петък, 23 юли 2021 г.

Паразитната система и нейната неизбежна гибел

 На нашата планета отдавна е утвърдена паразитна сатанинска сила, враждебна на човечеството, чийто произход се крие в адски свят, невидим за обикновените очи. Паразитните същности, които са в основата на световната паразитна система, се хранят с енергиите на страдание и болка на живите същества. И именно те стоят зад големите бедствия и природните катаклизми с огромни загуби на живот и зад войните, кървавите революции и други масови кървави жертвоприношения, тъй като основният им „деликатес“ е избликът на енергия, отделена по време на смъртта на хората.

Но те не действат директно, а чрез контрола върху съзнанието на хибридни нечовеци и деградирали нечовеци, които са завзели властта. В същото време генерираните от адските паразити - социалните паразити, правят всичко възможно да скрият тази информация от обикновените хора, използвани като енергийни "дойни крави". За това наетите им бърборковци разпространяват много измамни концепции и участват в дискредитиране на всяка изтекла информация за паразитната система.

Руската изследователка на езотеричните знания Н. Ковалева в книгата си "Друга реалност. Четирите пътя на кармата" пише следното за това: "В пресата бе изказана особена теория за катастрофите, в чиято основа лежеше идеята, че природата, не получавайки от обществото положителна енергия, но е пренаситена с отрицателна енергия, като в даден момент се опитва да "вземе своето", провокирайки катаклизми - урагани, торнадо, земетресения, транспортни бедствия. Поддръжниците на тази теория смятат, че смъртта на много хора наведнъж е в състояние поне частично да компенсира дефицита на жизнена енергия, който обществото провокира в природата.

Но тази теория е фундаментално погрешна. Подобна жестокост не е характерна за природата. А енергията на умиращите хора изобщо не попълва енергийните й ресурси и не може да възстанови хармоничния енергиен обмен между нея и обществото. Освен това отчаянието, страхът и болката на хората, умиращи от земетресения, урагани и катастрофи, само засилват енергийния дисбаланс в самата природа. Енергията, освободена при смъртта на голям брой хора, по никакъв начин не е необходима на природата и по никакъв начин не се използва от природата. Цял рой астрални вампири имат нужда от нея. Именно те се опитват с всички сили да нарушат енергийния баланс на природните елементи, както и да провокират големи транспортни бедствия, което много често се случва с тяхно участие.

Тъмните обитатели на паралелния свят имат много фин метод на въздействие - на внушение и подсъзнателно програмиране. Но това е възможно само когато аурата на човека има така наречените „обвързвания“, тоест психоенергийни канали, чрез които се осъществяват тези внушения. С други думи, когато аурата е лишена от естествена защита от външни влияния поради някаква морална слабост и психическа зависимост на нейния притежател. А сега повече от достатъчно има такива хора. И в случаите, когато небрежността на някого води до смъртта на стотици хора, често има тайно влияние на другия свят. Понякога обаче тайната става явна. Много учени, разследващи обстоятелствата на бедствия, отбелязват някои необичайни подробности, сякаш присъстващи специално, за да провокират аварийни ситуации. Тези подробности бяха различни - от повишено ниво на радиоизлъчвания до появата на халюцинации, миражи и други нетипични явления. Всички тези отвъдни влияния, които отдавна са в арсенала на нематериалните сили на злото, са им служили добре, неведнъж събирайки тяхната кървава жътва.

В допълнение към катастрофите и природните бедствия, обстоятелствата, които са изключително полезни за тъмните сили, са войни, революции, въоръжени конфликти и други ситуации с използване на оръжия. При появата на "военни" обстоятелства негативните сили на другия свят играят огромна роля ... Трудно е да се измисли по-удобна ситуация за тях: в този случай нематериалните вампири получават храна по много канали наведнъж . И изобилието от негативна психоенергетика, и изливащата се кръв, и преждевременната смърт на много хора превръщат зоната на войната в чудовищна фабрика за изпомпване на енергия от физическия план към финия план, или по-скоро към долните му деградирали слоеве.

При отприщването на войни по правило основната отговорност принадлежи на доста тесен кръг от хора. Именно те стават на първо място обекти на търпеливо и упорито психоенергийно „преработване“ от основните сили на астралното зло. Политическата власт има най-силната „окултна“ страна, привличайки към себе си цяла армия от нематериални същества, които искат да я използват за свои цели. На политиците, които вземат решения за развихряне на войни, може да изглежда, че действията се основават единствено на интересите на нацията, определени финансови и политически кръгове, в най-лошия случай - на личните им интереси. Но в действителност зад тези рационални вярвания може да крие продължителна подсъзнателна обработка, в резултат на което съзнанието на човек започва да слуша не толкова гласа на разума, колкото постоянните подсъзнателни импулси, изпратени от долните слоеве на астрала. Можем да си представим цялата социална опасност от психическата зависимост от негативните създания на паралелния свят на онези лица, в чиито ръце са концентрирани лостовете на политическата власт. Междувременно тази зависимост сред най-високопоставените политици е много по-често срещана, отколкото можем да си представим".

