вторник, 14 юни 2022 г.

Характеристики на епохата на напредналия сатанизъм

 През последните години все повече се разкрива истинската същност не само на нацистките западни елити, но и на техните господари от глобалистките кланове, които се смятат за "световно правителство". Истинското лице на този еднополюсен "нов световен ред", който тези служители на мрака се опитват да наложат на цялото човечество, е самият сатанизъм. Ето защо папите вече открито се обръщат към Луцифер като към свой "бог" по време на литургиите, а американският "елит" провежда масови сатанински ритуали на територията на Бохемската горичка в Калифорния. А кралските семейства в Европа са на истински лов за отвлечени деца и тийнейджъри в затворените си имения. Но това е само малка част от истинския сатанизъм на управляващите елити на Запада, който включва не само водещите банкови кланове, но и кралските династии на Европа.

Всичко това е отражение на лекомислието на глобалната паразитна система, създадена на нашата планета от враговете на човечеството. И неслучайно някои от "знаещите" наричат съвременната епоха епохата на напредналия сатанизъм. Информация за него, получена от сибирски отшелник и пазител на древните знания, можете да прочетете в книгата на руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на древните цивилизации - Георгий Сидоров под заглавие "Система и общи единни закони на Вселената":

"Живеем в епоха на напреднал сатанизъм. Но трябва да знаете, че всяко зло е впрегнато в каруцата на доброто. Така че няма място за паника. Какво не е измислила Системата, за да направи живота на хората по-труден. Нека започнем с държавата. Самата идея за ред в обществото не е лоша. Но в какво са го превърнали дегенеративните чиновници? Кого Системата изтласква към върха? Предимно мижитурки, изключително материалистични и глупави. Оттук идват и всички наши проблеми.

Системата управлява и масовата дезинформация. Това, което верните й слуги не ни казват по телевизията и радиото! От него ушите ви се разтреперват! Само теорията на либералната демокрация си заслужава! Далеч от реалността. . . свят на илюзии. . . Но сатанизмът се стреми точно към това. Потопете съзнанието на човека в атмосфера на мечтателност. Науката също е изцяло контролирана от Системата. Тя е създала специален невидим филтър: нормалните изследователи не се допускат до него. Всяка година стотици и стотици алтернативни учени умират при неразкрити обстоятелства. Тази практика е започнала много отдавна, още по времето на Аристотел, и продължава и до днес. Ако учените бъдат убити, това не боли толкова много. Още по-лошо е, когато учените биват обвинявани в псевдонаука, уволнявани от работа, изгонвани от университети и институти, а работата им е пращана в забвение. Има толкова много примери за това. . .

Финансите, търговията и банковото дело са трите стълба, върху които сатанизмът е изградил своята материална база. Тя има три сфери на дейност: чисто материална, полева и смесена. Последната е най-сложна. много е лесно да се объркате с нея. Но да се върнем на рекламата. С нея системата не само контролира процеса на търговия, тя променя човешката психика по такъв начин, че индивидът губи усещането си за реалност. Той започва да вижда света по съвсем различен начин. В неговото съзнание духовните и моралните ценности се обезсилват и вече не са валидни. Всичко, което е на първо място, са материалните неща. . . Но системата не е толкова проста, колкото изглежда. Чрез рекламата тя не само настройва хората да купуват неща, от които не се нуждаят, но и разрушава човешката психика като цяло. Психично болното, глупаво, изпълнено с омраза към себе си човечество е синята мечта на Системата".

Точно на това сме свидетели в света около нас и особено в така наречената "западна цивилизация", вървяща по пътя на дебилизиране на населението, както и на неговата морална и духовна деградация. Но именно управляващите елити на западните страни и техните глобалистични господари от т. нар. . "световно правителство" са начело на цялата тази деградация. Омразата на последните към човечеството е просто смазваща. Ето защо тези хибридни нехора, създадени чрез генетични експерименти от враговете на човечеството, са толкова нетърпеливи не само да сведат обикновените хора до полуживотинското ниво на говорещи маймуни и зомбирани биороботи, но и да намалят човешката популация до 500 милиона под всякакъв претекст.

Всички проблеми на човечеството и на нашата планета обаче могат да бъдат решени само чрез "намаляване" на самите паразити и техните слуги. Крахът на световната сатанинска система е неизбежен, но не бива да очакваме, че тя няма да се опита с всички средства да го отложи. Но и обикновените хора със своята активна позиция могат да ускорят процесите на "прочистване" на нашата планета от вирусите на сатанизма и паразитизма.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.