понеделник, 20 юни 2022 г.

Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 9

 Премахване на генетичните модификации

Извърших собствени експерименти за генетично модифициране. Исках да намеря средства за елиминиране на модификацията въз основа на концепциите, обсъдени с Дейвид Уилкок през 2005 г. и свързани с руските експерименти с торсионни полета и тяхната роля в модификацията на ДНК. И имах известен успех. От генетично модифицирани организми, поставени в торсионно поле, което превежда "наследеното зърно" на ДНК, изкуствените промени се отстраняват и се възстановяват първоначалното кодиране и кълновете на оригиналната ДНК. Сега е постигнат само 15% успех, но важното е, че принципът работи. Това само по себе си ми дава надежда, че ако изкуствените условия, наложени на планетата, бъдат премахнати, животът бързо ще се върне към своите "фабрични настройки", ще възприеме правилните сигнали и ще започне процес на обновление - който се нарича възнесение. Освен това ядрото на Земята е най-големият генератор на торсионно поле, който съществува в този свят. Просто някой трябва да натисне копчето.

За да се запази статуквото, геоинженерството изисква генетична модификация. Ако тя бъде отстранена, природата ще започне процеса на оздравяване. Променената атмосфера и генетично модифицираният организъм се възприемат от природата като нараняване и болест и щом има възможност, природата може и ще лекува нараняването и ще убие болестта.

За да запазят контрола си, глобалистите трябва да нанасят травми на екосистемата. Ако не го направят, ще изгубят контрол и нещата ще се върнат към предишното си състояние.

Времеви линии

Що се отнася до негативните и позитивните времеви линии, за които говориха Ламбремонт и други. . Работейки в голяма степен с идеята за обратната взаимозависимост на пространството и времето и нейния източен аналог (ин-ян), отрицателните и положителните времеви линии трябва да се разглеждат като два аспекта на еволюционния процес. Не става дума за едното или другото поотделно, а за двете.

Трансформацията на Слънцето е неизбежна, тъй като това е естествен процес, наблюдаван във Вселената. Просто трябва да се разбере: когато Слънцето еволюира, еволюира и животът, свързан с него - животът на всички планети, спътници и отвъд тях.

Това, което се нарича негативна времева линия, е обектът на желанията на глобалистите: изкуствена среда с техен пълен контрол. Ако след трансформацията на Слънцето всичко остане в трето измерение, което те целят (животът на Земята да продължи в трето измерение, защото условията, които създават, са реални), всичко ще съществува, но само в трето измерение. Има вероятност всичко това да не продължи дълго. Останалият на Земята живот от трета плътност или ще изчезне, или ще бъде преместен в друг свят. (Страхът е оправдан и те ще трябва да се възползват от изяснението на отношенията между "добрите момчета" и банкерите. Хората, живеещи в страх, ще останат в третото измерение. )

Позитивната времева линия е линията на възнесението, движението към и отвъд четвъртото измерение. Трансформацията на Слънцето ще осигури енергията, необходима за придвижване на живота напред в еволюционния процес. С помощта на учението на Ларсън мога да определя механиката на процеса на всички биологични нива. Всъщност това изобщо не е необходимо, тъй като връзката с развитието става очевидна. Слънцето еволюира, принуждава планетите да еволюират, а планетите допринасят за развитието на живота. Всички печелят.

Хората, които следят процеса, виждат растеж и подобрение. Онези, които са останали, виждат хаос и разруха. Можете да бъдете понесени от висока океанска вълна или да вземете дъска за сърф и да плувате дълго време. Това е личен избор.

Трудностите, пред които е изправена екосистемата на Земята, са неестествена манипулация в критичен момент. Те могат да се намесват в атмосферата и генетиката на повърхността на планетата, но не могат да се докоснат до вътрешните ѝ механизми. Именно това трябва да правят хората - да общуват с планетата като с жива интелигентна същност.

Работата с растенията и животните ми доказа, без никакво съмнение, че възстановяването на връзката със Земята започва процес на трансформация и възнесение, без значение какво правят глобалистите. Това ни връща на положителната линия на растежа. Излекувах дърветата от абиотичния шок, сега те са зелени и растат в нова среда без генетична модификация. В условия на силна суша и прекомерна топлина тиквичката се разпространява успешно в околността. Не са необходими ГМО, въпреки че ако удвоите количеството на естествените торове, ще се получи "чудодеен растеж".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.