събота, 27 август 2022 г.

Войната на демиургичните кланове

 Въведение:

Земята започна да се пробужда, а демиургичните твари се опитват да я накарат да заспи отново, разпилявайки гадости по небето, тровейки ни и заставяйки ни да се страхуваме, да ненавиждаме, да се ограничаваме, да се убиваме един другиго. Налага им се да надстрояват, обновяват, внедряват все по-нови способи за изпомпване и събиране на гавах. Завоевателите са принудени да изразходват повече ресурси за удържането на тези космически процеси, които вече са просто неизбежни. Тяхната власт е към края си, а планът им е много коварен и опасен - именно от нас и нашата сила, насочена в тяхното русло да създадат това отровно хапче, което ще приспи поне за известно време Земята...


И отново Китай... Да, сега ще говорим за тях често. Изглежда, че прехвърлянето на управляващите сили на системата и смяната на кодовете върви с пълна сила. Но от известните до сега факти именно напоследък започнаха да се раждат нови теории за ставащите събития. Ето и една от тях: звездните стопани на илюзорната матрица са се самоотстранили от ставащото на една от техните многобройни планетарни ферми. Може дълго да се разсъждава - дали са захвърлили напълно своето стопанство или специално са дали юздите на управлението в ръцете на своите земни адепти; а те пък разгърнаха истинска мръсна война за власт и влияние в тази пирамида на управление над нашия свят. Но при всички случаи, за самите окупанти тази ситуация е изгодна отвсякъде: от тях е снета всякаква отговорност по космическите закони, а реките от гавах, благодарение на тъпоглавите земни управленци (надпреварващи се в подялбата на опустелия земен трон, които в крайна сметка ще носят отговорност за всичко) станаха доста по-пълноводни. 

И така - тече война на клановете на регионалните адепти на демиурга. Почувствайки тази до момента недостъпна за тях свобода за решения - едни кукли на демиурга, изпълняващи предписаната им от матрицата роля - те започнаха да люлеят нашия свят в максимална амплитуда, приближавайки го към крах. Това е глобалното положение, за всички ситуации напоследък. Разбира се, събитията в Украйна също се вписват в тази концепция, но те са достойни за отделна статия. А сега ще поговорим за войната на отслабващия североамерикански клан с потоянно засилващия се клан от азиатския регион. И ще започнем от взрива на скрижалите в Джорджия. С това действие китайският клан фактически обяви война на американските адепти; случи се срив на стария сценарии, а освен това - стартирането на нова кодова верига с унищожението на регионалния представител на американската групировка в Азия и Япония - Шиндзо Абе. Как отговориха американците? Не е с посещението на Нанси Пелоси и обострянето на китайско-тайванските отношения, съпроводени с отделяне на огромни вълни от човешка пси-енергия, всъщност бе само отвличащ вниманието маньовър с допълнителен заряд за забиващите акумулатори на демиурга. Своят отговор матричната мафия от клана на Новия свят оформи доста изящно и красноречиво, с всички необходими отправки към старата, вече до болка известна ни кодова верига - унищожението на най-дългия и древен дървен мост в Китай. Войната е завихрена, призивът - приет. А сега - към фактите. Нанси Пелоси - дори бегло запознаване с нейната биография и история на семейството й дава разбирането, че са налице всички следи за адепт на системата. Продължаваме с яркия огнен отговор на взрива в Джорджия. Припомням - ударът върху комплекса бе нанесен на 6-то число от 7-ми месец, в 76-тата годишнина от рождението на сегашния ръководител на адептите на системата от този регион - Джордж Буш-младши. След този взрив, на същия този 34-ти паралел, но в японския град Нара, 43 часа по-късно се случи показна екзекуция на 67-годишния Абе. Резервните кодове се включиха. Разбира се, резервната кодова верига (и може би повече от една) се е създавала от демиурга в продължение на много време, но именно сега китайският клан чрез силови методи и най-вероятно с поддръжката на още няколко крупни "семейства" започна своята игра. Поради това сега ние се намираме в интересен времеви промеждутък, когато едновременно работят основните и активираните резервни кодове.

И така - отговорът към китайците пристига точно след месец, в нощта на 6-ти срещу 7-ми август. И отново код 67. Точната възраст на моста според официалните източници е 923 години - код 9 и 23; а последната му реконструкция е станала през 1932 г. - ето ви и 32. Първоначалното наименование на моста е "Мост на дъгата". Разбирате ли - дъга, т.е. пред вас е налице портално устройство. На източния бряг е разположен християнски храм, наречен "Църква на дългия мост". А на западния бряг има древен будистки комплекс, състоящ се от 11 храма. Между впрочем - обърнете внимание как е горял този мост. Равномерното възпламеняване, едновременно по цялата му дължина, еднозначно потвърждава версията за умишлен палеж. Тази версия се поддържа и от официалните китайски източници. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.