сряда, 29 март 2023 г.

Изтриване на паметта и създаване на фалшива памет. Технология - 2

 Стратификация на нивата на достъп до информация.

Ще кажа например, че не всички президенти са наясно. Медведев, например, ходи всеки ден на работа като директор на страната в продължение на 4 години, но никога не му е поверено ядрено куфарче и никой не би му дал такова високо ниво на знания. Поне за собствената му безопасност. Не давайте на психопат зареден пистолет! Той може да застреля себе си или други пациенти.

И така, разбрахте как се съхранява информацията, а за да разберете как започва да функционира, е уместно да си припомним принципа на проекта Echelon. За тези, които са забравили какво е, да напомня: - Всички телефонни и радио комуникации се подслушват по целия свят. Но не от контраразузнавачи със слушалки в опушени бункери, а от компютърна програма. Включва запис на разговори, като автоматично разпознава „познати“ думи. Например, казахте думата „Наркотик“ в разговор с приятел и веднага разговорът ви започва да се анализира. Ако това е обикновено бърборене, тогава няма никакви последствия. Но ако съобщите, че знаете откъде да ги вземете, веднага се създава досие за вас и тогава сте под зоркия контрол на всички знайни и незнайни електронни устройства. За попълването на досието ще замълча. Твърде много граждани по света изчезват безследно. В Русия е 200 000 души годишно. Приблизително 160 хиляди, рано или късно, са намерени живи или мъртви, но останалите четиридесет хиляди изобщо не са намерени. Те се дематериализират без следа. Четиридесет хиляди е обикновен областен център. Представяте ли си, населението на град като Сертолово в Санкт Петербургска губерния, например, всяка година да изчезва в нищото!?

Но да се върнем на нашите овце. Съгласно принципа на Echelon се програмира и съзнанието на хората, фърмуерът на програмата включва елементи, които се стартират строго в определен момент, когато възникне строго определена ситуация. Например, от детството си гледате предаването „В света на животните“, където наред със съзнателната информация ви се дава друга, за чието съществуване дори не подозирате. Веднъж седмично ви програмират от година на година, че НЛО не съществуват, че това са измислици на хора с дефектна психика. В програмата са зашити много "тригери" и те работят точно в момента на наблюдение на истинско НЛО. Виждате нещо необичайно, което не трябва да виждате, и след това се активира определен дросел, който филтрира паметта. Излизайки от моментен транс, вие напълно забравяте какво сте видели преди секунда. Никой няма да изтрие напълно паметта, защото е изключително опасно. Дейността на вътрешните органи също се контролира от централната нервна система и ако прекалите, тогава човек може просто да забрави как да диша и да умре. Вярно е, че има провали, когато хората загубят паметта си за дълги периоди от живота. Психиатрите наричат ​​това ретроградна амнезия. Известно е, че такава загуба на памет може да бъде причинена от физическа и психологическа травма. Напълно признавам, че има поне още една причина - несъвършенството на вложената програма. Тригерът е работил и цялата директория е изтрита заедно с файла, готов за изтриване. Несъвършенството на програмата се изразява по различни начини, не само чрез частична загуба на памет, но и чрез такива явления като немотивирано поведение. Имало едно време един скучен човек, отишъл на работа като продавач на перални и изведнъж трупът му бил намерен в камуфлаж някъде в Либия. Как се случва това, след като дори в училище обичал книжките за оцветяване, вместо плашилата и прашките? Не се наемам да твърдя със сигурност, но от всичко казано по-горе сами можете да заключите, че не съм казал нищо фантастично. Всичко това е реално и дори много просто, за да не се използват такива методи. Повтарям обаче, че има стратификация на нивата на достъп.

Това, което е добро за Юпитер, не е добро за Вола. Ясно е. Това, което един сержант трябва да знае, не трябва да бъде известно на редника. Това, което трябва да знае началник-щабът на армията - общо взето е като космос за редниците. И това е нормално. Информацията трябва да бъде разделена на нива на достъп. Невъзможно е да си представим ситуация, в която управлението на самосвал ще бъде достъпно за всички еднакво. Първокласник, който кара БЕЛАЗ, определено ще създаде толкова много проблеми в града, че Министерството на извънредните ситуации ще отстрани последствията в рамките на шест месеца. А ако вместо самосвал има танк Т-90 с пълен боекомплект? Да... Така че се свих при самата мисъл. Така че не мислете, че всеки гражданин, който е навършил 36 години, способен и бла бла бла може да стане президент ... Само този, който е избран от губернаторите ще стане президент, така че е безполезно да се заблуждавате за гражданското общество, демокрация и др. Не са били, не са и никога няма да бъдат, защото винаги има готови да се жертват, и такива, които искат да погълнат другите. За да се научат как да регулират такава сложна машина, беше необходимо да се измислят разделение на националности, религии, култури и т.н. Освен това бяха необходими войни и кризи. Но нищо не стои неподвижно. Светът се развива и е достигнал точката, в която може да бъде контролиран по (сравнително) безкръвен начин. Информатиката е по-широко понятие от това, което пише в учебниците. Информатиката решава много проблеми, един от тях и най-важният от тях е управлението на земляните от световното правителство. Кой е включен в него не е въпрос за тази статия. Дори не смятам за правилно да обсъждам въпроса за самото съществуване на световно правителство. Колкото и да казвате, че асфалтът е батут, никой няма да падне доброволно на него. И без значение колко идиотски телевизионни програми има, показващи уфолози - глупаци, истинските НЛО няма да избягат от това. Колкото и да ме убеждават, че последните десетилетия на СССР са „лъжица“, „застой“ и т.н., не мога да бъда убеден, защото самият аз съм роден и израснал в СССР и дори успях да работя, имам нещо за сравнение. Знам къде е „фиктивният застой“ и къде е истинският.

