най-големият проблем на влечугоподобните миньони-Сивите при създаването на хибридни човешки извънземни е, че не могат да накарат душата да се „прилепи“ към такива „смесени“ същества. Това е като да кръстосвате котка с куче и да получите продукта на живо. Много други звездни раси във Вселената работят върху създаването на изкуствени форми на живот, но много малко имат смелостта да се опитат да ги направят "живи" като такива. Това беше основата за много извънземни експерименти, проведени под земята в изследователски център в долината Сан Луис (Колорадо), погрешно свързван с базата в Дълси, Ню Мексико.... Руснаците проведоха проучване по въпроса, че някои от сателитите Юпитер са изкуствени.

Земната наука едва започва да „наваксва“ това, което метафизиците винаги са знаели за Вселената. Но тези, които контролират и финансират земната наука, не искат никаква истинска информация да изтече до хората, за да не безпокоят самодоволните кокошки... опа... имам предвид хората. Тъй като вратата на Възнесението на планетата се отваря през следващата година или нещо такова, мнозина ще имат възможността да бъдат освободени от робството на рептилите от Орион. Единственият проблем е, че ако желаещите да бъдат освободени по време на този процес изчакат всички останали да започнат да се движат, тогава нищо няма да им се случи. Да направиш първата стъпка, без да се интересуваш от другите, е капанът на играта на ума, която всички играем помежду си „ако аз не мога или нямам смелостта да бъда свободен, защо някой друг би?

Станете и продължете напред, направете необходимата духовна работа, за да станете свободни, или останете роб и продължавайте безкрайно да учите уроците, които отдавна сте научили през толкова много минали животи.

Това е избор! Изборът да бъдеш роб или изборът да бъдеш свободен.


Питър Фарли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.