петък, 30 юли 2021 г.

О. Павлюченко: Скалигер и Петавий са основателите на изкривяването на историята

 Много от онези независими изследователи, които са започнали самостоятелно да изучават истинското ни минало, отдавна са се досетили, че през изминалите векове фалшификатори на историята от няколко поколения са фалшифицирали историята не само на нашата страна, но и на целия свят. Един от координационните центрове на този общ проект беше Ватиканът, който скри оцелели артефакти на допотопни цивилизации в многокилометровите и многостепенни хранилища на своята библиотека.

Един от руските алтернативни изследователи, авторът на канала ASPIK, О. Павлюченко, също посочва тотален проект за фалшифициране на историята на човечеството. Ето какво той разказа за това в един от последните си видеоклипове: „Мисля, че веднага от 18-ти век, веднага след потопа в края на 17-ти век, който унищожи древната цивилизация, която наистина е съществувала през Средновековието, започна тотално фалшифициране на историята на света.

Милър, Шлетцер и Байер са само част от този цялостен процес. Те изкривиха историята в Русия и я изкривиха според общия замисъл на Скалигер и Петавий. Скалигер и Петавий са основателите на изкривяването на историята. Те изкривяват историята на древността, точно преди потопа в края на 17 век. 

В първоначалното време на това изкривяване на историята от първата половина на 18 век, общата концепция за тази фалшификация изглежда все още не се е утвърдила. И фалшификаторите, и йезуитите, докато преписваха древни документи, допуснаха много грешки. Грешки, разбира се, по отношение на общата концепция за фалшификация. И всички събития до началото на XVII - XVIII век, т.е. преди катастрофата йезуитите, използвайки метода на Скалигер и Петавий, преминаха към новата хронология, приета след Потопа, която започна в целия свят и не само в Русия от 1700 г. ...

Целите и задачите на това фалшифициране на историята от първия период е да се "изчисти паметта" за древните времена. И това „прочистване“ беше извършено от самите хора от картините на руинистите, които влязоха в разрушените древни градове, които те не са строили. Вторият труден период на фалшифициране на историята се състоя след Потопа в средата на 19 век, който унищожи вече междупотопната цивилизация".

По този начин О. Павлюченко отбелязва два основни периода от цялостния проект за фалшификация на историята. И тук съм напълно съгласен с него. Ако първият период е осъществен под ръководството на Ватикана, който е скрил от света много артефакти на древните цивилизации от „златната ера“, то през втория период „палмата на първенството“ е прихваната от Британската империя с нейните колонии , която след последната катастрофа се превърна в „център“ на новия свят, точно както преди това беше Ватиканът, доминиращ в периода между потопите.

И затова много артефакти от древни цивилизации сега са скрити в складовете на музеите на Смитсоновия институт, както и в частните колекции на най-богатите банкови кланове и кралските династии на Земята. До този момент ловът за древни артефакти от цивилизациите на „златната ера“ продължава по целия свят. Включително с помощта на провокиране на войни и революции с последващи обири на национални музеи, както се е случвало неведнъж през последните десетилетия в Близкия изток и други региони на Земята. В същото време се решава и задачата за унищожаване на оцелелите останки от сградите на древната цивилизация с помощта на тероризъм и военни действия. Така че „прочистването“ на истинските артефакти от древността продължава и до днес.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.