петък, 24 юни 2022 г.

Хората по целия свят виждат портали с пристигащи извънземни кораби

 Мистериозна синя спирала, движеща се по небето на Нова Зеландия, обърка зрителите, които си помислиха, че е с извънземен произход. Според експертите обаче причината е много по-близо до Земята.



Спираловидно движещ се шлейф от газ освети небето над Нелсън, град в края на южния остров на Нова Зеландия, и около 19,30 ч. в неделя прелетя на 750 км на юг към остров Стюарт.

Жителите на Южния остров откриха, че странното астрономическо явление е причинено от космически отломки, създадени от човека - умираща ракета, изстреляна от SpaceX на Илон Мъск.



SpaceX изстреля ракета Falcon 9 със сателити Globalstar DM15 в неделя сутринта - третият полет на ракетата в рамките на 36 часа.

Когато ракетата освободи полезния товар, тя се завъртa и освобождава гориво, в резултат на което се образува следа от пари, която отразява слънчевата светлина. Осветеният шлейф на ракетата създаде видим син вихър.

Астрономическото дружество на Ню Плимут заяви, че изхвърлянето на гориво е най-вероятната причина за привлекателната спирала.

Коментар : Всъщност всичко това е много забавно, разбира се, тъй като Илон Мъск изстрелва ракетите си от Флорида, а Нова Зеландия е малко далеч от нос Канаверал. Но това не е най-важното. Основното е, че таблоидите се втурнаха да пишат за спиралата над Нова Зеландия, а известните експерти нямаха достатъчно време да разкажат за други спирали. Междувременно:

Щат Уисконсин, 18 юни:



Щат Северна Каролина, 18 юни:




Уисконсин е щат, разположен близо до Големите езера, а Северна Каролина е на брега на океана, разстоянието дотам е 1500 км, така че местата бяха очевидно различни. Общото между тях обаче е, че първо се появява нещо като спирала, след това спиралата се сгъва в пръстен, а после от пръстена излита голям светещ обект.

Това е много за Илон Мъск, който няма толкова много ракети. Междувременно това са само три от същия тип явления, които са станали достояние на уфолозите; вероятно хора са виждали такива неща по целия свят, например в Турция:



Доколкото можем да разберем, става дума за отваряне на огромни портали, от които нещо е било разтоварено.

Изглежда, че нещо е дошло на Земята и скоро ще видим последствията, така че ще следим събитията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.