четвъртък, 8 юли 2021 г.

ВАКСИНАЦИЯ - ГЕНЕТИЧНО И БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО

 Правителствата бързат, тъй като всеки ден все повече хора научават истинската истина за коронавируса и целите на псевдопандемията. А ВЛАСТИТЕ ТРЯБВА ДА УСПЕЯТ ДА СЛОЖАТ ВСИЧКИ ПОД ВАКСИНАЛЕН КОНТРОЛ. В съвсем близко бъдеще децата няма да могат да ходят на училище и детски градини без ваксинации, както и законодателно и бързо - така че хората да нямат време да се опомнят - ще бъдат въведени ограничения за всички „опасни за обществото "(неваксинирани), до репресивна изолация в универсално разположени и оградени хангари с бодлива тел - концентрационни лагери. В много страни се приемат закони за приоритетните ваксинации за военнослужещи (млади мъже ще бъдат лишени от репродуктивно здраве), служители на службите за сигурност и военни, както и лекари и учители. Осъзнавайки, че започват бунтове и протести, властите вече са приели закони, които напълно развързват ръцете на полицията. Премахването на някои ограничения се планира само след общата чипизация, но те планират да оставят маските завинаги - като нова реалност на обществото на безликите хуманоидни създания. Всеки, който не носи маска и откаже да се обезличава, ще бъде обект на инквизицията. С течение на времето правото да не носите маска ще се продава за пари и на практика ще се превърне във въздушен данък. Познавайки истинската истина за плановете на световното правителство, може да се предположи, че ваксинацията може да бъде както евтаназия, така и стерилизация на хората. Дмитрий Медведев (евреин, пълното истинско име - Мендел Давид Ааронович) проговори за целите на ваксинацията в световен мащаб - едновременното заразяване на населението с боен вирус за масов мор на хора. Светът е на ръба на голяма катастрофа. Необходимо е колкото се може повече хора да научат истината възможно най-бързо. В съвсем близко бъдеще циониските овчари ще карат националното стадо за ваксинации: по телевизията ще показват красиви пропагандни видеоклипове с политици, купени известни личности и лекари, които ще настояват да не се страхувате от ваксините, тъй като са свои, родни, което означава - надеждни и доказани. Ковид ваксините също могат да се маскират като ваксини срещу грип и други заболявания. Не вярвайте и не се съгласявайте с никого! Лъжите са оръжието на дявола и ционистите ще отидат на всякаква измама, за да реализират своите коварни планове.

Производителите на ваксини не поемат никаква отговорност за всички рискове и усложнения след тяхната употреба. Big Pharma предоставя пълен правен имунитет на производителите на коронавирусни ваксини. В случай на някакви странични ефекти и дори смърт, искове няма да бъдат приети, а лечението и погребението ще се извършват изключително за сметка на близките. Глобалистите и ционистите правят всичко, за да защитят себе си и всичките си „изпълнители“ от бъдещи проблеми. В допълнение към конспирацията, технологични гиганти като Google, Facebook и Twitter цензурират всички съобщения за смъртни случаи или усложнения от ваксини и правят невъзможно подобни оплаквания да бъдат публично достояние онлайн. Представете си, че купувате автомобил, но сте предупредени, че в случай на повреда на спирачката, кормилната уредба или дори експлозия, производителят не носи никаква отговорност и освен това няма да получите никаква здравна застраховка. Не излагайте себе си и децата си на риск! Междувременно ваксинацията набира скорост, хиляди наети „експерти“ са призовани да разтеглят времето и да напудрят мозъка на всички с боклучави теории и спекулации за произхода на коронавируса. Много преди коронавируса хората са били отучени да мислят самостоятелно и приучени да вярват на новините в продължение на много години. Сега светът бере плодовете от тази деградация. Изключете телевизора и си включете мозъка!

Коронавирусът е световна измама, а ваксинацията е началото на трансформацията на хората в ГМО. Ваксинацията и стартирането на 5G имат едни и същи срокове, тъй като те са свързани помежду си в проекта на Интернет на хората, където всеки човек, както в Интернет на нещата, чрез вградения наночип трябва да бъде свързан към общ компютър и към изкуствен интелект - с последваща забавена утилизация или електронно робство ... Русия е инвестирала милиарди рубли в наноиндустрията, а руската ваксина "Sputnik-V" (ръководител на разработчиците е евреинът Александър Гинцбург) е резултат от дългогодишна работа на руски био- и нанолаборатории с подкрепата на Руското министерство на отбраната. Държавната компания "Руска корпорация на нанотехнологиите" е създадена през юли 2007 г., а нейният постоянен генерален директор (както и председателят на борда на АО "Роснано") до началото на ваксинационната кампания е ционистът Анатолий Чубайс - скандално известен на всички от изявленията му за необходимостта от намаляване на населението. Негов спътник е също толкова известният глава на SBER (новото име на Сбербанк), евреинът Герман Греф, който се занимава с дигитализацията на руснаците (помните ли библейското пророчество за белега на ЗВЯРА?). „От седемте милиарда души шест милиарда ще бъдат отсеяни“ - цитат от Греф, който също е кабалист и член на международния съвет на американската банка „JPMorgan Chase“ (един от финансовите центрове на глобалистите-сатанисти). Трябва също да знаете, че почти всички лидери на западни компании за ваксини също са евреи. Главният изпълнителен директор на Pfizer е евреин, изпълнителният директор на AstraZeneca е евреин, а изпълнителният директор на Jonhson & Jonhson е евреин. Знаейки крайната цел на спектакъла за глобалния коронавирус, трябва да разберете всички последици от наложената ваксинация за вас и вашите близки. Ваксинациите винаги са били изключително доходоносен бизнес. За безкрайното обогатяване на фармакологичната и медицинската мафия е необходимо да се потисне естественото здраве на хората. А ваксините с отрова са най-добрият начин за намаляване на популациите за разплод. Много малко хора знаят, че "испанският грип" - най-тежката епидемия, която някога е обхванала света, е резултат от мащабната кампания за ваксинация през 1918-1920 г. От 550 милиона случая, повече от 50 милиона са починали след получаване на ваксината. Сега ционистите искат да „ваксинират“ милиарди излишни хора.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.