понеделник, 29 август 2022 г.

РОКФЕЛЕРОВИ -1

 Една от 13-те сатанински кръвни линии, които управляват света, е кръвната линия Рокфелер. Днес това семейство има около 190 членове с фамилия Рокфелер и, разбира се, с други фамилии. Тази статия има за цел да проучи допълнително за тези, които изследват илюминатите, как кръвната линия на Рокфелер участва в насърчаването на окултизма и сатанизма и как те участват в контролирането на християнските деноминации.

Тази статия описва само едно семейство, Рокфелер. Ще са необходими няколко книги, за да се разбере пълната степен на контрола на илюминатите върху религията, включително християнския свят. Самите илюминати черпят силата си от 500 много могъщи семейства по света. Тази статия няма да се опитва да обясни техните мрежи и многото организации на илюминатите. Тя дори няма да се опита да го направи за Рокфелер. Всъщност никой не знае колко тръстове и фондове имат Рокфелер... Да видим.

Рокфелер притежават скрити тръстове в тайни тръстове в тайни тръстове. Те имат от 200 до няколко хиляди тръстове и фондове. Финансите на Рокфелер са толкова добре скрити, че Нелсън Рокфелер не е платил нито цент подоходен данък, но е бил най-богатият човек в САЩ. Рокфелер имат огромно влияние върху религията в тази страна по следните начини:

1. Те ​​осигуряват голяма част от парите, необходими за поддържане на семинари в Съединените щати.

2. Те осигуряват голяма част от парите, необходими на университетите, за да работят. Образованието влияе върху религиозните ценности на нашия народ.

3. Предоставят големи грантове на различни религиозни организации.

4. Тяхното влияние и контрол помагат да се определи кой получава реклами в големите новинарски списания и телевизия.

5. Тяхното влияние допринесе за създаването на различни антихристиянски организации.

6. Те директно помагат за контролирането на определени религиозни групи като Lucis Trust.

Семейство Рокфелер има огромен контрол върху различни списания и вестници. Нека да разгледаме как силата на пресата може да се използва в религията. Едно от списанията, които Рокфелер контролират, е списание Time. Председателят на Time Андрю Хейскел беше свързан с Дейвид Рокфелер. Друг илюминат от ниво 6, Хенри Дж. Фишър, ръководи списание McCall's Magazine от 1917 до 1956 г. Медиите на Рокфелер значително увеличиха известността на Църквата на Сатаната на Антон ЛаВей по това време. На 31 януари 1967 г. New York Daily News съобщава как Антон ЛаВей извършва първата сатанистка сватбена церемония в Америка.

Семейният живот на Рокфелер определено се различава от живота на обикновените хора. Те имат над 280 големи къщи и имоти по целия свят, в които да живеят. Семейство Рокфелер притежават огромни масиви добра земя в различни страни на Южна Америка и Австралия и имат огромни ранчо в Бразилия, Еквадор и тяхното ранчо Монте Сакроа във Венецуела, най-голямото в Южна Америка. Те имат 4 огромни имения във Вашингтон, множество ранчо в Съединените щати, курорти в Хавай, Пуерто Рико и Карибите, 32-стаен дуплекс на 5-та улица в Ню Йорк, да не говорим за резиденциите им в Сийл Харбър, Мейн и голямо имение в Покантико Хилс, Ню Йорк. Смята се, че те се обслужват от около 15 000 слуги по целия свят.

Но Рокфелер си създават репутация на ужасни скъперници.

Уинтроп Рокфелер, пасивен хомосексуалист, обичаше да живее в Арканзас с черния си любовник, той има най-голямата колекция от гей порно в света. Уинифред Рокфелер Емени, братовчед на Нелсън, уби двете си деца и се самоуби.

Майкъл Рокфелер почина, докато се опитваше да подкупи членове на племето от Нова Гвинея с големи суми пари, за да ловят глави и да правят смалени глави за него. Местните спряха лова на глави и Майкъл не можа да ги подкупи. Накрая, уморени от Майкъл, местните решиха да започнат да преследват самия Майкъл и той изчезна!

Много от семейството на Рокфелер са имали труден живот, изпълнен с всякакви страхове и окултни дейности. Известно е, че Рокфелер често са изграждали много скрити тунели и тайни стаи във всички свои сгради. Те са развили своите окултни и земни сили до такава степен, че се смятат за богове. ..


https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/rockefeller.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.