понеделник, 12 юли 2021 г.

Как да възродим нашата планета?

 Сега мнозина започнаха да разбират факта, че поради неразумната дейност на човечеството и особено на неговите „господари“, нашата планета започва да загива. Продължаването на неконтролираното „изкормване“ на недрата на планетата за задоволяване нуждите на обществото на тоталното потребление и тайните „господари“ на планетата, използването на остарели и вредни за околната среда индустрии и въглеводородна енергия, продължаващото замърсяване на почвата, въздухът и водата ни доближават до пълна катастрофа, която може да унищожи целия живот на Земята.

И какъв изход от това технократично безизходица предлагат „силните на света“? Нищо по-умно от намаляването на населението на Земята до 1 милиард или дори 500 милиона души оскъдният им мозък не можеше да роди. Докато в действителност проблемът не се крие в размера на населението, а в паразитните „ценности“ и вредните за околната среда технологии, наложени на човечеството, както и в огромното потребление на спонтанния капиталистически пазар.

Ето какво пише за това руският писател и пътешественик Г. Сидоров в книгата си "Тайният проект на лидера": "Нека си припомним каква е движещата сила на нашата буржоазна икономика? Разбира се, парите. А механизмът за набиране на пари ? Пазарът, всеки студент ще отговори. Да, точно, пазарът, по дяволите, ви позволява да конвертирате каквото и да е в пари. Всички ресурси на планетата: както възобновяеми, така и, което е най-тъжно, незаменими ...

Но още по-страшното е самият човек.

Илюминатите, които според проекта на техните гущероглави наставници създадоха пазарна икономика на Земята, едва сега започнаха да разбират, че в близко бъдеще ще унищожат всички ресурси на планетата. И че човечеството е обречено. Затова нищо друго не им хрумна, освен да намалят населението на света до един милиард. Хората бяха виновни за това, че на Земята действат не планови, а пазарно-парични отношения ...

Защо никой не иска да види корена на цялото зло? В края на краищата всичко, изглежда, е по-просто от „бобена чорба“. Ако се е случило така, че на света няма нищо по-скъпо от парите, то тази лудост може лесно да бъде коригирана! Достатъчно е да забраните парите и да извършите всички плащания в натура - да преминете на бартер ...

Мнозина ще кажат, че това е неудобно. Да, трябва да свикнете с такава размяна, но въпросът е друг: хората най-накрая ще разберат, че парите не са най-важното нещо в живота им и че е възможно да се живее успешно без тях. Но тогава световните ТНК, илюминатските банкери и масони ще останат без мощни лостове за влияние върху обществото. Всъщност те ще загубят властта, защото именно парите са силата, която управлява нашия агонизиращ свят. По тази причина е пуснат пазар, където всичко се продава и всичко се купува. Какъв е изходът от тази ситуация? Само един - да се премине към планетарна планова икономика. Нещо повече, опитайте се да намерите заместител на незаменими минерални ресурси с възобновяеми.

Плановата икономика на бъдещето трябва да включва не само програми за управление на околната среда, какъвто е случаят при псевдосоциализма на Хрушчов и Брежнев, но и планове за възстановяване на ресурсите: съживяване на мъртви почви, възстановяване на степни ландшафти, възстановяване на горите, които са сведени до нищо. Създаване на водни акумулатори - блата, пречистване на реки, езера и много, много повече.

В момента над 50% от земята е заета от сухи степи, полупустини и пустини. И пустините продължават напредването си. Но съвременните хора, заети с добива на пари, се опитват да не забелязват това. Сякаш нищо не се случва. Остава впечатлението, че програмата на гущероглавите включва създаването на непрекъсната пустиня на планетата Земя. Може би е така. Достатъчно е да си припомним, че именно от пустинята дойдоха както клановете на илюминатите, така и тяхната помощна армия от „избрани от Бога“. Следователно, планът за бъдещата земна цивилизация трябва да включва премахването на пустините. Това ще ни позволи да съживим нашата планета.

Ето защо цивилизацията на интелигентните същества е създадена от висшия разум, не за да поглъща ресурсите на поверената й планета, а да ги запазва и увеличава. Ако започне да прави обратното - това, което наблюдаваме сега, тя е обречена на самоунищожение. И тя ще бъде заменена от друга цивилизация. Това е един от законите на Вселената".

Най-общо казано, планът на гущероглавит куратори на илюминатите и световния „елит“ е именно човечеството да превърне Земята в пустиня и да изчезне само, заедно с много други видове живи същества. Каква е логиката в това? Но има логика. Гущероглавите получават за своя употреба планета, изчистена от интелигентен вид, и в същото време, както те вярват, тъй като не са пряко свързани с това, те няма да носят никаква отговорност. В крайна сметка човечеството ще се самоунищожи.

Но световният „елит“, обслужващ тях и тайните общества, наложили този порочен път на развитие на човечеството, ще попаднат под прякото кармично влияние на Висшите сили. Но изглежда това все още не е достигнало до оскъдния им мозък. Следователно, в техен интерес е да разкрият пред човечеството онези „тайни знания“, които те са превърнали в „забранени“, включително екологичните технологии за безплатна енергия. Но дори и да не направят това, човечеството ще ги върне при себе си и пълното „почистване“ на планетата от Висшите сили от „играчите“ паразити и техните слуги ще бъде неизбежно. Всички, които продължават огромното потребление и замърсяване на планетата, вместо да възстановят нейната биосфера, също ще попаднат в категорията на последните.

Но това ще бъде нездравословно и за онези, които са измислили целия този хитър план за превръщането на Земята в пустиня, за които животът в пустинята е много по-удобен, отколкото в умерения климат поради своята влечугова и инсектоидна природа. Защото тези, които поръчват някакво престъпление, също имат отговорност за него наравно с извършителите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.