петък, 2 юли 2021 г.

Г. Сидоров: кой контролира храма на Амон във Ватикана?

 Ватиканът е не просто религиозен център на католицизма, но и цяла държава със собствена армия и специални служби. Но най-големите тайни се пазят зад нейната фасада, както и в гигантска библиотека на много нива и много километри. Една от най-важните тайни на Ватикана е, че папата е само видимата част от айсберга, тази, която ни е позволено да видим. Всъщност именно тук се намира религиозният и идеологически център на т.нар. „световно правителство“, водено от сили, напълно враждебни на човечеството.

Ето какво например разказва за Ватикана руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров от страниците на книгата си „Сиянието на върховните богове и самозванците“ под формата на диалог с един от сибирските отшелници:


"- Най-важното - започна Светозар новата си лекция, - за да разбереш нашата съвременна реалност. Тиванският храм на Амон не е изчезнал никъде. Руините му в Тива не говорят нищо. Това е просто камуфлаж. Видимост на гроба. Декорация за разсейване. Сега той действа под друго прикритие. И папата не е най-главен във Ватикана. Той ръководи само католическата църква, играе своята скромна роля и не отива там, където не е необходимо.

- Леле, скромна роля ?! - бях изненадан.

- Не преувеличавам, всъщност е така. Ватиканът е сложна система, при която всеки кардинал, всеки духовник има няколко отговорности. Някои задължения са видими, всички знаят за тях, други са скрити, за тесен кръг, но има и лични задължения, предназначени само за двама: куратора и изпълнителя. И всеки може да бъде куратор. Не е задължително да е кардинал. Може да е обикновен прост библиотекар, просто монах. Модерният храм на Амон работи едновременно в шест посоки. Католицизмът, мисля, че разбираш - това е видимата обвивка, която покрива всички останали. Под него е скрит отделът, занимаващ се с християнските изповедания. Той ръководи православието, протестантизма и всички християнски секти без изключение; успоредно с него има началник отдел на исляма. Не се изненадвай! Точно така е. Не Махомед е създал исляма, а жреците на Амон ... Спомни си принципа на разделяне и владеене. Това е тяхната стратегия. Във Ватикана има и отдел за Изтока, където той е зает с проблемите на будизма, индуизма, шинтоизма и даоизма. Вече си чувал за отдела за надзор на юдаизма. Той се оглавява от таен първосвещеник, един от жреците на Амон, който е пряко свързан с декана.

Последният отдел е най-таен и древен. Той създаде всички останали. Може да се нарече отдел на Сатана, Сет или Амон. Той ръководи всички форми на дегенеративния процес, стартиран на Земята без изключение. Неговите хора управляват илюминатите, масонските ложи и наблюдават световните разузнавателни служби. Именно с него действат съвременните тайни йезуити. И върху неговата съвест тежи контрола над земната наука.

Кой ръководи храма на Амон във Ватикана? Казах ти вече. Тези, които се смятат за преки потомци на жреците на Атлантида. Същите като нас, само под различен знак. Можеш да преброиш тези хора на пръстите си. Влиянието им обаче е огромно. Някога, по заповед на техните гущероглави господари те създават култа към Амон в Египет. Жреците на Амон, въпреки силата си, не са стратези, а тактици. Стратезите са тези, които са над тях. Но като изпълнители те са безупречни. Каквото и да предприемат, те успяват ... "


По този начин именно във Ватикана се намира центърът на световния сатанизъм и това се потвърждава напълно от свидетелството от филма на Г. Царева „Октопод“, който разказва за тайните сатанински ритуали на кървави човешки жертвоприношения, провеждани на територията на Ватикана, както и в много каталитични храмове. И това също ни разкрива същността на самата икуменистка световна религия, която Ватиканът подготвя за света в съответствие с плана за установяване на „нов световен ред“ на Земята, който е подробно описан в книгата на Дж. Колман "Комитет 300". И когато се запознаете подробно с тези два източника, твърдението на отшелника от книгата на Г. Сидоров, че този храм на Амон се ръководи от потомците на оцелелите първожреци на Атлантида след катаклизма, няма да изглежда толкова фантастично за вас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.