неделя, 21 август 2022 г.

Интервю на Джоузеф Дъган - "Shared-Vision Magazine" с Дейвид Айк, 2017 г. (Акцент на интервюто - "Черните благородници" и съдбата на изчезнали деца)

 Джоузеф Дъган: Дейвид, какво правиш, откакто говорихме преди почти година?

Дейвид Айк: Е, тъкмо ще прекарам един месец в Южна Африка, където ще имам телевизионни интервюта и цяла поредица от лекции и токшоута. Хората в Южна Африка се интересуват много от моята информация, защото разбират, че нещо голямо се случва на световната сцена, както и в собствената им страна. Поради тяхната относителна изолация, те са много нетърпеливи да чуят информация извън страната си. Това, което ме интересува по време на моите пътувания е, че всяка държава, която посещавам, има абсолютно една и съща програма. Тъй като хората от различни страни не общуват директно помежду си, а държавните медии се използват за постигане на ситуация, която е изгодна за глобалния елит, това е много важно за бъдещето на Земята.

Например, във всяка страна, която съм посетил, обикновените хора се борят да запазят достъпа до билки и естествени хранителни добавки под натиска на правителството и забраните на СТО. Социалните услуги и държавната подкрепа за частните селскостопански бизнесмени се премахват в световен мащаб, държава след държава приема мерки за строги икономии, наложени им от международните банкери, които всъщност създадоха икономически проблеми на първо място, за да премахнат излязлото им извън контрол производство на храни. Повечето хора обаче смятат, че проблемите им са уникални за собствената им страна. Това е далеч от истината. Навсякъде е едно и също.

Джоузеф Дъган: Имаш ли по-задълбочено разбиране за тази глобална програма сега?

Дейвид Айк: Мога визуално да покажа с илюстрации как същата тайна мощна глобална група от древния свят е манипулирала човечеството до наши дни. Техните организации, корпоративни активи и тайни общества могат да бъдат проследени чрез разбиране на истинското значение на техните ежедневни дейности и лога, включително истинското значение на тяхната резиденция в щата Колумбия. Техният дневен ред е основно да използват всеки инструмент, с който разполагат, за да поддържат своето глобално статукво и своята власт. Всичко от масовия контрол над съзнанието, икономическото поробване, политическия и финансовия контрол, контрола върху медиите и военния контрол до шоубизнеса се използва от тях за изпълнение на програма за осигуряване на пълно господство над човечеството.

Джоузеф Дъгън: Какво ще кажете за конституцията и законопроекта за правата и закона за BNA (Британски актове 1867-1975) в Канада? Не защитават ли всички граждани от господството на малцина?

Дейвид Айк: Това е, в което искаме да вярваме, но мога да докажа, че и САЩ, и Канада никога не са били свободни, дори от самото начало на своето съществуване. Много умно написаната конституция на САЩ има всички вратички, необходими за заобикалянето й в подходящия за тях момент. BNA в Канада и Съединените щати дори не претендира да защитава конституцията и е акт, който определя правомощията, дадени на назначения представител на краля или кралицата на Англия в тези страни.

Джоузеф Дъган: Успяхте ли да идентифицирате тази тайна група зад тайните общества, за които знаем, като Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Билдербергската група и т.н.?

Дейвид Айк: Определено идентифицирах тази група, наречена „Черното благородство“, която включва кралицата на Англия и принц Филип. Докато стигна до Ванкувър, ще мога да разкрия истинската роля на кралицата на Англия и истинските факти за смъртта на лейди Даяна.

Джоузеф Дъгън: Едно нещо, което не разбирам, е как това "черно благородство" е успяло да продължи да манипулира човешката раса в продължение на хиляди години. Защо всички следващи поколения черно благородство продължават да поддържат този вековен контрол?

Дейвид Айк: Става чрез поддържане на кръвни линии.

Например Елизабет Александра Мери Уиндзор, или кралица Елизабет II, както всички кралски семейства в Европа, е потомък на ключова фигура в древното превземане на властта във Великобритания: Уилям III, принц Орански, човекът, който подписва своята първият указ за създаване на Банката на Англия. Накратко, предците на Уиндзор са в основата на раждането на Черното благородство, започвайки с Уилям Орански на британския трон, след което Банката на Англия и властта на град Лондон над целия свят са стабилно установени. Кралица Елизабет, чрез нейните предци от Хановер, носи кръвната линия на черното благородство в Германия през кръвните линии на венецианците, започвайки с финикийците, още по-рано с „черното благородство“ на Египет, дори по-рано с Шумер и, без съмнение, започвайки с Атлантида. Кръвната линия на принц Чарлз може да бъде проследена до Едуард III (1312 - 1377), монархът, който формира елитната група на Братството на Сатаната и Ордена на жартиерата. Следващите поколения в тези кръвни линии действат стриктно според сценариите на своите предци, тъй като те са много внимателно обучени, инициирани и преминават през сатанински ритуали, така че да са напълно под контрола на тайните сатанински ритуали, чрез които биват подчинени на ментален контрол от страна на нематериални субекти и чиито насоки в крайна сметка следват. Ако не го направят, те ги убиват или ги лишават от власт.

