петък, 3 юни 2022 г.

Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 1

 Основи

В едно радиопредаване[1] чух да говори Алфред Ламбремонт, експерт по екзополитика. Той виждаше негативната "времева линия" като някакъв вид "синтетична квантова среда", създадена от Сивите извънземни. Той твърди, че отрицателната времева линия е изцяло "изкуствена". Тъй като съм работил като инженер по проект "Феникс III" (по-известен като частта от проекта "Монтоук", свързана с пътуването във времето), знам от първа ръка какво се случваше и какво се опитваха да направят. Очевидно те са използвали знания, придобити от геоинженерни експерименти. През 20-те години, изминали от тези експерименти, научих много и реших да разгледам всичко в контекста на новите знания, които предлага физическата теория на д-р Дюи Ларсън за обратната взаимозависимост на пространството и времето[2].

"Феникс III" е опит да се разбере естеството на времето, дали то може да се манипулира и ако може, как да се направи това. Без да навлизаме в подробности[3], краткият отговор е, че хората, участващи в проекта, никога не са достигнали до разбиране за времето, различно от това, което традиционната физика може да предложи, но са успели да се възползват от някои технологии, които са получили, и да проведат експерименти за пътуване във времето в "миналото" и "бъдещето".

За да се получи достъп до времето, порталът се отваря с помощта на задвижваща система, която ускорява над скоростта на светлината, и навигационен компютър, който осигурява визуални данни. При по-късни експерименти е намерен начин за изпращане на живи организми през портал към други хронологични периоди, въпреки че това е опасно и рядко работи според очакванията. Поради естеството на използваното оборудване с него могат да работят само хора с изразени псионни способности (екстрасенси с дарбата да предвиждат).

Един от проблемите беше, че експериментите с пътуването във времето се сблъскваха с "грешки" в пълния смисъл на думата, тъй като преминаването на границата 2012/2013 г. (традиционния календар) изглеждаше като някакъв вид изкуствена реалност, създадена от медиума, контролиращ "стола". "Експертите не знаеха какво да мислят за това, но в по-голямата си част смятаха, че то е реалистично представяне на въпросния период, тъй като съвпадаше с различни екстрасенси и всеки от тях изпращаше много сходна информация. Погледнато сега, изглежда, че информацията съответства повече на "синтетичната квантова среда", описана от Ламбремонт, отколкото на естествената среда, което обяснява защо след преходния период (2012/2013 г. ) тази "синтетична среда" няма развитие, замръзнала е. Ако свържем това със сегашните ни познания, ще видим, че има доста истина в това, което Ламбремонт обсъжда в радиопредаването.

Разследването на странните метеорологични модели, наблюдавани по света (включително явления като червен дъжд, откриване на внезапна смърт на растенията от абиотичен стрес, екстремни нива на радиация и ултравиолетова светлина), може да изясни какво се случва,. . и това е свързано със стария проект Монтоук. [4] Това тълкуване обяснява химическите следи, HAARP, геоинженерството, подземните градове, генното инженерство и дори времевите линии и предстоящото издигане в по-висока плътност. [5] Тези връзки не се разглеждат от традиционната наука поради различни погрешно разбрани концепции, които се приемат за факти. [6] Като се има предвид информацията в книгите на Дюи Ларсън "Вселена на движението" и "Отвъд пространството и времето" и последвалите статии на професор Неру за природата на вътрешността на звездите и слънчевите петна[7], това, което се случва в звездите, придобива много по-голямо значение. Смятате, че политиците крият нещо, а какво да кажем за учените!

Повечето от случващото се е реакция на по-голямо събитие. Намерете причината и последиците ще придобият смисъл. И така, нека започнем с най-очевидната последица - изменението на климата. За целта трябва да разгледаме най-силното влияние върху времето - слънчевата светлина - и мястото, откъдето тя идва - Слънцето.

[1] Поредица на Global Voice Radio "Дали сте на катастрофална или позитивна времева линия". 13 август 2012 г.

[2] http://rstheory. org. За първи път се появява през 1959 г. в книгата "Структура на физическата вселена". Обратната взаимозависимост е теория на всичко, основана на два прости постулата, според която наблюдаемата вселена е естествено следствие от тези постулати. Теорията постигна някои значителни успехи, включително предсказа съществуването на квазарите четири години преди официалното им откриване.

[3] Подробности са описани в статията Време и времеви линии.

[4] http://prometheus. al. ru/ufo/montauk/Montauk. htm

[5] Ние (научният ъндърграунд), когато описваме нарастващата сложност на организмите, предпочитаме термина плътност пред измерване, тъй като поредицата от пространствени (ян) измерения не се променя, но поредицата от налични времеви (ин) измерения се променя, което води до уплътняване, имащо свойства, подобни на физическото понятие за плътност.

[6] Ето примери за погрешно интерпретирани концепции: обратната посока на звездната еволюция, игнорирането на триизмерното време, игнорирането на "космическия сектор" (вселена от антиматерия), както и естеството на радиацията и рентгеновото излъчване.

[7] KVK, Nehru. “Glimpses into the Structure of the Sun” series; Reciprocity XVII, #2 (Autumn, 1988), part 1, “The Nature of Stellar Matter” and Reciprocity XVIII, #1 (Winter, 1988), Part 2, “The Solar Interior and the Sunspot”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.