четвъртък, 29 юли 2021 г.

Нацистите и терористите са „братя-близнаци“ с общи господари

 Добре известно е, че нацизмът произхожда именно от англосаксонската империя и много преди Хитлер. По същия начин първите концентрационни лагери са използвани от англосаксонците, първо срещу американските индианци, след това по време на англо-бурската война, а след това по време на руската интервенция през 1919-1920.

Хитлер с неговия „Трети райх“ също е проект на англосаксонския „елит“, целящ завладяването на световното господство и унищожаването на Русия. Казвате: какво общо имат англосаксонците и Германия? Да, всичко е много просто: Русия винаги е била на пътя на англосаксонците към световно господство и ако Русия успее да обедини усилията си с Германия, тогава на англосаксонската империя може да се постави „тлъст кръст“.

Поради усилията на англосаксонския "елит" Русия и Германия два пъти успяха да "поблъскат главите си" в световните войни. И точно в интерес на нацисткия "елит" на англосаксонците загинаха милиони германски войници, донасяйки разрушения и смърт в собствената си страна. Разбира се, англосаксонските разузнавателни служби, с подкрепата на Ватикана, осигуриха незаконна "евакуация" в Южна Америка за много от германските нацисти. Е, а обикновените граждани на Германия трябваше да изпитат всички последици от нацисткия режим.

Съвсем подобна картина сега се разкрива в Украйна. Отново англосаксонският "елит" (с помощта на корумпирания украински "елит") е в разгара си, разгръщайки не само антируски, но и нацистки терористичен проект. Дори американският вестник "Ню Йорк Таймс" публикува статия за украинските неонацисти и ислямски батальони, убиващи етнически руснаци в Източна Украйна.

Ето например това, което това издание пише за батальона „Азов“: „Това са неприкрити неонацисти, използващи символа„ SS “Wolfsangel („ капан за вълци “). Чеченските бойци и неонацистите намериха общ език, защото не харесват тяхната родина и руснаците". Оказва се, че дори централното американското издание е успяло да "изследва" нацистките групи в Украйна, които уж не са там.

Но това не е всичко. В статията се говори и за сливането на нацистки и ислямистки терористични групи: "В Украйна неонацистките щурмоваци се сливат с ислямска терористична група, която се нарича "братя" на ИД. И тези "отряди на смъртта" унищожават етническите руснаци в източната част Украйна".

Като се има предвид, че точно както нацизма, ислямските терористични организации (талибани, Ал-Кайда, ИД и др.) са проект на нацистите от англосаксонския "елит" и именно затова англосаксонските специални служби стоят в основата на създаването на тези терористични организации, които ги финансираха и продължават да ги финансират.

Ето как двата англосаксонски проекта сега се сливат в един: „нацистко-терористичен“. И именно Украйна беше избрана за „полигон“. И следователно, ако тази нацистко-терористична „инфекция“ не бъде спряна сега, тя в крайна сметка ще се разпространи по целия свят. В същото време нацистите и ислямистите чрез такъв „съюз“ все по-често демонстрират пред целия свят както присъствието на общи господари, така и истинската им същност.

Не се съмнявах обаче, че украинските и англо-американските власти (и управляващият „елит“) са по същество не само нацисти, но и терористи. Контролирани от англосаксонския "елит", нацистки и терористични организации по целия свят действат в съответствие с единен план, целящ постигането на световно господство с цел установяване на "нов световен ред" на Земята на основата на една държава на "пълен контрол".

И опитайте се да отгатнете от три пъти кой точно ще трябва да оглави това "Световно правителство" според техния план? Но този план не е предопределен да се сбъдне. Не целият свят е готов да се продаде на Ротшилд-Рокфелер-Морган-Барух-Дюпон и т.н.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.