неделя, 25 юли 2021 г.

За какво е нужен икуменизмът?

 Малцина са чували за такъв термин като „икуменизъм“ и още по-малко хора имат представа какво представлява. Външно всичко изглежда някак благородно и заявената цел за обединяване на всички религии от „библейския проект“ в една единствена, изглежда, е да сложи край на междуконфесионалната вражда. Икуменизмът се насърчава активно от Ватикана, но същевременно действа, изпълнявайки волята на истинските си господари. Малко хора обаче се досещат за истинските цели на икуменизма, като един от задължителните пунктове от плана за установяване от глобалистите-сатанисти на техния „нов световен ред“.

И така, защо наистина е необходим на сатанинската анти-човешка система или анти-система? Интересна информация за всичко това получи руският пътешественик и писател, изследовател на тайните на древните цивилизации Георгий Сидоров от сибирските отшелници, пазителите на древните знания. Ето как той описва диалога си с тях в книгата си „Система и общи закони на Вселената“:


„- Чувал ли си за теорията за икуменизма? - попита Велемир.

- Чувал съм. Но така и не разбрах какво е.

- Подхвърлят всичко на Ватикана, казват, че папата излязъл с идеята да обедини около католическата църква всички религии, секти, различни вероизповедания и така нататък. Всъщност понтификът няма нищо общо - той просто изпълнява изискването отгоре. Системата се нуждае от цялото това объркване, за да раздели още повече изповеданията под прикритието на обединяване на църкви. В наше време всяка църква или секта е затворена, основно, за себе си. Междурелигиозната борба продължава, но е външна и протича вяло. Ако всичко се смеси, ще започне такъв хаос - не дай боже! Борба на всеки срещу всички! Всяка секта или религия ще започне да дърпа одеялото към себе си, за да докаже, че само тя е от Бог, а останалите не са. Светът ще закипи. И отново ще бъде пролято море от кръв, въпреки че планът изглежда доста благороден. Поддръжниците на икуменизма настояват, че всички религии имат един Създател, което означава, че той е общ. Всъщност Богът на всички изкуствени религии и секти е Системата, която управлява нашия болен свят.

- Има още една важна подробност, - каза Чердинцев, който стоеше до него. - Системата винаги използва много ходове. Това не трябва да се забравя. Фактът, че икуменизмът ще доведе не до обединение, а, напротив, е безспорен. Но това е видимата част на айсберга, невидимата е друга. Имам предвид нарастващата църква на Сатана. Засега тя не се рекламира, но времето ще дойде и под друго име тя ще се опита да погаси междурелигиозните разногласия, които ще бъдат насърчавани от икуменизма. Икуменизмът не е необходим заради самия себе си.

- Необходим е като прецедент за довеждането на откровени сатанисти към властта над обществото?

- Никой няма да се нарече сатанист, в противен случай народните маси няма да разберат и приемат подобна псевдорелигия. Не става въпрос за името, а за същността. Целият свят чака нещо. Християните очакват новото идване на Христос, евреите - идването на Мошиаха, мюсюлманите - друг пророк, който ще обедини исляма. Защо мислиш, че всички тези митове са създадени, Белослав?

- Честно казано, никога не съм мислил по тази тема.

- Но напразно. Митът за Месията е създаден от емисарите на Системата, за да може всяка деноминация да приеме като свой човека, който ще ръководи църквата - архитектът на Вселената.

- Но това е Бафомет! Или нещо такова. - избухна бомба от мен.

- И какво? Ти знаеш същността му. На други ще бъде казано точно обратното и хората ще повярват. Това е свойството на психиката на мнозинството. Основното оръжие на Системата е лъжа, трябва да се помни, тотална във всички сфери на човешкото съществуване. Така че не се съмнявай. Християните ще приемат Сатана за Исус, евреите - за техния Мошиах, а мюсюлманите - за новата поява на Мохамед, войнстващ срещу неверниците ... "


И така, цялата тази информация напълно потвърждава написаното в книгата „Комитет 300“ от бившия британски разузнавач Джон Колман за ролята на икуменизма в установяването на сатанински „нов световен ред“. Следователно плановете на сатанистите-глобалисти и техните слуги са напълно разбираеми. Но никой няма право да въвлича хората в този „нов ред“ против волята им. Ето защо тоталните лъжи и ресурсите на всички световни медии за дезинформация, контролирани от паразитите, се използват за примамване на хората там с помощта на глобална измама.

Но всеки свободен човек, който не се е продал на паразитната сатанинска система и не е загубил светещата си същност, има пълното право да заяви за алтернатива на „новия световен ред“ - хармонично бъдеще без паразитите и техните слуги, като за свой съзнателен и окончателен избор. И всеки привлича към себе си точно такава версия на бъдещето, в реализирането на която той влага енергията на своето внимание и намерение.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.