петък, 17 юни 2022 г.

Даниел - Геоинженерство, химически решетки, HAARP, световни порядки, времеви линии и възнесение - 8

 Събития на ръба на оцеляването и възнесение


Събитията на ръба на оцеляването не са краят, а само период на промяна. Те се случват постоянно в природата. Това се е случило с динозаврите, хуманоидите, безброй милиони насекоми, вируси и растения. Последните доклади сочат, че броят на застрашените видове се е увеличил хилядократно в сравнение с преди един век. Но те не само изчезват, но и. . те се развиват. Точно това ще се случи с човечеството и другите интелигентни форми на живот на Земята. (Хората са просто доминиращият вид, а не единственият интелигентен).

Ако глобалистите не бяха започнали да използват геоинженерство и генетика преди 50 години, човечеството вече щеше да е навлязло в преходна фаза към по-сложна форма на живот - израз на съзнание с "по-висока плътност". Всички генетично модифицирани храни, които консумираме ежедневно, в съчетание с химикалите, използвани за модифициране на климата, забавят началото на някои природни процеси.

В книгата на Дюи Ларсън "Отвъд пространството и времето"[32] авторът обсъжда "единицата живот", произхода на живата клетка и биологичното ниво на съществуване. Един от най-забележителните моменти в биологичната структура е, че тя повтаря поведението на звездите - животът се състои от стабилна комбинация от материя и антиматерия (в Обратната система антиматерията се нарича "космическа материя" и съществува в триизмерно време). Тази връзка има и субсветлинни (пространствено тяло) и свръхсветлинни компоненти (времеви ум или душа) и дори отива една стъпка отвъд - в сферата на етиката и метафизиката. Оттук идва и заглавието на книгата на Ларсън - "Отвъд пространството и времето".

Животът има забележителни сходства с различните етапи на звездната еволюция, наблюдавани от астрономите, ако правилно се отчита посоката на еволюцията. Звездите се раждат от облак прах, който образува тяло, а след това се появява душата, когато компресията на материята достига свръхсветлинна скорост на движение. Накрая звездата загива в сиянието на свръхнова. Животът може да се разглежда като слънца близнаци - едното в пространството, а другото във времето - свързани в контролирана енергийна експлозия, като всички крайни температури се унищожават взаимно. Както твърди Делен във Вавилон 5: "Ние сме звездни субстанции"[33] и сме неразривно свързани със звездните и планетарните процеси в Слънчевата система. С понятия като астрологията и метафизиката ние се опитваме да се справим с тези връзки, но само на пръв поглед.

Проблемът е, че през последните 50 години сме блокирани от генетичното си наследство чрез гео- и генно инженерство. Правилните сигнали за извършване на "подновяване на единица живот не са били получени, когато е трябвало да бъдат получени". Това напомня на хора във фитнеса, които носят слушалки и не виждат, че баскетболна топка лети в лицето им, въпреки че хората им крещят да внимават! Един удар и те дори са изненадани.

Време е да свалим слушалките на хората и да ги оставим да чуят предупрежденията - сигнал за "обновяване" на психиката (душата) им. Все още има надежда и нямам предвид извънземните. .

[32] http://www. alexfl. ru/vechnoe/vechnoe_larson2. html. Дюи Ларсън. Отвъд пространството и времето, стр. 70-88.

[33] Перифраза на известното изказване на Карл Сейгън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.