понеделник, 22 август 2022 г.

Проектът Син лъч (Blue Beam) на НАСА (Серж Монаст) - 7

 Тази информация е от голямо значение за всички, защото ако хората не вярват, че такъв технологичен пробив се възприема като възможен, или ако всичко това е просто научна фантастика ... тогава тези хора ще се изложат на голяма опасност. В края на краищата, когато нощта на хиляда звезди блести от космоса и месията слезе от небето с новата си религия, насадена по цялата планета, такива хора няма да имат време да се подготвят срещу тези оръжия.

Затова се излагат на опасност. Защото не вярват, не отделят време да се подготвят и е наистина опасно. Сега ще говорим за четвъртата фаза на проекта Blue Beam на НАСА. Четвъртата стъпка се отнася до универсално свръхестествено проявление чрез електронни средства. Съдържа три различни направления.

Едно от тях е да накара човечеството да повярва, че извънземна инвазия ще удари всеки голям град на Земята, за да накара всяка голяма нация да използва ядрените си оръжия, за да отвърне на удара. Така след фалшива атака всяка от тези страни би била в състояние на пълно разоръжаване пред Обединените нации.

Второто е да накара всички християни да повярват в световното възнасяне и предполагаемата божествена намеса на предполагаемо добри извънземни, които са дошли на света, за да спасят хората от ужасна сатанински атака. Нейната цел е да се отърве от всяка дори малко значима опозиция срещу NWO.

Третата посока в четвъртата стъпка е смесица от електронни и свръхестествени сили.

След това използваните вълни ще позволят на свръхестествените сили да преминат през оптичното влакно, коаксиалния кабел... този, използван за кабелна телевизия, електрически и телефонни линии, да проникнат навсякъде в електронното оборудване и устройствата вече ще бъдат инсталирани с микрочипове. Целта на тази книга се отнася до глобалните сатанински призраци, които се проявяват навсякъде по света, за да тласнат населението на Земята към ръба на бездната, където ще се удавят във вълна от самоубийства, убийства и трайни психични разстройства.

След тази нощ на хиляда звезди човечеството ще бъде готово да моли всеки нов месия да възстанови световния мир на всяка цена, дори с цената на отказ от свободата. Интересно е да се отбележи, че техниката, използвана в този четвърти етап, е подобна на тази, използвана в СССР, за да се принудят хората да приемат комунизма. Същата технологична вълна ще бъде използвана от Обединените нации, за да въведе нова световна религия в света на Новия световен ред.

Много хора ми задават въпроси кога ще се случи това и как ще стане? Какви стъпки трябва да предприемат, преди да започне тази нощ на хиляда звезди? Според различни проучвания и доклади, които успяхме да намерим, в момента тече подготовка за икономическа криза. Не такъв директен пълен срив, който да унищожи цялата икономика, не, но такъв, който да ги тласне към... Ще послужи, така да се каже, като един вид претекст за въвеждането на някаква преходна валута.

Това означава въвеждането на нов вид валута, която ще бъде кръстоска между съвременната валута и електронните пари. Това, което правят, е да накарат всеки, който има дори малко допълнителни пари, да похарчи тези пари, защото смятат, че ще имат затруднения при управлението на NWO, ако някои независими индивиди успеят да оцелеят сами. Така че те ще се опитат да накарат хората да похарчат абсолютно всички спестявания, които имат.

Ето защо те искат да започнат с организирана икономическа криза, за да въведат нова валута и след това планират да въведат световни пари по целия свят. В момента те не могат да реализират този план, тъй като електронният обмен за тези пари все още не е готов. Той трябва да бъде въведен навсякъде по цялата планета.

За да се въведе използването на електронни пари на цялата планета, е необходимо да се завърши подготовката на тези електронни бази данни и маршрути, а за тези, които се интересуват какво всъщност означава този „електронен маршрут“, тогава ще кажа, че това е „комплексен електронен начин за директен контрол на хората във всеки дом, където ще се прилага или въвежда. На този етап това е политическият контрол на всеки човек на планетата, ако е възможно!

За да предотвратим каквато и да е независимост на хората, трябва да напомним, че тези заговорници... Хората от NWO ще направят всичко, за да се уверят, че всеки човек преди 2000 г. напълно ще се отърве от личните си средства и резервни пари или ценно имущество .

За да предотвратят всякаква независимост, хората от NWO вече са имплантирали микрочипове по цялата планета в някои представители на птици, риби и диви животни. За какво? След това, за да сме сигурни, че хората, които не са направили своя избор в полза на NWO, няма да могат да ловуват или ловуват никъде другаде, тъй като в деня, в който уловят риба или животно с микрочип, местоположението им ще бъде записано от сателита.

Едни и същи хора ще направят промени в законите на различни страни, за да получат пълен контрол върху витаминните препарати. Те също така променят законите за религията сега и променят всички видове психични разстройства, така че всеки индивид с потенциал за насилие да бъде представен като психично болен и поставен в клиника за по-нататъшно превъзпитание.

Ако сте наясно, че Новото световно правителство е световна диктатура, тогава няма да забравите, че диктатурата винаги ще прави всичко възможно, за да се увери, че е в състояние да контролира всеки човек на планетата. Ето защо сега те се опитват да въведат своя технологичен контрол върху хората навсякъде.

През 40-те и 50-те години технологиите помогнаха да се направи животът на хората по-лесен. Въпреки това, най-новите технологии (ако погледнете например компютърни системи, микрочипове, нови коли с микрочип, скоростни пътища, ще го забележите) са създадени, очевидно, с цел да контролират и проследяват хората навсякъде. И ако тези технологии са създадени по такъв специален начин, то това, разбира се, не е случайно.

Да откажеш да видиш тези съвпадения означава да откажеш да видиш доказателства за нов вид политическа сила, която иска да се установи на цялата планета.

Сега, в края на тази конференция... бих искал да се извиня на всички вас за проблемите ми с английския език, тъй като съм канадски журналист от източната, френскоговоряща част на Канада.

Надявам се, че дори с моите затруднения с произношението и моя френски акцент, всички присъстващи на тази конференция ще могат да разберат значението на тази конференция и истинското значение на проекта Blue Beam на НАСА.

И умолявам всички, които ме слушат, където и да се намират, да направят всичко възможно да разпространят тези думи за нов вид технология, която съществува сега в космоса и чиято цел е да въведе нова световна религия - основата на държавата на Новия световен ред.

Благодаря ви и лека нощ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.