четвъртък, 2 юни 2022 г.

Извънземни космически кораби продължават да летят от Слънцето

 Според неотдавнашна публикация на ufosightingshotspot слънчевите проследяващи устройства на НАСА съобщават, че на 15 януари 2022 г. е видян кръгъл обект, който излита от слънчево изригване със скорост, близка до светлинната, и се носи в орбита около звездата:



Обектът попада в полезрението и на други уфолози:



Първото нещо, за което бихте си помислили, е някаква грешка при снимане, артефакт. Обикновено обаче артефактите се проявяват само в един кадър, докато тук виждаме непрекъснато движение на обекта встрани от Слънцето, след което той сякаш увисва.

Освен това артефактите днес са пикселизирани по природа. Първите камери, изпратени в Космоса, бяха аналогови, но сега няма такива, така че осветените пиксели в приемната матрица трябва да дават някаква ъглова картина. Но тук обектът е явно кръгов.

Въз основа на относителните размери и доверявайки се на официалните данни за размера на Слънчевата система, можем да предположим, че обектът, който е изскочил от Слънцето, е бил с размерите на Марс, може би малко по-голям.

Скоростта, с която обектът е изминал разстоянието от повърхността на Слънцето до орбитата си, може да се определи по времето за пътуване и приблизителната височина на орбитата, около 20 диаметъра на обекта. Ако обектът е с размерите на Марс, както изглежда на пръв поглед, височината на орбитата му е 100-150 000 км и обектът е изминал това разстояние за по-малко от секунда. Оттук и скоростта му - или субсветлинна, или дори по-бърза от светлината.

Това не може да бъде обяснено в рамките на официалните космически парадигми, в астрономията няма нищо за планети, които бягат през портали в звездите, така че парадигмите за Слънцето определено са погрешни, ако не и фалшиви. Постоянно ни лъжат за космоса:



За съжаление авторът на видеоклипа не посочва кога е заснет, така че източникът не може да бъде независимо проверен; има обаче достатъчно видеоклипове, в които всичко може да бъде проверено. Например нещо, наподобяващо куб, което излетя от Слънцето в началото на май:



Въпреки че няма обяснение за тези чудеса, постепенно се приближаваме до ситуация, в която количеството се превръща в качество, ставайки критично. "Авторитетите" с очила, бради и дипломи на стената излъчват някакво магическо обаяние и действат на хората като мозъчни лекари. Могат да говорят какви ли не глупости за неизправности в оборудването, артефакти при снимане, странни конфигурации на магнитните полета - и всички ще слушат със затаен дъх.

Рано или късно обаче ще настъпи момент, в който тези терапевти ще зададат въпроса: момчета, възможно ли е всичко това? И въпросът ще възникне особено ако в този момент земята се разтресе под краката ви и на небето се появят няколко луни. Моментът изглежда наближава, така че следете събитията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.