понеделник, 19 юли 2021 г.

Г. Сидоров за целта на древните пирамиди

 Сред изследователите на алтернативната история споровете за истинското предназначение на древните пирамиди, чиито комплекси са открити в различни части на нашата планета, не стихват. В същото време едно нещо е абсолютно ясно: официалната версия, че Великите пирамиди в Гиза се предполага, че са „гробниците“ на египетските фараони и са построени с ръчен труд на хиляди роби, не издържат на критика и са явно предназначени за хора, които напълно са загубили способността да мислят и анализират самостоятелно.

Първо, тук дори не мирише на ръчен труд на роби, защото дори нашата съвременна цивилизация с всичките си „напреднали“ технологии не е в състояние да пресъздаде това. Естествено, египтяните с техния робски труд също не можеха да направят това. Пирамидите са създадени от по-стара, силно развита цивилизация, притежаваща космически технологии. И цялата заслуга на фараоните е, че в търсене на „оръжието на боговете“ те организираха разкопки от пясъка на тези пирамиди, за които оставиха надписи, свободно интерпретирани от египтолозите, като предполагаемо доказателство за тяхното изграждане по времето на фараоните.

Второ. Разбира се, тези величествени структури не са никакви „гробници“ на фараоните. Като доказателство за това може да се запита: намерено ли е поне едно погребение на фараоните във Великите пирамиди? И ако не, тогава на какво основание са били обявени за такива „гробници“? Само въз основа на това, че определено устройство беше интерпретирано като „саркофаг“ за погребението на фараона? Но дори езотерични източници казват, че тези „саркофази“ имали съвсем различно предназначение.

Сега две версии са станали най-популярни сред алтернативните специалисти: пирамидалните комплекси са глобални комуникационни системи или устройства за събиране, трансформиране и предаване на ефирна енергия. В продължение на повече от 10 години редица руски изследователи подкрепят първата версия и освен това напълно независимо един от друг. Но точно същото обяснение получи през 90-те години от един от сибирските отшелници и руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров.

Ето как той описва диалога си със старейшината по тази тема в книгата си: "Наследството на Белите богове":


"- Кажи ми, с каква цел са били издигнати пирамидите на Земята? Защо има толкова много от тях? Те са в Египет, в Китай и в Мексико ...

- И в цяла Русия, и в Европа - добави хранителят.

- Казаха ми, че с помощта на пирамидата можеш да се телепортираш навсякъде. Просто трябва да знаеш как.

- Телепортацията не е най-важното им свойство, - погледна ме старецът. - Има неща, които са също важни. Например космическа комуникация или комуникация с други измерения на пространството. Имай предвид, че повечето от пирамидите на нашата планета са разположени по протежение на северния тропик или тридесетия градус северна ширина. Те стоят точно на стъпки от осем градуса. Освен това те са ориентирани стриктно към посоките на света и една към друга. От техническа гледна точка това е положението на антените за предаване на сигнал. Оказва се, че нашите предци - Адитите на Север, Атлантите от Дитя на Запад, както и Данавите на Изток - са създали единна комуникационна система на Земята. Когато Земята се върти, сигналът се предава от пирамида на пирамида непрекъснато. Той може едновременно да приема и предава. Знаеш, че така наречените саркофази са оцелели в някои пирамиди.

Аз кимнах.

- Така че, когато човек легне в такава гранитна кутия и се настрои да предава или приема, той може да прави и двете. Информацията може да се изпраща в изображения, думи или звуци. По същия начин човек би могъл да я приеме.

- Но как да включиш пирамидата? Никой наистина не знае за това. Не работи просто така, трябва да се направи нещо, за да тече информация.

- Правилно отбеляза - усмихна се хранителят. - Пирамидата, както всяко друго устройство, трябва да бъде включена. И може да се включи от една магическа нота, която е включена в акорда на собствената честота на планетата. От звука на тази нота пирамидата започва да вибрира.

- И каква е тази нота? - не можах да устоя.

- Фа диез, - отвърна спокойно всезнаещият.

- Добре, пирамидата е влязла в резонанс с планетата и какво след това? - попитах.

- След това, благодарение на кварцитовия пълнеж на гранитните блокове, от които е съставена рамката на пирамидата, възниква енергиен поток. Той възбужда високочестотни вибрации в пирамидата. Защото само те са способни да носят информация на големи разстояния. И също има една подробност, за която само илюминатите и техните господари знаят на Земята. В допотопни времена три усилващи станции се въртяха в орбита, което максимизираше сигнала, идващ от пирамидите. Благодарение на тези станции информацията от Земята достигала до други звезди. Тези станции също така усилват сигналите към Земята.

- Говориш за нещо, което прилича на ретранслатори?

- Ако искаш, наречи ги така, същността няма да се промени.

- Откъде знаеш всичко това? Все още ли има книги, които описват това, за което току-що ми разказа? - бях изненадан.

- Нали не смяташ, че всичко съм си измислил?

- Не, не мисля, но казваш невероятни неща.

- Ще ти кажа повече. Преди войната на империите, преди тринадесет хиляди години, "третата сила" се прояви, унищожавайки трите гореспоменати ретранслатора в орбитата на Земята. По този начин тя заглуши нашата планета в космоса. Орбиталните ретранслатори адитите нямаха време да възстановят. Времето им свърши.

Старецът се замисли за секунда, след което добави:

- Ако нашите предци имаха време да се обърнат към космоса, нищо нямаше да се случи. Очевидно това беше предотвратено от деятели от Атлантида. Няма друго обяснение защо гласът на Земята утихна. А след войната и глобалната катастрофа не може да се намери край и да се разбере кой е виновен".


И така, тази версия още веднъж потвърждава, че истинското предназначение на пирамидите, включително „египетските“, няма нищо общо с „приказките“ на официалната история, чиято основна цел е да помогне на слугите на паразитите да скрият информация от човечеството за съществуването на силно развити цивилизации в древността, причините за тяхната гибел, както и тези технологии, които са използвали и които все още далеч надхвърлят всичко, което е достъпно за обикновените хора днес. Но процесът на разкриване на „забраненото знание“ на Земята вече е започнал и никой не е в състояние да го спре и заедно с неговото разкриване, всички античовешки планове на социалните паразити, включително „върхушката“ на световната пирамида на властта и нечовешката "трета сила", която я контролира, ще бъде унищожена.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.