сряда, 10 август 2022 г.

Проектът Син лъч (Blue Beam) на НАСА (Серж Монаст) - 1

 Следният текст е записана презентация на Серж Монаст, френскоговорящ канадски журналист. И въпреки че на записа няма конкретна дата, Монаст нарича 1983 г. "случай отпреди 11 години", така че можем да предположим, че този разговор се е състоял през 1994 г. От време на време попадахме на слухове за тормоз срещу г-н Монаст, а впоследствие научихме, че е бил убит. . Досега обаче тази информация не е потвърдена.

Тъй като качеството на касетата, която дешифрирахме, беше силно влошено и поради силния френски акцент, освен всичко друго, не успяхме да разпознаем някои фрази. Трябваше просто да отгатнем изписването на някои имена. А ако по време на четенето забележите, че някои думи се нуждаят от редакция, или ако можете да ни помогнете да запълним някои пропуски в превода, моля, свържете се с нас!

Реших да дешифрирам този запис, защото записаната на него информация е свързана със събития от наши дни. Предвиденият график не съответства на целта, тъй като, както и много други, г-н Монаст е очаквал планът да бъде завършен до 2000 г. .

По време на представянето си той посочи също, че първоначално заговорниците са определили 1983 г. като краен срок. Може би има нещо общо със заглавието на книгата "1984" на Джордж Оруел.

Датата 1984 г. ('85 г. ) е в съответствие и с информацията, предоставена на специална законодателна комисия в Илинойс, която проучва въздействието на регионализма върху щата през 1978 г. , от един господин, който твърди, че:

- той е бивш таен куриер, работещ за Агенцията за национална сигурност;

- официалната позиция на американската държава е да промени формата си на управление към социализъм чрез прилагане на регионализъм и че:

"логиката на този феномен е, че когато новият ред влезе в сила, което е планирано за периода 1985 г. , представителството в комисията, която ще заседава в Световния съвет, ще съответства на населението на европейските страни.

(Имам предвид предполагаемото население на всеки регион, ограничено до около 20 милиона души във всеки от тях, така че нито един "регион" никога да не може да получи пълна независимост от световното правителство).

Да се отклоним за малко от темата, но после пак. . Регионализмът се настанява трайно и незабелязано в живота ни. . на местно равнище. Наистина ли ще позволите това да се случи?

Може да ви бъде от полза да прочетете книгата на Бети Мил от 1991 г. "Визия и кръгове на властта". Бети е знаела за проекта "Син лъч", въпреки че когато записва лентата си, все още не е имала възможност да чуе за Серж Монаст. Бети се завръща у дома през януари миналата година. И така, сега тя е в мир след продължително използване на способността си (не знам дали е благословия или проклятие) да вижда далеч отвъд илюзиите и зад завесата на световните събития. С чувство на най-дълбока любов и признателност за нейното скъпоценно приятелство и напътствия ѝ посвещавам това доказателство за нейната невероятна проницателност.

Джеки.


ПРОЕКТ НА НАСА "СИН ЛЪЧ

Автор: Серж Монаст, 1994 г.

Това е Международната мрежа за свободна преса в Канада (посоченият адрес вече не съществува - International Free Press Network, P. O. Box 177, Magog, Quebec, Canada J1X3W8). Международната общност на свободната преса не е нито религиозна, нито политическа организация, а световна независима агенция за разследвания в областта на политиката, икономиката, медицината и военното дело.

Ние сме специализирани в разследването и публикуването на специални доклади и аудиозаписи, за да запознаем световната общественост със скрития свят на конспиративните техники на ООН, които тази организация използва за установяване на Нов световен ред.

Нашата задача е да помогнем на хората да разберат, че идването на Новия световен ред не е фантазия, нито пък фикс идея. Това е истинският проект на антихристиянските сили.

Каква е целта му?

- Унищожаване на всички традиционни християнски религиозни движения, за да бъдат заменени с една обща световна религия, основана на "култа към човека".

- Да се унищожи семейството като социална институция, за да се замени с отделни индивиди, работещи за ново световно правителство.

- Да унищожат цялото индивидуално художествено и научно разнообразие в името на въвеждането на един-единствен държавен мироглед?

Всички декларации за война, отправени от ООН, имат една цел:

Въвеждане на всеобщо и задължително членство в ООН, за да се предоставят на организацията специални полицейски и военни правомощия;

Световният департамент по правосъдие от ООН с Международния наказателен съд;

Световният департамент по правосъдие, създаден по линия на Организацията на обединените нации, с Международния наказателен съд;

Ново световно търговско споразумение за всички държави;

Краят на Студената война, локална война, каквато е сега, и началото на ново "мирно" съжителство.

А също и нова световна религия и нова световна култура за всички хора.

Ако наистина искаме да разберем откъде идва произходът на проекта "Син лъч" на НАСА, трябва да се върнем в зората на Ерата на Водолея. Помните ли тази песен? Там се пееше:

"Когато Луната е в седми дом и Юпитер влезе в Марс, на планетата ни ще цари мир, а любовта ще направлява движението на звездите".

Това датира от 1982 г. , когато се ражда конспирацията за ерата на Водолея. Непосредствено преди въвеждането на Новия световен ред (НСР), което трябваше да се случи през 1983 г. ,. . Трябва да отбележа, че проектът Син лъч също е създаден през 1983 г.

Този проект беше отложен за известно време. Не знаем точно, но от 1983 г. насам са минали около 13 години и за това време наистина сме изминали дълъг път в технологично отношение, включително по отношение на космическите технологии, така че реализирането на грандиозно космическо шоу вече е възможно.

Целите на движението "Нова епоха", под чиято егида сега действа ООН, са да ни представи нов световен Месия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.