Обратно изтриване

И бих искал да обобщя, както следва:

- Целият "софтуер" на човек, включително паметта, непрекъснато се модернизира.

- Паметта се контролира лесно отвън, като се използват ключови думи, символи и събития.

- Носителите на опертивна памет непрекъснато се актуализират, такъв елемент като "бялата раса" вече е остарял и се заменя с араби и азиатци. Новият чип е по-малко конфликтен в последната конфигурация.

- Изтриването на временни файлове има подобен алгоритъм на създаването на нови ... и това вече е страшно.

Пример:

Гледаме безвреден научно-популярен филм, продуциран от ВВС за разкопките на погребения от 17 век в Якутия. Всичко е много красиво, научно, меко и пухкаво, но без никаква причина в речта на оратора зад кулисите е вплетена „случайна“ фраза: „Неизброими мъки бяха донесени на коренното население на Сибир от експанзията на руснаците .” И това е всичко... След това идва обичайният текст за изследванията на археолози и антрополози. Само няколко думи подред от няколко хиляди и те са спусъка за маркиране на нова папка в паметта. Никой не забеляза нищо, освен програмата, вградена в хората. След получаване на установената команда се задейства механизмът за стартиране на нов клон на програмата и след 20 години никой няма да има съмнения, че тези зли руснаци не само са разстреляли поляците в Катин, но и са колонизирали малкия, но горд якутски народ.

Основен извод:

За да останете живи, имате нужда от антивирусна програма. Имунитет срещу информационна инфекция. Ключът за стартиране на антивирусната програма е "ALL AROUND LIES". Поставете този блокер в мозъка си. Само три думи ще станат ваши помощници в битката за оцеляване. Подлагайте на съмнение всичко, дори най-непоклатимото, най-свещеното. Критично разглеждайте всяко обяснение на явления. Най-често методът „От противното“ помага да стигнем до сърцевината на случващото се. Ако видите, че пресата и телевизията рисуват таланти, например Басков, в цветове и бои, това е сигурен сигнал, че има нещо гнило. Автентичното, истинско изкуство никога не изисква реклама. Ако някоя фигура е добра за медиите и властта, то явно не е добра за вас.

Ако, напротив, някой е силно атакуван, тогава това е сигурен сигнал, че това също е провокация. Помнете, че за истината винаги се МЪЛЧИ! Никой не крие факта, че египетските пирамиди са съставени от техните блокове, излети от бетон, това е вярно и стотици експертизи го доказват неопровержимо, но не е обичайно да се говори и за това. Никой не крие фактите за фалшификацията на теорията за еволюцията на видовете, въпреки това в училищата все още преподават една теория и тя е написана под диктовката на Чарлз Дарвин. Никой все още не е обяснил как номадите от монголските степи са получили знанията, уменията и ресурсите (които все още не съществуват), за да поробят Русия за цели 300 години, но в Деня на Русия по телевизора се излъчва гнусната клевета „Ордата“. Никой не крие, че думите Рус и РУСИЯ не са съществували до 18 век, въпреки това на студенти и ученици продължават да разказват за митичната „Киевска“, „Новгородска“, „Владимирска“ Рус и откъде са дошли те, а дори не е имало такава дума . Единствената подобна дума обозначава хората, които живеят на земята с името Русия - северният съсед на Московия. МЪЛЧАНИЕТО - това е най-важният показател, такава табела, наистина. Истината може да бъде разбрана от тези, които си движат мозъка и не вярват на думата на учени, свещеници и още повече - на пресата и политиците.

Отново:

Няма нужда да редактирате паметта поотделно. Необходимо е само да прикрепите обикновена програма със зашити в нея кукички към информацията за изтриване.

metaisskra





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.