сряда, 8 юни 2022 г.

Матрицата 4 чрез призмата на MK Ultra

 Матрица 4 - MKUltra (конспект)

#1 00:09:02 Metacortex SCF7 3809940TAA 

*Метакортексът е нов етап - неокортекс.

Мета- (от гръцки μετά- 'между, след, през') е част от сложна дума, която означава абстракция, обобщение, посредничество, следване на нещо, преход към нещо друго, промяна на състоянието, трансформация (напр. метагалактика, метацентър).

В старогръцкия език предлогът μετά (metá) и наставката μετα- имат значения: "след", "следващ", "зад", както и "през", "между".



Човекът от новата раса, потопен в мета (sugar boy metayuniverse), има общ роеви манталитет - манталитет на клика, манталитет на тик-так, манталитет на създател на съдържание. В този случай Нео е служител или подопечен (или и двете) на корпорацията. Дигитализирана собственост.

#2 00:12:54 Грешна врата, стая с ключове - бягство от програми (капан?) - самият преход между вратите на преходната зона се използва от (де)програмистите на съзнанието за преминаване между откъснати личности. 

Знакът "Коренът на всички злини" вдясно на стена 777 е препратка към А. Кроули и "Лунните деца", програмируемите роби.



#3 00:14:24 Осветеното+лупата дава символа "O" вместо "S"- EON/EONS - (Не е тайна, че Уашовски са за гностицизма) - корелира с мета и "раждането на нов еон"



#4 00:22:26 Програмистът на Андерсън - с очила:- Виждате ли колко далеч сме стигнали? - последвана от пеперуди и артишок на заден план



#5 00:22:41 Много отражения в огледалата

***Другото нещо, което се случва при първите разцепвания, е създаването на огледални образи (някои цитати изискват изясняване на авторството - дали са на Спрингмайер или на други депрограмисти):

Друго нещо, което се случва при първите разделяния, е създаването на огледални образи. Понякога детето създава допълнителни цепнатини по време на ранните процедури за разделяне. В ранните етапи тези силни допълнителни разклонения се превръщат в огледални образи на редовните промени. Известно е, че някои от тези огледални образи се намират в съзнанието, преди да е настъпило разцепване.



#6 00:22:54 Едно от отраженията е другото по време на приема на лекарството(ата) - ядрото? шрапнел?



#7 00:23:07 Нови правила на играта - в учебната книжка

00:23:12 DM - Deus Machine, но също така прилича на OZ (Z - обърнато) "M. IV" римски код? 1004

00:23:15 Пълна разбивка, включително нови асоциации (нови тригери - кодове за робски монарси?)

коригиране на старите кодове на "Алиса в страната на чудесата" и "Магьосникът от Оз"?



#8 00:23:17 Нови думи? - кодове




#9 00:23:23 Безумен поглед на цветноглавата

*Неуместността на някои изображения, цветни глави, хора с очила и т. н. , които се открояват и изискват внимание с цвета и поведението си. В някои случаи това подсказва нереалността на тези обекти.



#10 00:24:53 Настройки на логическия капан Абстракция1==Абстракция2 (аналогично на "Войната е мир"), - колеги - отломки като лъв, дървар?

Обърнете внимание на промяната в темпото на разказа, на прескачането и прехода между кадрите, на бягащата пътека, на повторението. За по-добро разбиране изучете техниките за програмиране на НЛП.



#11 00:25:04 "Оракулът" на реалността чете "Алиса в страната на чудесата" - един от програмистите на Андерсън е с отличителен знак - те носят очила (подчертава по-високата интелигентност - наличието на знания?)



#12 00:25:40 Слязох в грешната заешка дупка - (показва ефекта на разширяване на времето - променят ли се дрехите му?) до 00:25:50



#13 00:25:53 Cluck! програмистът ви е кодирал (вж. предишните 45 сек. )



#14 00:26:04 "времето на куршума" е едно от поведенията "замразяване"-замразяване (търсиме с Гугъл Lady jock), описани от Спрингмайер



#15 00:26:53 Скрит Смит - Активиране на тригера? Развей флага на чудака - (идиом) Не се сдържай

Fff - 666 - използване на кодове, карти таро, карти за игра, фрази от песни и др.

За повече инфо гледайте филма - "Манджурският кандидат".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.