Но всъщност всичко е още по-сложно. Защото каквато и видима власт да има политик или дори държавен глава, той е само изпълнител на волята на глобалната мафия на най-богатите банкови кланове и кралски династии на Земята, които съставляват т.нар. „черна аристокрация“ и „световно правителство“. Смятате ли, че Хитлер би могъл, против волята на своите господари, да не се бие срещу СССР, който Сталин през 1937 г. изтръгна от лапите на банковия юдеохазарски клан на Ротшилдови, чиято резиденция е Ситито на Лондон? Тогава той щеше да загуби цялата финансова и икономическа подкрепа на глобалистичните банкови кланове, поради което Райхът съществуваше до самата си гибел. И в края на краищата същите тези кланове, с помощта на контролираните от тях тайни служби на ционистката англо-саксонска империя и с подкрепата на Ватикана, успяха да спасят повечето от нацистките престъпници от справедливо възмездие. И, разбира се, именно тези кланове на лондонското Сити и Уолт Стрийт са се възползвали добре от страданията и смъртта на десетки милиони хора след няколкото предизвикани от тях световни войни, от които официалната история признава само две.

Хибридните нечовеци, съставящи т.нар световен „елит“  вече бяха генетично отгледани слуги от враждебна на човечеството „външната сила“ и цялата адска паразитна система. На свой ред на тези хибридни нечовеци служат корумпирани, деградирали нечовеци, които защитават интересите на своите господари, като заблуждават и мамят обикновените хора. Така че ние имаме в нашия свят цяла паразитна Пирамида на властта, чиито по-ниски нива са в нашия свят, а горните нива са в света на адските паразити. Ето защо баналната смяна на националните лидери и правителства не решава проблема с изграждането на социално справедливо общество. И дори ако това успее за известно време в една конкретна държава или дори група държави, тогава цялата сила не само на физическите, но и на адските нива на тази паразитна пирамида пада върху тях.

Победа може да бъде постигната само чрез разрушаването на самата тази пирамида, подкопавайки нейната икономическа, идеологическа и енерговампирска основа. И за това всеки трябва да започне с работа върху собственото си Съзнание и с организирането на индивидуална защита от адските паразитни същности и техните „връзки“. Колкото повече светлина, светли хора се появяват, толкова повече потокът от негативи, изкуствено създадени от социални паразити от всички степени, ще се трансформира в позитиви, толкова по-слаба ще бъде тази паразитна система. От друга страна, това ще провокира процеса на пробуждане на съзнанието на обикновените хора от „помрачението“, наложено на тяхното съзнание. Използването на насилствените методи на паразитната система ще я нахрани с необходимата енергия и ще засили нейната власт над света.

Това не означава, че светлите хора нямат право да се предпазват от атаките на слугите на тъмнината. Всякакви подобни опити трябва да бъдат спрени, но без освобождаване на омраза и други негативни енергии, които са „храна“ за различните адски паразити. В същото време човек трябва да се опита да избегне провокиране на ситуации с масивна загуба на живот, но да се срещне с всеки враг лице в лице, когато няма начин да избегне директна конфронтация.

Също така не е необходимо да се подкрепя икономическата основа на паразитната система - финансовата банкова система на глобалното поробване на човечеството чрез „лихвени проценти“. За да направите това, не трябва да вземате заеми от банки, попадайки в робство на социалните паразити. На пропагандата на деградиращите паразитни ценности на глобалистите-сатанисти трябва да се противопостави  пропагандата на целия положителен опит на човечеството в еволюцията на съзнанието и пробуждането на творческите способности на „създателите на положителната реалност“. От това се страхуват паразитите от всички нива, защото когато човечеството достигне нивото на „богове-създатели“, то ще престане да бъде „дойно стадо“ както за социалните, така и за адските паразити. Паразитната система не е в състояние да предотврати това, въпреки че е в състояние да го отдалечи.

Но всички поддръжници, участници, спонсори и вдъхновители на кървавата „жътва“ трябва да разберат, че техният сатанински „нов световен ред“ никога няма да дойде и в един прекрасен момент всичките им античовешки действия ще се обърнат срещу тях и планетата ще бъде напълно „почистена“ от Върховните сили от паразитиращия вирус, който я е ударил. Това трябва да се разбере и от онези хора, които продължават да служат на паразитната система и участват в „храненето“ на паразитите от адския свят.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.