Джоузеф Дъган: Вие също така правите проучвания за всички изчезнали деца. Какво открихте?

Дейвид Айк: Пряко е свързано с контрола на Черно благородство, контрол над ума, ритуален сатанизъм и изчезналите деца. Тед Гандерсън, бивш високопоставен член на ФБР, ми предостави данни за изчезнали деца от частна организация в Денвър, където след одит на 19 000 деца през 1995 г. бяха открити само 11 000. Осем хиляди липсваха. Ако тези цифри се екстраполират към целите САЩ, това означава, че между 400 000 и 500 000 деца изчезват всяка година. Подобни цифри изглежда съществуват за много части на Канада, предимно градски райони с голямо население. В света тези ужасни числа са с порядъци по-високи.

(Забележка: Вижте статистика за изчезнали деца в Калифорния.)

Джоузеф Дъган: Защо не чуваме за всички тези изчезнали деца?

Дейвид Айк: Основните, държавни медии съобщават за единични случаи, правят ги сензационни, но премълчават хилядите случаи на изчезнали деца, за които никога не съобщават. Така че "Федералният регистър на изчезналите деца" в Съединените щати се занимава само с деца, ако има доказателства, че са напуснали щатските граници и следователно попадат под федерална юрисдикция. Така че, ако погледнете броя им, ще видите, че те са много по-ниски от докладваното, когато проверите и преброите броя на изчезналите лица в щатите, както направих аз. Децата, които изчезват в САЩ, често са деца на улицата, които са били далеч от дома си с години, но поради големия брой такива изчезнали деца не се прави нищо особено. Има и голям недостиг на средства за програми за социални грижи за такива деца.

Джоузеф Дъган: Къде отиват всички?

Дейвид Айк: Ето това е ужасяващото. Много от тях са взети в сатанински ритуали за човешки жертвоприношения, други са отвлечени в тайни проекти на ЦРУ и военни правителствени програми за контрол на съзнанието. Така че Кати О'Брайън беше жертва на този вид операция, с изключение на това, че баща й я продаде в програмата MK-ULTRA и тя стана част от цялата програма. Необходими са много деца за тези експерименти за контрол на ума и това се случва чрез правителствени програми „Агенции за осиновяване на САЩ“, особено чрез католически програми за страни от третия свят, където децата са или отвлечени, или родителите сами продават децата си, както и чрез мрежа от агенции за социални услуги. Има и организации, чиято работа е да намират деца с подходящ генетичен произход за конкретни проекти за контрол на ума. Други деца биват отвличани и продавани като секс роби на черния педофилски пазар, чиито клиенти са много високопоставени политици в правителството на Канада, САЩ, Белгия и Австралия, Англия и др. Тези възвишени педофилски кръгове бяха разобличени от оцелели като Кати О'Брайън, която посочи Пиер Трюдо, Брайън Мълроуни, Джордж У. Буш, Джералд Форд и други в книгата си Shaping America's Trance. Същите висши кръгове от педофили съществуват във всяка западна страна, но те все още не са разкрити. Пазарът на бели деца-сексуални робини в източните и арабските страни все още е активен и според Тед Гандерсен руса синеока тийнейджърка може да бъде продадена там за 50 000 долара. Има дори услуга за богати педофили, като отвличане на деца по поръчка, отвличане на когото си изберат онлайн, от снимки. Трудно е за вярване, но се случва.

Джоузеф Дъган: Има ли добри новини във всичко това?

Дейвид Айк: Добрата новина е, че хората по света започват да осъзнават истината за това, което наистина се случва. Сякаш светлинка е проблеснала в човешкото съзнание и „черното благородство” отчаяно се опитва да запази тази ужасна тайна. Тази информация е много болезнена и предизвиква много страх и безпомощност у обикновените хора, но ако успеем да я приемем с любов и разбиране, осъзнавайки, че това е само защото сме предали силата си на тези тъмни сили, това ще помогне за пречистването на нашия свят от това зло. Но докато тези дейности продължават да се извършват тайно и ние отричаме тяхното съществуване, няма да можем да променим нищо. Да бъдеш в светлината на любовта и истината не означава, че ти лично трябва да излезеш и да се бориш с тези сили, но насърчава светлината и любовта в глобалното обединено човешко съзнание, което в крайна сметка ще победи тези тъмни сили. Рано или късно всички трябва да решим към коя страна да се присъединим. Тук съм, за да покажа какво наистина се случва и да напомня на хората, че имат избор и че ние имаме способността да променим нещата. Всъщност, когато пътувам, изпитвам голяма увереност в победата на човечеството над тази зла шепа нечовеци. Заедно ще успеем и промените в съзнанието, които усещам в момента по целия свят, са феноменални. Всички ние сме част от Единното Съзнание и както за рибата е трудно да разбере какво е вода, така и за нас е трудно да разберем какви огромни промени се случват в съзнанието на нашия свят, в който „плуваме“. Да, ще успеем и ще променим съзнанието. Да, човечеството се събужда и ще видим последствията от тази неизбежна промяна в единното човешко съзнание и във всеки един от нашите отделни животи.


от Джоузеф У. Дъган

Първоначално отпечатано в "Shared-Vision Magazine" от уебсайта на SDNL

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.