вторник, 7 юни 2022 г.

Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 3

 Слънцето се нагрява с квантови скокове, а не с плавна трансформация

В обратната система всичко е количествено изразено в дискретни единици. Същото се отнася и за границите на разрушаване (разпадане). Звездите не се нагряват плавно, а обикновено остават на определена температура и след това внезапно преминават в нова температурна област, когато нивото на магнитна йонизация се повишава (което се контролира от границата на стареене). Ето защо имаме дискретна система за класификация на цветовете и температурите за определяне на звездите. Дискретните скокове стават ясно видими, когато погледнете C-T диаграмата в светлината на правилната еволюционна последователност и видите звездите, които се движат от червени свръхгиганти до оранжеви гиганти по главната последователност - дискретни стълбчета на графиката, с няколко стъпки между тези две крайности. Ранните етапи на загряването изискват повече скокове, отколкото по-късните, което е очевидно. [12] Астрономите разглеждат гигантите отделно от джуджетата, защото не осъзнават, че звездите се нагряват чрез квантови скокове. Те допускат непрекъсната промяна, така че пропускат връзката.

Радиоактивност: Ускоряване до свръхсветлинни скорости

Традиционното разбиране за радиоактивните елементи се нуждае от известно осъвременяване. Според обратната взаимозависимост, когато ускорите материята над скоростта на светлината, тя става радиоактивна. Тя излъчва радиовълни и изхвърля частици. Ето защо процесът се нарича радиоактивност. Това е свързано с факта, че при превишаване на скоростта на светлината зоната на стабилност на изотопите се преобръща. Експлозиите на атоми в недрата на звездите са достатъчно силни, за да ускорят движението отвъд скоростта на светлината, което не може да се постигне с електромагнитни средства в ускорителите на частици.

Вземете например уран-236. Уранът е елемент с номер 92, така че естествената му маса е 184 (удвоеният атомен номер), а останалите 52 масови единици са "изотопна маса" - клъстерът от маси (неутрино), който образува изотоп 236. 184 + 52 = 236. След като уран-236 се ускори над скоростта на светлината, настъпва инверсия и зоната на стабилност става 184 - 52 = 132. За да стане стабилен при скорост над тази на светлината, атомът трябва да се откаже от 104 единици маса (2 x 52). Излъчването на изотопна маса се нарича радиоактивно излъчване.

Ако си спомните за времето на Боб Лазар и неговите твърдения, че двигателите на НЛО работят с елемент 115. . е, елемент 115 има естествена маса 230 и приблизителна маса 288, така че има 58 изотопни масови единици. Елемент 115 е изключително нестабилен при скорости под скоростта на светлината, но над скоростта на светлината масата му е само 172 - той е напълно стабилен. Ако го извадите от реактора, ще бъдете обстрелвани с рентгенови лъчи, докато не светнете в тъмното. Ето защо двигателите със скорост над тази на светлината никога не се изключват. Така стигаме до обратния процес - намаляване на скоростта на материята от свръхсветлинна до субсветлинна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.